Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά έφτιαξα και ένα λογαριασμό της γυναίκας και παρήγγειλα και δεύτερο σετ με τον κωδικό του Black Friday. Άλλωστε μιας και είμαστε δύο διαφορετικοί χρήστες, δικαιωματικά οφείλει ο καθένας να επωφελείται ξεχωριστά από οποιαδήποτε μελλοντική προσφορά.

Η αλήθεια είναι ότι ήθελα και περίμενα το iqos 3 αλλά η προσφορά των 35€ είναι κυριολεκτικά ισοπεδωτική. Με 70€ πήρα δύο συσκευές και ούτε καν είναι το ποσό για ένα iqos 3...

• Like 1
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι αν ξέρει κανείς: Ο θερμαινόμενος καπνός βγάζει αερόλυμα αντί για καπνό. Δεδομένου ότι όλοι ξέρουμε ότι ο καπνός "κολλάει" στις διάφορες επιφάνειες με αποτέλεσμα να κιτρινίζουν (πιάνουν κάπνα) - ισχύει το ίδιο και για το αερόλυμα; 

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα σήμερα τα δύο iqos που είχα παραγγείλει (για εμένα και τη γυναίκα) από την προσφορά της Black Friday και το ξεκίνησα επίσημα. Έχω μισό καπνό αλλά δεν έχω σκοπό να τον κάνω για κανένα λόγο. Μία απορία: έχω κάνει δύο μέχρι τώρα και αφού τα τελείωσα και τράβηξα να βγάλω το heet, το "βαρελάκι" καπνού του heet έμεινε μέσα και έβγαλα το καπάκι για να το βγάλω και αυτό. Κάνω κάτι λάθος;

Δημοσ.

Πωω, έχεις δίκιο, το έβγαλα χωρίς να το σηκώσω. :unsure: Είναι αυτό που λέμε - ο ενθουσιασμός καμιά φορά σε τυφλώνει...

• Like 1
Δημοσ.

Κάπου μέσα στο thread είχα διαβάσει ότι κάθε Δευτέρα με την αγορά 3 πακέτων από τα μαγαζιά iqos το ένα είναι δώρο. Αυτό όντως ισχύει ή ετυχε κάποια συγκεκριμένη Δευτέρα 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Jeronymo είπε

Κάπου μέσα στο thread είχα διαβάσει ότι κάθε Δευτέρα με την αγορά 3 πακέτων από τα μαγαζιά iqos το ένα είναι δώρο. Αυτό όντως ισχύει ή ετυχε κάποια συγκεκριμένη Δευτέρα 

Την Δευτερα εχει προσφορα 3 πακετα καθαριστικα στικ (μπατονετες), και πληρωνεις τα 2.

Αυτο εννοεις;

Δημοσ.

Καλησπερα. Εχω παρατηρησει στο δικο μου iqos μετα το τελος του καπνισματος μια υγροποιηση στο  ακρο του heet.

Επισης ανοιξα το iqos και παρατηρησα μια μικρη τρυπα. Πηγα σε ενα καταστημα και μου ειπαν ειναι φυσιολογικο.

Τους εξηγησα πως σε ενα φιλο κου ποτε δεν υγροποιει και δεν εχει αυτη τη τρυπα.

Εσεις τι λετε?

sketch-1543330433345.png

sketch-1543330494073.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα και την τρυπούλα έχει και υγροποιεί κάποιες φορές.

20181127_203255~2.jpg

20181127_203436~2.jpg

Επεξ/σία από pier88
Δημοσ.
1 ώρα πριν, bakalex είπε

Εγω φιλε μου δεν ξερω, ούτε τεχνικές γνώσεις έχω,αλλα θα σου πρότεινα ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

Kαθαριζεται καθε μερα.😀

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pier88 είπε

Εμένα και την τρυπούλα έχει και υγροποιεί κάποιες φορές.

20181127_203255~2.jpg

20181127_203436~2.jpg

Εχεις σκεφτεί ότι αυτα τα σημάδια στο heet μπορεί να δημιουργούνται απο τις τρυπούλες στα πλάγια του iqos?(που απ ότι βλέπω έχουν αρκετή μάκα)

Να καθαρίζεις και την εξωτερική μεταλλικη επιφάνεια και την εσωτερική επιφάνεια (εκτός απο την βάση).Και τις τρυπούλες.

1740471966_20181127_2032552.jpg.176b524e250f5f111a36e8f748fa8d87.jpg

2045808322_20181127_2034362.jpg.17711a884fcdfb5681c1be96274124e8.jpg

Δημοσ.

Δεν το κάνει σε όλα.1-2 σε κάθε πακέτο άρα δε νομίζω ότι φταίει αυτό,το holder είναι πεντακάθαρο με το μάτι μη σε ξεγελάει η φωτό (είναι υψηλής ανάλυσης).

Πάντως εγώ παράγγειλα αυτά για να γλιτώσω το πολύ καθάρισμα.

Screenshot_2018-11-27 300PCS pack Repair Accessories Clean Tool Little Slice Clean Gasket For IQOS 2 4 Plus Absorb Oil Gask[...](2).png

Screenshot_2018-11-27 300PCS pack Repair Accessories Clean Tool Little Slice Clean Gasket For IQOS 2 4 Plus Absorb Oil Gask[...].png

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, pier88 είπε

Δεν το κάνει σε όλα.1-2 σε κάθε πακέτο άρα δε νομίζω ότι φταίει αυτό,το holder είναι πεντακάθαρο με το μάτι μη σε ξεγελάει η φωτό (είναι υψηλής ανάλυσης).

Εχεις δίκιο.

Είναι στα συνορα του καπνού με το φίλτρο,στην ραφή.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...