Προς το περιεχόμενο

Iqos: νέα μορφή καπνίσματος

margaritagr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 16/10/2019 στις 6:28 ΜΜ, Tigkas είπε

Εμένα στο apple store δεν μου βγάζει καμία πάντως. Έχεις μήπως link;

Πρέπει να κάνεις sideload το .apk, αλλά είναι συγκεκριμένη version του IQOS Connect. Sorry, δεν θυμάμαι νούμερο, γιατί το απεγκατέστησα αμέσως, μόνο επίπεδα μπαταριών έδειχνε απ' ό,τι θυμάμαι. 

Στις 27/10/2019 στις 6:46 ΠΜ, metd είπε

Από τότε που κυκλοφόρησε το terra, κάνω αποκλειστικά αυτό. Ομως αρκετές φορές κάποιες ράβδοι δεν τραβάνε... καθόλου. Τζούρα στην τζούρα άλλα ούτε γεύση, ούτε αερόλυμα, ούτε χτύπημα λες και είναι βουλωμενες.

Σας έχει τύχει;

Μην τις βάζεις αμέσως, άσε τη λεπίδα 2-3'' να πιάσει θερμοκρασία.

Στις 13/10/2019 στις 12:31 ΜΜ, vagel74 είπε

Καλημέρα έχει δοκιμάσει κανείς τα καινούρια heets Terra selection;

Δεν με ενθουσίασαν. Ως παλιός καπνιστής, τα Bronze μου κάθονται καλύτερα.

Στις 25/10/2019 στις 10:57 ΜΜ, Chri9 είπε

Ειμαι η χριστινα και πηρα το iqos μολις χθες! Το μαθαίνω ακομα, μου φαινεται ενδιαφέρον, αλλά παρατηρησα κατι και απο το ψάξιμο βρέθηκα στο forum, που βλέπω οτι εχει και χρηστες ετών. Λοιπόν: Σε καποιες χρησεις, φτάνοντας προς τις τελευταίες τζουρες, το heet χανει τη σταθερότητα του και λιγο κουνιεται απο τη θεση του. Το αποτέλεσμα ειναι οτι οταν παω να τραβηξω το καπακι κ να το βγαλω, πεφτει μονο του πριν τραβηξω το καπακι. Ειναι νορμαλ αυτό ή το χαλασα ακομα δεν το πηρα; Ευχαριστώ! 

Φαίνεται "ζαρωμένο" στη μέση όταν το βγάζεις; Αν ναι, ρουφάς δυνατά ή απανωτά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

19 ώρες πριν, mavlok είπε

Πρέπει να κάνεις sideload το .apk, αλλά είναι συγκεκριμένη version του IQOS Connect. Sorry, δεν θυμάμαι νούμερο, γιατί το απεγκατέστησα αμέσως, μόνο επίπεδα μπαταριών έδειχνε απ' ό,τι θυμάμαι. 

Μην τις βάζεις αμέσως, άσε τη λεπίδα 2-3'' να πιάσει θερμοκρασία.

Δεν με ενθουσίασαν. Ως παλιός καπνιστής, τα Bronze μου κάθονται καλύτερα.

Φαίνεται "ζαρωμένο" στη μέση όταν το βγάζεις; Αν ναι, ρουφάς δυνατά ή απανωτά.

Όχι, έχει το ίδιο κυλινδρικό σωστό σχήμα, και μόνο στο κάτω μέρος που μπαίνει η λεπίδα, φαίνεται λίγο καμμένο το περίβλημα. Η εκπρόσωπος του iqos που της το είπα, λέει είναι φυσιολογικό λόγω της θέρμανσης της ράβδου. Και τότε γιατί πρέπει να τραβάμε προς τα έξω το καπάκι, αν είναι να πέφτει μόνη της η ράβδος;; Εσένα τελειώνοντας ο χρόνος της ράβδου, χρειάζεται να τραβήξεις το καπάκι για να βγει η χρησιμοποιημένη ράβδος;

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Chri9 είπε

Όχι, έχει το ίδιο κυλινδρικό σωστό σχήμα, και μόνο στο κάτω μέρος που μπαίνει η λεπίδα, φαίνεται λίγο καμμένο το περίβλημα. Η εκπρόσωπος του iqos που της το είπα, λέει είναι φυσιολογικό λόγω της θέρμανσης της ράβδου. Και τότε γιατί πρέπει να τραβάμε προς τα έξω το καπάκι, αν είναι να πέφτει μόνη της η ράβδος;; Εσένα τελειώνοντας ο χρόνος της ράβδου, χρειάζεται να τραβήξεις το καπάκι για να βγει η χρησιμοποιημένη ράβδος;

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Δηλαδή σε φάση να το κρατάς ανάποδα και να πέφτει κάτω; Κοίτα, βγαίνει σχετικά εύκολα, μάλιστα στις αρχές μερικές φορές μπορεί να σου κολλήσει στα χείλη και να βγει. Απλώς τότε αφήνει κατάλοιπα στη λεπίδα και θέλει άμεσα καθάρισμα (αφού κρυώσει καλά), γι' αυτό πάντα το τραβάμε έξω με το καπάκι. Πάντως αν νιώθεις ότι τραβάει σωστά, μη σκοτίζεσαι. 

Επεξ/σία από mavlok
  • Thanks 1

Σχετικά με την εφαρμογή, από το λίγο που έψαξα/δοκίμασα κατέληξα στα εξής.

Υπάρχει μόνο σε Android και όχι σε iOS, διότι η Apple είναι πολύ strict με τι εφαρμογές επιτρέπονται.
Σε Android που υπάρχει, είναι διαθέσιμη σε πολύ λίγες χώρες μόνο (τις οποίες αυτή την στιγμή δεν τις θυμάμαι - αλλά βρίσκονται εύκολα με ενα search στο internet).

Δοκιμάζοντας να κάνω sideload το apk, πετάει error στο license verification check που κάνει με το Play Store. Επίσης, δοκιμάζοντας patch με το Lucky Patcher δεν κατάφερα τίποτα.

Εν τέλη, δημιούργησα νέο Google Account στο κινητό μου, έχοντας πρώτα VPN συνδεδεμένο σε χώρα στην οποία η εφαρμογή είναι διαθέσιμη. Επιτυχία!

Κατέβασα την εφαρμογή και.. ψιλοαπογοητεύτηκα είναι η αλήθεια. Οι μόνες λειτουργίες που σου δίνει είναι να αλλάξεις αν θέλεις η συσκευή σου να δονείται όταν απομένουν 2 τζούρες και να βάλεις την συσκευή σε λειτουργία δόνησης για να την βρεις σε περίπτωση που την έχεις χάσει κάπου γύρω σου και δεν ξέρεις που είναι. Το δεύτερο είναι αλήθεια πως είναι πολύ χρήσιμο.. αν "δούλευε" σωστά. Μια φορά που μου είχε πέσει η συσκευή στο αυτοκίνητο, και γύρισα να την βρω, επειδή είχα απομακρυνθεί, είχε αποσυνδεθεί το Bluetooth, το οποίο δεν επανασυνδέεται αυτόματα και κατέληξα να την ψάχνω με τον παραδοσιακό τρόπο.

Δυστυχώς δεν έχω κάπου εύκαιρα screenshots και από τότε έχω αλλάξει σε iOS. Αν όμως κάποιος έχει κάποια απορία, μπορώ να βοηθήσω με ό,τι θυμάμαι!

Εν τω μεταξυ,ενω ειναι τοσο καιρο σε κυκλοφορια,δεν καταφεραν ακομη να το κανουν να μη μυριζει σαν καμμενη καλτσα.

Ηλπιζα να υπαρχει καποια βελτιωση γιατι το χρησιμοποιει ενας συνεργατης μου και υποφερω.

Στις 20/11/2018 στις 2:16 ΜΜ, Ipap0 είπε

Άνοιξα ένα heet και παρατήρησα ένα πλαστικό φίλτρο το οποίο μάλιστα λιώνει από τη θερμοκρασία. Σοβαρά τώρα;;;

εχω κ εγω αυτην την απορια,επαθα σοκοταν ειδα το πλαστηκο

1 λεπτό πριν, Dimitragiorgos2017 είπε
Στις 20/11/2018 στις 2:16 ΜΜ, Ipap0 είπε

Άνοιξα ένα heet και παρατήρησα ένα πλαστικό φίλτρο το οποίο μάλιστα λιώνει από τη θερμοκρασία. Σοβαρά τώρα;;;

2 λεπτά πριν, Dimitragiorgos2017 είπε

τι ειναι αυτο μηπως μπορειτε να μας πειτε?

7 λεπτά πριν, Dimitragiorgos2017 είπε

8 λεπτά πριν, Dimitragiorgos2017 είπε

8 ώρες πριν, Dimitragiorgos2017 είπε

τι ειναι αυτο μηπως μπορειτε να μας πειτε?

Αυτο το φιλτρο ειναι απο καλαμποκι. Τουλαχιστον αυτο λεει η εταιρια.

Ρε παιδιά. Μου έχουν σπάσει τα νεύρα.

1/4 τσιγάρα ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΕΤΑΙ. Δεν βγάζει καπνό, δεν ρουφιέται, το αισθάνομαι σαν μπουκωμένο με το που το βάζω.

Είναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ. Με τα σκουπάκια του, με μπατονέτα, με συνδετήρα να το ξήσω - ΟΛΑ τα κάνω.

Πείτε μου πως κάτι κάνω λάθος στη προθέρμανη / τοποθέτηση και πως επιλύεται. Δε μου φτάνει που κλαίω 0.20 / λεπτό, είναι και για πέταμα μερικά!

Κάποιες λύσεις που σε εμένα έπιασαν... 

Αν νιώθετε το heets σκληρό απλός το περιστρέφετε λίγο στα δαχτυλα σας να μαλακώσει.

Αν το νιώθετε κενό ή στην πρώτη τζούρα δεν τραβάει, βγάλτε το αμέσως και κλείστε την συσκευή. Περιμένετε μέχρι να ξαναφορτισει (εκτός αν έχετε την 3 multi που δεν χρειάζεται επαναφόρτιση) και ξαναβάλετε το heets μέσα αλλά σταυρωτά από την προηγούμενη φορά (δηλαδή να κάνει σταυρό η λεπίδα στον καπνό). Εδώ υπάρχει η περίπτωση και του τζουφιου heets από κατασκευής. 

Για να μην βρωμάει δοκιμάστε να μην το αφήνετε πολύ ώρα να καίει χωρίς να ρουφηξετε ή αλλάξτε χρώμα. Επίσης παίζει μεγάλο ρόλο να μην μένει ακαθάριστη η λεπίδα για πολύ καιρό ή να μην έχει κατάλοιπα από προηγούμενο heets. Σε δοκιμές που έχουμε κάνει στην παρέα ,μιας και όλοι είμαστε με iqos , το yellow μυρίζει περισσότερο από όλα και το terra λιγότερο. 

markos ευχαριστώ για τα τιπς αδερφέ. Είχα ξεκινήσει να κάνω αυτά που λες - στο περίπου. Θα τα κάνω κατά γράμμα και επανέρχομαι.

Πάντως και εγώ πιστεύω πως κάποια έχουν εργοστασιακό θέμα. Δε μπορεί να είναι καθαρή η συσκευή σα καινούρια, φρέσκο το πακέτο με τα τσιγάρα, και να μη ρουφιέται η μπούρδα..

Καλησπερα,

εχω το Iqos 3 και εχασα το φορτιστη του. μου εμεινε μονο το τσιγαρο. Ξερει κανεις που μπορω να βρω σε λογικη τιμη?

Ευχαριστω

10 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε

^ Κοίτα μεταχειρισμένα. Τη συσκευή ολόκληρη τη βρίσκω συνεχώς με κάνα 20ρι (δε ξέρω αν θα σου φανούν λίγα αλλά..).

σε ποιες αγγελιες? εδω στο insomnia ή σε καποιο αλλο site?

Όποιον και να βάλεις κάνει...Αρκεί να μην είναι τελείως κινεζια...Εγώ το φορτίζω αρκετές φορές με του κινητού (type c και αυτός)...και από λάπτοπ έχω κάνει φόρτιση ,απλός είναι πιο αργή...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...