vagel74 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Καλημέρα έχει δοκιμάσει κανείς τα καινούρια heets Terra selection;
daPro Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, vagel74 είπε Καλημέρα έχει δοκιμάσει κανείς τα καινούρια heets Terra selection; Έκανα παραγγελία από το σιτε 3 κουτιά 9 ευρώ..τιμή γνωριμίας κ έτσι.. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2019 από daPro
markosf Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα στην παρέα. Έχω μια απορία/διαπίστωση...και θα ήθελα να το πρατηρησουν όσοι έκαναν μετάβαση από το 2.4 στο 3 να δούμε αν ισχύει... Η λεπίδα του 3 βρωμιζει πιο γρήγορα από του 2.4 και το καθάρισμα της είναι πιο δύσκολο; Στο ίδιο χρονικό διάστημα που καθάριζα την προηγούμενη συσκευή καθαρίζω και αυτή...και για να γίνει η λεπίδα "ασπρη" χαλάω 3 μπατονετες μόνο για την λεπίδα και αρκετό ξύσιμο...Ενώ στην παλιά συσκευή με λίγο ξύσιμο και 2 μπατονετες καθάριζα ολόκληρη την συσκευή!!! Επίσης μετά τον καθαρισμό όταν το χρησιμοποιήσω στο 3ο heets, όταν το σηκωνω να το βγάλω νιώθω σαν να γδερνει το πλαστικό και βγάζει πολλά υπόλοιπα καμμενου καπνού...
drkkst Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 13/10/2019 στις 12:31 ΜΜ, vagel74 είπε Καλημέρα έχει δοκιμάσει κανείς τα καινούρια heets Terra selection; Το δοκίμασα εγώ φίλε μου. Είναι πιο βαρύ από το Sienna (πρώην red) και το αισθάνεσαι πιο μεστό στο στόμα σου. Έχει μια ελαφριά πικράδα που εμένα μου αρέσει και έχει σίγουρα πιο δυνατό "χτύπημα" στο λαιμό από το Sienna. H γεύση του είναι ουδέτερη καθαρά καπνική θα έλεγα. Ξεκίνησα πριν 3 περίπου χρόνια με Amber πήγα στο κόκκινο (Sienna) όταν πρωτοκυκλοφόρησε, και τώρα με βλέπω καρφωτό για Terra... Θα γράψω πιο εμπεριστατωμένη άποψη μετά το τέλος του πρώτου πακέτου (σήμερα το πρωί το δοκίμασα) και μετά από φαγητό, ποτό κτλπ...😉 Πάντως και το Sienna θα συνεχίσει να είναι μέσα στις επιλογές μου μιας και το χρησιμοποιώ αποκλειστικά από όταν βγήκε, και είναι λίγο δύσκολο να το αντικαταστήσω μαχαίρι... Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2019 από drkkst
miclia Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Παιδιά έχετε βρει εφαρμογή συμβατή με το IQOS μέσω του Bluetooth που έχει;
Tigkas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Στις 15/10/2019 στις 4:06 ΜΜ, miclia είπε Παιδιά έχετε βρει εφαρμογή συμβατή με το IQOS μέσω του Bluetooth που έχει; Δεν υπάρχει.
mavlok Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 8 λεπτά πριν, Tigkas είπε Δεν υπάρχει. Υπάρχει, απλώς δεν είναι ιδιαίτερα χρήσιμη.
Tigkas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Εμένα στο apple store δεν μου βγάζει καμία πάντως. Έχεις μήπως link;
JTRGamer Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Γεια σας. Σήμερα θα έρθει ένας εκπρόσωπος να μου φέρει ένα iqos δοκιμαστικό για 30 μέρες. Αυτό που θέλω να ρωτήσω ,θα μου δώσει και ένα πακέτο heats δωρεάν?
Vaggos64 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Τελικα πολυ ωραιο το terra και απο φιλους εμαθα οτι δεν βρωμαει οσο τα υπολοιπα. Οι περισσοτεροι λενε για μυρωδια σαν πουρακι . Μακαρι να μεινει ετσ ι και μην το αλλαξουν κ αυτο
Chri9 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Ειμαι η χριστινα και πηρα το iqos μολις χθες! Το μαθαίνω ακομα, μου φαινεται ενδιαφέρον, αλλά παρατηρησα κατι και απο το ψάξιμο βρέθηκα στο forum, που βλέπω οτι εχει και χρηστες ετών. Λοιπόν: Σε καποιες χρησεις, φτάνοντας προς τις τελευταίες τζουρες, το heet χανει τη σταθερότητα του και λιγο κουνιεται απο τη θεση του. Το αποτέλεσμα ειναι οτι οταν παω να τραβηξω το καπακι κ να το βγαλω, πεφτει μονο του πριν τραβηξω το καπακι. Ειναι νορμαλ αυτό ή το χαλασα ακομα δεν το πηρα; Ευχαριστώ!
Tigkas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δεν μου έχει συμβεί. Κοίταξε μήπως βάζεις πολύ δύναμη με το στόμα σου όταν το καπνίζεις και το χαλαρώνεις/στραβώνεις κατά τη διάρκεια καπνίσματος.
metd Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Από τότε που κυκλοφόρησε το terra, κάνω αποκλειστικά αυτό. Ομως αρκετές φορές κάποιες ράβδοι δεν τραβάνε... καθόλου. Τζούρα στην τζούρα άλλα ούτε γεύση, ούτε αερόλυμα, ούτε χτύπημα λες και είναι βουλωμενες. Σας έχει τύχει; Στο Sienna που έκανα πριν μου τύχαινε 1 ράβδος σε μια κούτα. Στο terra σε κάθε πακέτο θα μου κάτσουν 1-2 ράβδοι. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2019 από metd
Chri9 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Στις 27/10/2019 στις 12:46 ΠΜ, Tigkas είπε Δεν μου έχει συμβεί. Κοίταξε μήπως βάζεις πολύ δύναμη με το στόμα σου όταν το καπνίζεις και το χαλαρώνεις/στραβώνεις κατά τη διάρκεια καπνίσματος. Σε ευχαριστώ για την απαντηση. Τίποτα από τα δύο ωστόσο δεν κανω, οι τζουρες είναι μαλακες, οχι όπως οταν καπνιζεις τσιγάρο. Δηλαδή οταν περναει ο χρόνος χρήσης, θα έπρεπε η ραβδος να ειναι το ιδιο σταθερη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα