bvb7 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Τα περισσοτερα παραπονα που εχω απο τους τριγυρω ειναι για απαισια μυρωδια. Αυτο βαζω σαν νο1 αρνητικο εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Η περισσότερη βρώμα θεωρώ ότι προκύπτει από τον μη καλό καθαρισμό. Είδα κάποια στικς που μέσα γινόταν ΧΑΜΟΣ..... Νέος χρήστης και εγώ. Κάπνιζα ελάχιστα παραδοσιακά αποκλειστικά με καφέ και φαγητό. Ωστόσο από τα 2-3 συμβατικά με βλέπω στα διπλάσια heets και δεν το θέλω. Επιπλέον δεν ξέρω αν είναι λόγω μετάβασης - καμιά 10αριά μέρες το δουλεύω - αλλά το βλέπω πιο βαρύ στο λαιμό. Δηλαδή τα πρωινά νιώθω τον λαιμό μου κάπως ενώ με συμβατικά δεν είχα τέτοιο θέμα. Ίδωμεν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bvb7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Mυριζει και ο τροπος θερμανσης του καπνου. Οποιος εχει μεινει απο φωτια και εχει αναψει τσιγαρο απο παλιο ματι κουζινας θα ξερει τι εννοω 😊 Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2019 από bvb7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akena Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα σε όλους Μου κάνανε δώρο αυτές τις μέρες ένα iqos και έχω μια απορία καθόσον δεν τι είχα δοκιμάσει ποτέ μου.. Ποσο καπνό πρέπει να βγάζει... δηλαδή όταν ρουφάς μια τζούρα αφού έχει ζεσταθεί και τα σχετικά? Μου φαίνεται υπερβολικά λίγος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1-9-9-90 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, akena είπε Καλησπέρα σε όλους Μου κάνανε δώρο αυτές τις μέρες ένα iqos και έχω μια απορία καθόσον δεν τι είχα δοκιμάσει ποτέ μου.. Ποσο καπνό πρέπει να βγάζει... δηλαδή όταν ρουφάς μια τζούρα αφού έχει ζεσταθεί και τα σχετικά? Μου φαίνεται υπερβολικά λίγος Ποια heets κανεις; συνήθως τα κόκκινα δεν βγάζουν πολύ καπνό... Επίσης σε κάποιες παρτίδες υπάρχουν και ορισμένα τζουφια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vastegial_74 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Καλά, γενικώς ο καπνός που βγάζουν, ακόμα και στα καλύτερα του, είναι λιγότερος από αυτόν του τσιγάρου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akena Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Τα κόκκινα έχω δοκιμάσει απλά από περιέργεια ρώτησα...πάντως μπορώ να πω ότι με καλύπτει γενικά από νικοτίνη χωρίς ολο αυτό το καπνό και την μυρωδιά του τσιγάρου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akena Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Το θέμα ειναι με το καλό να το σταματήσουμε και αυτό και να γλιτώσουμε από την νικοτίνη θα δείξει προς το παρόν πάνω από 8 την μέρα δεν κάνω και ειμαι καλά... μακάρι και σύντομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakiss Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 εχει πραγματικη διαφορα το 2 με το 3? υπαρχει κανενα καλο προμο για καποιο απο τα παραπανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos64 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 https://www.mononews.gr/health/ti-dichnoun-i-nees-meletes-gia-to-iqos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vonzipper Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2019 από Vonzipper Θέλω να αφαιρεθεί το σχόλιο διότι είχα καταλάβει λάθος . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
banned_acc Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 20 λεπτά πριν, Vonzipper είπε Αν ενδιαφέρεται κάποιος για αγορά iqos 2.4 plus από κατάστημα iqos και δώρο μια δώροεπιταγη των 15€ ας μου στείλει να του δώσω κωδικό . Τι καλός άνθρωπος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vonzipper Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 16/9/2019 στις 11:52 ΜΜ, guzel είπε Τι καλός άνθρωπος! 😜 Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2019 από Vonzipper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gostros Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους παιδιά. Έχω το iqosεδώ και λίγες μέρες και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ήθελα να ρωτήσω αν μπορούμε να βάλουμε και heets από την nobacco να δοκιμάσουμε. Επίσης αν κάποιος ενδιαφέρεται να ανταλλάξουμε heets έχω κλειστές συσκευασίες και ενδιαφέρομαι για ανταλλαγη με menthol από Θεσσαλονίκη. Υπάρχει επίσης και μια σφραγισμένη συσκευή για πώληση η ανταλλαγή με heets Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vastegial_74 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Gostros είπε Καλησπέρα σε όλους παιδιά. Έχω το iqosεδώ και λίγες μέρες και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ήθελα να ρωτήσω αν μπορούμε να βάλουμε και heets από την nobacco να δοκιμάσουμε. Επίσης αν κάποιος ενδιαφέρεται να ανταλλάξουμε heets έχω κλειστές συσκευασίες και ενδιαφέρομαι για ανταλλαγη με menthol από Θεσσαλονίκη. Υπάρχει επίσης και μια σφραγισμένη συσκευή για πώληση η ανταλλαγή με heets Όχι δεν μπορείς αυτά που έχει η nobacco δεν είναι heets και δεν είναι της Philip Morris αλλα της BAT. Έχουν άλλη διάσταση και δικό τους μηχανάκι για να τα ατμίσεις, το glo. Είναι πιο οικονομική η συσκευή στην αγορά της, πιο εύκολη στο καθάρισμα και λιγότερο ευαίσθητη. Το κακό για μενα με τα τσιγάρα του glo είναι πως δεν ταιριάζουν στη γεύση μου όσο τα heets αλλά αυτό είναι προσωπική άποψη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα