bakalex Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τι να την κάνεις?Ειναι καταχωρημένο το S.N. στην iqos όταν το αγόρασες? Η στον λογαριασμό σου η στον λογαριασμό αυτού που το αγόρασε? Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από bakalex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pier88 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, bakalex είπε Τι να την κάνεις?Ειναι καταχωρημένο το S.N. στην iqos όταν το αγόρασες? Η στον λογαριασμό σου η στον λογαριασμό αυτού που το αγόρασε? Το αγόρασα από αγγελία εδώ στο insomnia,τώρα μόλις μπήκα στο λογαριασμό μου στο iqos κ είδα ότι είναι κατοχυρωμένη η συσκευή στο ονομά μου!Άρα με καλύπτει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bakalex Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) βέβαια Εχει περάσει ο ένας χρόνος της εγγύησης?? Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από bakalex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pier88 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 18 λεπτά πριν, bakalex είπε βέβαια Εχει περάσει ο ένας χρόνος της εγγύησης?? Όχι,τώρα το πήρα.29/10 είναι καταχωρημένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vastegial_74 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, pier88 είπε Όχι,τώρα το πήρα.29/10 είναι καταχωρημένο. Εισαι καλυμενος. Πηγα και πηρα μπατονετες καθαρισμου. Καθε Δευτερα μονο στα μαγαζια iqos παιρνεις δυο πακετα και σου δινουν ενα επιπλεον δωρο. Χθες με πηραν τηλεφωνο και μου εδωσαν μια προσφορασ για αμεση ομως παραγγελια, μια κουτα απο 40€ στα 20€. Τα περιμενω αυριο. ΑΝ και δε νομιζω πως εγινε στο ξεκουδουνο αλλα λογω γεννεθλιων. Αν ειναι ετσι στο επικοινωνιακο ειναι αστερια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markosf Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 9 ώρες πριν, pier88 είπε Όχι,τώρα το πήρα.29/10 είναι καταχωρημένο. Κάνεις σωστά restart? Χωρίς το holder μέσα και εκτός ρεύματος... Βέβαια αφού είναι στην εγγύηση δεν έχεις πρόβλημα...θα σε καλύψουν άμεσα. Και πιστεύω να το φορτιζες με τον δικό του φορτιστή και καλώδιο...γιατί αν χρησιμοποιείς άλλον καμιά φορά δεν φορτίζει....απλός συντηρεί το ποσοστό της μπαταρίας και αναβοσβηνει συνέχεια το ίδιο ποσοστό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pier88 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, markosf είπε Κάνεις σωστά restart? Χωρίς το holder μέσα και εκτός ρεύματος... Βέβαια αφού είναι στην εγγύηση δεν έχεις πρόβλημα...θα σε καλύψουν άμεσα. Και πιστεύω να το φορτιζες με τον δικό του φορτιστή και καλώδιο...γιατί αν χρησιμοποιείς άλλον καμιά φορά δεν φορτίζει....απλός συντηρεί το ποσοστό της μπαταρίας και αναβοσβηνει συνέχεια το ίδιο ποσοστό... Όλα σωστά,όπως λες τα κάνω αλλά τα λαμπάκια δεν σβήνουν ποτέ γιά να δείξει ότι έχει φορτίσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markosf Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, pier88 είπε Όλα σωστά,όπως λες τα κάνω αλλά τα λαμπάκια δεν σβήνουν ποτέ γιά να δείξει ότι έχει φορτίσει. Είδα ότι το πήρες μεταχειρισμένο...Μήπως δεν έχει τον δικό του φορτιστή μέσα; Μπορείς να το δεις στο σάιτ του iqos αν είναι ίδιος... Η καλύτερη λύση βέβαια είναι να χρησιμοποιήσεις την εγγύηση που έχεις. Εφόσον είναι και στον λογαριασμό σου η συσκευή δεν θα έχεις πρόβλημα (όπως σου λένε και παραπάνω) Επικοινώνησε με το κέντρο εξυπηρέτησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pier88 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, markosf είπε Είδα ότι το πήρες μεταχειρισμένο...Μήπως δεν έχει τον δικό του φορτιστή μέσα; Μπορείς να το δεις στο σάιτ του iqos αν είναι ίδιος... Η καλύτερη λύση βέβαια είναι να χρησιμοποιήσεις την εγγύηση που έχεις. Εφόσον είναι και στον λογαριασμό σου η συσκευή δεν θα έχεις πρόβλημα (όπως σου λένε και παραπάνω) Επικοινώνησε με το κέντρο εξυπηρέτησης. Καινούριο είναι,σφραγισμένο το πήρα από αγγελία.Παντως άσχετα με τα λαμπάκια,φορτίζει κανονικά απλά δεν βλέπω πότε είναι στο full. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_irene Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Καλήμερα! Χρησιμοποιώ το iqos 1 μήνα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένη ! Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι μου δημιούργησε ένα μόνικο πονόλαιμο. Ήθελα να ρωτήσω αν έχει παρουστιαστεί το ίδιο πρόβλημα σε κάποιον από εσάς.... Ευχαριστώ πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vastegial_74 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, _irene είπε Καλήμερα! Χρησιμοποιώ το iqos 1 μήνα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένη ! Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι μου δημιούργησε ένα μόνικο πονόλαιμο. Ήθελα να ρωτήσω αν έχει παρουστιαστεί το ίδιο πρόβλημα σε κάποιον από εσάς.... Ευχαριστώ πολυ. Ισως να εχει να κανει και με τη γευση. Τα τιρκουαζ (μεντα) ή κατι αλλο εντονα αρωματικο μπορει να σε ενοχλει στο λαιμο. Τουλαχιστον με τα κανονικα τσιγαρα ετσι ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vangelis_D9 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Θα μπω κι εγώ στο κλαμπ, διάβασα όλες τις γνώμες σας σε σχέση με το άτμισμα που πραγματικά το σιχαίνομαι μόνο που το βλέπω με τα βαριά ντουμάνια και το παίδεμα με τα ανταλλακτικά και τα συμπράγκαλα. Μόνο περιμένω την άποψη ενός φίλου καθώς χρησιμοποιεί μήνες το Iqos να πάει να δοκιμάσει το Glo καθώς τώρα κυκλοφορεί και να κάνει τις συγκρίσεις, ενδιαφέρει κι άλλους πολλούς φίλους μας. Αλλά όπως το ψάχνω μάλλον για Iqos θα πάω, ίδωμεν. ΥΓ. Αν εγώ ή όποιος άλλος επιλέξει Glo θα πρέπει να δημιουργηθεί ξεχωριστό νήμα καθώς αυτό εδώ είναι για το Iqos; ΥΓ2. Ατμιστές μην μας τα πρήζετε άλλο, έχετε δικό σας νήμα να λέτε τον πόνο σας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bakalex Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, Vangelis_D9 είπε Θα μπω κι εγώ στο κλαμπ, διάβασα όλες τις γνώμες σας σε σχέση με το άτμισμα που πραγματικά το σιχαίνομαι μόνο που το βλέπω με τα βαριά ντουμάνια και το παίδεμα με τα ανταλλακτικά και τα συμπράγκαλα. Μόνο περιμένω την άποψη ενός φίλου καθώς χρησιμοποιεί μήνες το Iqos να πάει να δοκιμάσει το Glo καθώς τώρα κυκλοφορεί και να κάνει τις συγκρίσεις, ενδιαφέρει κι άλλους πολλούς φίλους μας. Αλλά όπως το ψάχνω μάλλον για Iqos θα πάω, ίδωμεν. ΥΓ. Αν εγώ ή όποιος άλλος επιλέξει Glo θα πρέπει να δημιουργηθεί ξεχωριστό νήμα καθώς αυτό εδώ είναι για το Iqos; ΥΓ2. Ατμιστές μην μας τα πρήζετε άλλο, έχετε δικό σας νήμα να λέτε τον πόνο σας. Δεν το ξέρω το Glo.Μπορεί να είναι καλό.Ουτε ξέρω τι θα αποφασίσεις φυσικά. Υπολόγισε όμως σοβαρά στην απόφασή σου και το after sales. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vangelis_D9 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, bakalex είπε Δεν το ξέρω το Glo.Μπορεί να είναι καλό.Ουτε ξέρω τι θα αποφασίσεις φυσικά. Υπολόγισε όμως σοβαρά στην απόφασή σου και το after sales. Ευχαριστώ @bakalex. Το Glo είναι της British American Tobacco με παρόμοια φιλοσοφία με το Iqos οπότε μπαίνει γερά στον ανταγωνισμό με την Morris. Ήδη πολλά μαγαζιά το έφεραν εδώ και λίγες μέρες. Σου δίνουν όμως τη συσκευή για δωρεάν δοκιμή 15 μέρες ν' αποφασίσεις οπότε μπορείς να το δοκιμάσεις κι εσύ να δεις αν αξίζει. https://www.nobacco.gr/el/glo https://www.newsbomb.gr/oikonomia/epixeirhseis/story/929094/glo-to-kainotomo-proion-thermainomenoy-kapnoy-erxetai-sti-xora-mas-kai-fernei-ependyseis-ekatommyrion Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2018 από Vangelis_D9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pier88 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Παιδιά,καλό είναι να παραμείνουμε στο θέμα μας το οποίο είναι το Iqos. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα