bakalex Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Καλως ήρθες στο φόρουμ vasilia. Καλή αρχή λοιπόν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigkas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Ένας φίλος μου είπε ότι στα iqos shops σου φτιάχνουν και καφεδάκι και δοκιμάζεις και τις γεύσεις. Ξέρει κανείς αν όντως ισχύει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftis95 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Tigkas είπε Ένας φίλος μου είπε ότι στα iqos shops σου φτιάχνουν και καφεδάκι και δοκιμάζεις και τις γεύσεις. Ξέρει κανείς αν όντως ισχύει; Έτσι είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Καλημέρα.Στα iqos center έχει έκπτωση στις κούτες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bakalex Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Νομίζω όσο και στο site. Γιατί?Εχεις ακούσει κάτι άλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Η προσφορά με τις 3 κούτες στα 100 ευρώ τελείωσε? 7 λεπτά πριν, bakalex είπε Νομίζω όσο και στο site. Γιατί?Εχεις ακούσει κάτι άλλο? Κάτι είχα ακούσει κ νομίζω εδώ το διάβασα.. μπορεί να κάνω λάθος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pier88 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Βρε παιδιά,μιά βοήθεια.Προσπαθώ να φορτίσω τη μπαταρία (τσέπης) του iqos,το έχω 3 ώρες στην πρίζα και δεν λέει να φορτίσει στο full.Εχει μείνει σε 3 λαμπάκια που αναβοσβήνουν.Κάνω κάτι λάθος; Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από pier88 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bakalex Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Έχεις κανένα iqos center κοντα στο σπίτι σου? Αν ναί πήγαινε να το αλλάξεις. 19 ώρες πριν, daPro είπε Η προσφορά με τις 3 κούτες στα 100 ευρώ τελείωσε? Κάτι είχα ακούσει κ νομίζω εδώ το διάβασα.. μπορεί να κάνω λάθος.. Ναι φιλαράκι. Αυτές οι προσφορές κρατάνε πολύ λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pier88 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, bakalex είπε Έχεις κανένα iqos center κοντα στο σπίτι σου? Αν ναί πήγαινε να το αλλάξεις. Δεν έχω,δυστυχώς.Του έκανα reset και τώρα βγάζει 4 γραμμές της μπαταρίας που αναβοσβήνουν συνέχεια.Οταν γίνει πλήρη φόρτιση σβήνουν τα φωτάκια της μπαταρίας η αναβοσβήνουν μόνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bakalex Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 57 λεπτά πριν, pier88 είπε Δεν έχω,δυστυχώς.Του έκανα reset και τώρα βγάζει 4 γραμμές της μπαταρίας που αναβοσβήνουν συνέχεια.Οταν γίνει πλήρη φόρτιση σβήνουν τα φωτάκια της μπαταρίας η αναβοσβήνουν μόνο; Στις διακοπές συνέβη στη συσκευή της γυναίκας μου.Όση ώρα και να ταν στη πρίζα έφτανε μέχρι το 3ο λαμπάκι.Επίσης αναβόσβηνε πιο αργά από ότι όταν φορτίζει κανονικά. Έκανα και γω reset άλλα τίποτα.Μετά κάποια μέρα έφτιαξε αλλά εμφανίστηκε πάλι αργότερα. Όταν γύρισα πήγα στο κατάστημα,το είπα και μου το άλλαξαν αμέσως.(σημ. όταν το πήγα στο κατάστημα το iqos έτυχε και φόρτιζε κανονικά.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pier88 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 31 λεπτά πριν, bakalex είπε Στις διακοπές συνέβη στη συσκευή της γυναίκας μου.Όση ώρα και να ταν στη πρίζα έφτανε μέχρι το 3ο λαμπάκι.Επίσης αναβόσβηνε πιο αργά από ότι όταν φορτίζει κανονικά. Έκανα και γω reset άλλα τίποτα.Μετά κάποια μέρα έφτιαξε αλλά εμφανίστηκε πάλι αργότερα. Όταν γύρισα πήγα στο κατάστημα,το είπα και μου το άλλαξαν αμέσως.(σημ. όταν το πήγα στο κατάστημα το iqos έτυχε και φόρτιζε κανονικά.) Το σωστό ποιό είναι,όταν φορτίσει να αναβοσβήνουν τα φωτάκια η όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bakalex Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οσο φορτίζει αναβοσβήνουν πράσινα. Οταν ολοκληρωθεί η φόρτιση σβήνουν. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από bakalex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pier88 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, bakalex είπε Οσο φορτίζει αναβοσβήνουν πράσινα. Οταν ολοκληρωθεί η φόρτιση σβήνουν. Εμένα είναι λευκά,όχι πράσινα (μάλλον είναι το μοντέλο) και δεν σταματάνε να αναβοσβήνουν.Μάλλον έχει πρόβλημα κ δεν φορτίζει στο full (3 ώρες το φόρτιζα),θα δω τι θα κάνω.Thanks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bakalex Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Κάτι δεν πάει καλά φίλε.Να το πάς για αλλαγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pier88 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, bakalex είπε Κάτι δεν πάει καλά φίλε.Να το πάς για αλλαγή. Ναι το ξέρω,δυστυχώς δεν έχω την απόδειξη αγοράς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα