akis_supernatural Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 16 λεπτά πριν, markosf είπε Όποιον και να βάλεις κάνει...Αρκεί να μην είναι τελείως κινεζια...Εγώ το φορτίζω αρκετές φορές με του κινητού (type c και αυτός)...και από λάπτοπ έχω κάνει φόρτιση ,απλός είναι πιο αργή... δεν εννοω τον φορτιστη που μπαινει στην πριζα εννοω ολη τη θηκη (κελυφος( .... ουσιαστικα εχς μονο το τσιγαρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markosf Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, akis_supernatural είπε δεν εννοω τον φορτιστη που μπαινει στην πριζα εννοω ολη τη θηκη (κελυφος( .... ουσιαστικα εχς μονο το τσιγαρο 😂😂😂😂 Σόρρυ επλανηθει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Το πρώτο στανταράκι το είχα τσιμπήσει από κάποιον από εδώ μέσα. Το 2ο πρέπει να ήταν από xe.gr. Απλά ψάξε.. δεν είναι και ένα μπελαλίδικο προϊόν ούτως ώστε να ανησυχήσεις για τις επιδόσεις / χρήση του. Απλά πας, βάζεις φακό, ίσιο το σιδεράκι, δεν έχει περισσότερη πίσσα και από την άσφαλτο - το αγοράζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bvb7 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Θα παιξει προσφορα το iqos 3 65€ μαζι με 3 πακετα για τα 3 χρονια της εταιρειας. Τωρα εχει 89€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMWN_RA Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, bvb7 είπε Θα παιξει προσφορα το iqos 3 65€ μαζι με 3 πακετα για τα 3 χρονια της εταιρειας. Τωρα εχει 89€ Ξέρουμε πότε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markosf Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχει ξεκινήσει από εχθες και είναι μέχρι τις 24/11 Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2019 από markosf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 44 λεπτά πριν, markosf είπε Έχει ξεκινήσει από εχθες και είναι μέχρι τις 24/11 Moνο στα καταστηματα ειναι αυτη η προσφορα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markosf Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, HERTHAN είπε Moνο στα καταστηματα ειναι αυτη η προσφορα? Δες στα email σου μήπως σου έχει έρθει μήνυμα. Είναι μαζί με έναν διαγωνισμό φωτογραφίας που κάνουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, markosf είπε Δες στα email σου μήπως σου έχει έρθει μήνυμα. Είναι μαζί με έναν διαγωνισμό φωτογραφίας που κάνουν... Ποια email μου να δω? Αν ειναι σε καταστημα ρωτησα η προσφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markosf Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, HERTHAN είπε Ποια email μου να δω? Αν ειναι σε καταστημα ρωτησα η προσφορα. Όταν κάποιος ρωτάει αν είναι ΜΟΝΟ στα καταστήματα...εγώ καταλαβαίνω ότι έχει ενημερωθει ότι θα ξεκινήσει η προσφορά στα καταστήματα και θέλει να μάθει αν ισχύει και μέσω ίντερνετ η προσφορά... Βάση αυτού του σκεπτικού απάντησα να τσεκαρεις τα email σου γιατί έχει στείλει η iqos μήνυμα για να μπορέσεις να το αγοράσεις και από το eshop της... Τέλος πάντων....Ναι στα καταστήματα iqos μπορείς να το αγοράσεις... Τουλάχιστον στο κατάστημα της Νέας Ιωνίας μέσα στον Σκλαβενίτη έχουν ξεκινήσει να το δίνουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, markosf είπε Όταν κάποιος ρωτάει αν είναι ΜΟΝΟ στα καταστήματα...εγώ καταλαβαίνω ότι έχει ενημερωθει ότι θα ξεκινήσει η προσφορά στα καταστήματα και θέλει να μάθει αν ισχύει και μέσω ίντερνετ η προσφορά... Βάση αυτού του σκεπτικού απάντησα να τσεκαρεις τα email σου γιατί έχει στείλει η iqos μήνυμα για να μπορέσεις να το αγοράσεις και από το eshop της... Τέλος πάντων....Ναι στα καταστήματα iqos μπορείς να το αγοράσεις... Τουλάχιστον στο κατάστημα της Νέας Ιωνίας μέσα στον Σκλαβενίτη έχουν ξεκινήσει να το δίνουν... Λες αρχικα οτι εχει ξεκινησει απο χθες και ειναι μεχρι 24/11 αλλα δεν αναφερεις που εχει ξεκινησει και θεωρησα οτι αφορα καποιο καταστημα και δεν θες να το αναφερεις για λογους διαφημισης. Ετσι ρωτησα αν ειναι μονο σε καταστηματα. Μου λες δες στα email λες και μου εστειλες εσυ καποιο email η υποθετοντας λανθασμενα οτι κανω iqos και θα επρεπε να μου ερθει καποιο email. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bvb7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Πρωτες εντυπωσεις απο το IQOS 3. Πολυ κομψο δεν του φαινοταν, τα ledακια πολυ δυνατα, το βαζεις μεσα στην βαση οπως να ναι και το κραταει μαγνητης, το holder φορτιζει πολυ γρηγορα αλλα η βαση του νομιζω λιγο πιο αργα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δεν κρατάει πολύ λίγο το κάθε τσιγάρο; Εννοώ από την στιγμή που βάλω το τσιγάρο μέσα, το ανοίξω (μια δόνιση) περιμένω μέχρι να έρθουν οι δυο δονήσεις και μέχρι να έρθει το τελευταίο warning ότι τελειώνει... Με το ζόρι 2-3 λεπτά; και μάλλον πολύ λέω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zananiro Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, ChownTuen είπε Δεν κρατάει πολύ λίγο το κάθε τσιγάρο; Εννοώ από την στιγμή που βάλω το τσιγάρο μέσα, το ανοίξω (μια δόνιση) περιμένω μέχρι να έρθουν οι δυο δονήσεις και μέχρι να έρθει το τελευταίο warning ότι τελειώνει... Με το ζόρι 2-3 λεπτά; και μάλλον πολύ λέω! Θα κρητησει είτε 6-7 λεπτά είτε γύρω στις 12-14 τζούρες αν θυμάμαι καλά, όσο δηλαδή κατά μέσο όρο κρατάει ένα κανονικό τσιγάρο. Αν τις τζούρες αυτές τις κάνεις σε 2-3 λεπτά, θα σβήσει. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2019 από zananiro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, zananiro είπε Θα κρητησει είτε 6-7 λεπτά είτε γύρω στις 12-14 τζούρες αν θυμάμαι καλά, όσο δηλαδή κατά μέσο όρο κρατάει ένα κανονικό τσιγάρο. Αν τις τζούρες αυτές τις κάνεις σε 2-3 λεπτά, θα σβήσει. Είμαι σίγουρος ότι ο χρόνος είναι ανεξάρτητος από το πόσο καπνίζω. Έχω IQOS 3 DUO. Ακόμη και αν αφήσω το τσιγάρο χωρίς καμία τζούρα, πάλι το ίδιο θα τελειώσει. Εξάλλου πως το καταλαβαίνει; μια λαμαρίνα τι αισθητήρες μπορεί να έχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα