naeg15 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) αυτό που παρατηρώ εγώ ως νέος χρηστης είναι ότι ουσιαστικά η τζούρες που τραβας η καθαρές (γεμάτες) είναι 7- 8 το πολύ . Η πρώτες 2-3 είναι ακόμη κρύο και η τζούρες είναι τζούφιες χωρίς πολύ καπνό ,οι ενδιάμεσες 8 είναι καλες και οι άλλες 2-3 τελευταίες τις κάνω πολύ γρήγορα διότι αρχίζει να αναβοσβήνει το led Επισης αν κανεις γρήγορες τζούρες και δυνατές ,δεν κρατάει ούτε 10 τζούρες το τσιγάρο (heet) Αυτα όλα ισχύουν σε εσάς η κάτι κάνω λάθος εγώ ? iqos pro εχω Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2018 από naeg15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orestis2 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, naeg15 είπε αυτό που παρατηρώ εγώ ως νέος χρηστης είναι ότι ουσιαστικά η τζούρες που τραβας η καθαρές (γεμάτες) είναι 7- 8 το πολύ . Η πρώτες 2-3 είναι ακόμη κρύο και η τζούρες είναι τζούφιες χωρίς πολύ καπνό ,οι ενδιάμεσες 8 είναι καλες και οι άλλες 2-3 τελευταίες τις κάνω πολύ γρήγορα διότι αρχίζει να αναβοσβήνει το led Επισης αν κανεις γρήγορες τζούρες και δυνατές ,δεν κρατάει ούτε 10 τζούρες το τσιγάρο (heet) Αυτα όλα ισχύουν σε εσάς η κάτι κάνω λάθος εγώ ? iqos pro εχω Οσο πιο δυνατες τζουρες τραβας, τοσο λιγοτερο κραταει. Τωρα αυτο που λες για την αρχη εγω νομιζω οτι δεν ισχυει. Εμενα μου συμβαινει με heets που ειναι προβληματικα και βγαζουν λιγο καπνο. Εγω δεν το εχω μετρησει με τζουρες , αλλα με λεπτα. Τον πρωτο καιρο κραταγε 4 λεπτα και 20 δευτερα . Τωρα μετα απο καποιους μηνες που το χρησιμοποιω, αυτο δεν ειναι σταθερο. Υπαρχουν φορες που σβηνει πολυ γρηγορα. Εχω μετρησει μεχρι και 2: 30 λεπτα διαρκεια, που ειναι μεγαλη διαφορα απο αυτη που ειχε στην αρχη. Αλλες φορες με το που κανει τη δονηση οτι πλησιαζει προς το τελος σβηνει αμεσως.Αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι μετα απο καποιους μηνες αρχιζει και ειναι προβληματικο. Γενικα τωρα τελευταια εχει προβληματικη συμπεριφορα, αλλα δεν ειναι σταθερη για να παω να το αλλαξω. Γιατι μπορει οταν παω στο μαγαζι να τυχει να δουλευει σωστα. Δεν ξερω αν εχουν παρατηρησει και αλλοι προβληματικη συμπεριφορα μετα απο καποιους μηνες. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2018 από orestis2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naeg15 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, orestis2 είπε Οσο πιο δυνατες τζουρες τραβας, τοσο λιγοτερο κραταει. Τωρα αυτο που λες για την αρχη εγω νομιζω οτι δεν ισχυει. Εμενα μου συμβαινει με heets που ειναι προβληματικα και βγαζουν λιγο καπνο. Εγω δεν το εχω μετρησει με τζουρες , αλλα με λεπτα. Τον πρωτο καιρο κραταγε 4 λεπτα και 20 δευτερα . Τωρα μετα απο καποιους μηνες που το χρησιμοποιω, αυτο δεν ειναι σταθερο. Υπαρχουν φορες που σβηνει πολυ γρηγορα. Εχω μετρησει μεχρι και 2: 30 λεπτα διαρκεια, που ειναι μεγαλη διαφορα απο αυτη που ειχε στην αρχη. Αλλες φορες με το που κανει τη δονηση οτι πλησιαζει προς το τελος σβηνει αμεσως.Αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι μετα απο καποιους μηνες αρχιζει και ειναι προβληματικο. Γενικα τωρα τελευταια εχει προβληματικη συμπεριφορα, αλλα δεν ειναι σταθερη για να παω να το αλλαξω. Γιατι μπορει οταν παω στο μαγαζι να τυχει να δουλευει σωστα. Δεν ξερω αν εχουν παρατηρησει και αλλοι προβληματικη συμπεριφορα μετα απο καποιους μηνες. Καλημερα Tελικά αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι, ότι ο σωστός τρόπος είναι όχι δυνατές τζούρες και με μεγάλα διαστήματα μεταξύ κάθε τζούρας ,μονο έτσι κρατάει γύρω στα 5 λεπτά αλλα αυτό εμενα προς το παρών δεν με ικανοποιεί (δηλαδή καμια σχέση με το κανονικό τσιγάρο ) Θα δείξει ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasjohn Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Όποιος θέλει μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτόν τον κωδικό : IQ737777 Για αγορά του iqos plus με 3 πακέτα έκπτωση 15€ μέχρι 07/10/2018. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AAAAALEKOS Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα αν κάποιος ενδιαφέρετε για αγορά συσκευής iqos plus με 3 πακέτα με έκπτωση 15€ μπορεί να χρησιμοποιήσει και αυτό τον κωδικό. IQ602242 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
free@last Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Παίδες η προσφορά για το iqos έληξε χθες νομίζω,οπότε δεν έχει νόημα να στέλνετε κωδικούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AAAAALEKOS Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, free@last είπε Παίδες η προσφορά για το iqos έληξε χθες νομίζω,οπότε δεν έχει νόημα να στέλνετε κωδικούς. Οι δέκα πρώτοι που θα εξαργυρώσουν τον κωδικό μέχρι 07/10/2018 θα λάβουν 15€ έκπτωση για αγορά IQOS Plus Συσκευής με 3 πακέτα HEETS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
free@last Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Μια βδομάδα παράταση λοιπόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftys Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Επειδή με πρήξανε με τα email τους και μόνο για αυτό το λόγο Ο κωδικός για να στείλεις στους φίλους σου είναι: IQ058480 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisk79 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για αγορά του iQos Plus με 3 πακέτα έκπτωση 15€ μέχρι 7/10. Κωδικός: IQ4B8978 Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2018 από akisk79 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bakalex Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Για iqos plus και 3 πακετα με 15 ευρώ έκπτωση ... Κωδικό δέν έχει.Δεν δίνουμε!Δεν πουλάμε ρε παιδί μου! Να πάρετε απο τους απο πάνω! 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crom251 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δεν ειχε red το περιπτερο και πηρα για 1η φορα bronze. Σαν καλυτερο μου φαινεται. Εχει μια ελαφρα αρωματικη γευση (δεν μπορω να καταλαβω τι) και εχω την εντυπωση πως δεν βρωμαει τοσο οσο το red. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
free@last Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Αυτή τη συζήτηση είχα σήμερα με άλλα δύο φιλαράκια που έχουν iqos.Δηλαδη έχουμε παρατηρησει ότι ενω για το RED έχουμε δεχθεί "παράπονα" από τους γύρω μας δεν συμβαίνει το ίδιο και για τις άλλες γεύσεις.(Κι εγώ στο BRONZE έχω κατασταλάξει, τελικά.) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naeg15 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, free@last είπε Αυτή τη συζήτηση είχα σήμερα με άλλα δύο φιλαράκια που έχουν iqos.Δηλαδη έχουμε παρατηρησει ότι ενω για το RED έχουμε δεχθεί "παράπονα" από τους γύρω μας δεν συμβαίνει το ίδιο και για τις άλλες γεύσεις.(Κι εγώ στο BRONZE έχω κατασταλάξει, τελικά.) 10 ώρες πριν, crom251 είπε Δεν ειχε red το περιπτερο και πηρα για 1η φορα bronze. Σαν καλυτερο μου φαινεται. Εχει μια ελαφρα αρωματικη γευση (δεν μπορω να καταλαβω τι) και εχω την εντυπωση πως δεν βρωμαει τοσο οσο το red. καλημέρα το bronze είναι το amber ? Αν ναι και εγώ εκεί έχω κατασταλάξει αρχικά έκανα το yellow αλλα δεν με ικανοποιούσε ,το amber είναι τελικά πολύ καλο . άκυρο : τώρα είδα στο site ότι το amber είναι άλλο και το bronze άλλο Το bronze είναι πιο βαρυ ?έχει άρωμα ? Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από naeg15 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crom251 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, naeg15 είπε Το bronze είναι πιο βαρυ ?έχει άρωμα ? Ενα αρωμα το εχει. Ελαφρυ μεν αλλα κατι καταλαβαινεις. Πιο βαρυ δεν ξερω αν ειναι. Αλλα ειναι πιο ηπιο με τον λαιμο απο οτι εχω καταλαβει απο τα λιγα που εχω κανει μεχρι τωρα. Σε σχεση με το red παντα. Επισης οσον αφορα την βρωμα μου το επιβεβαιωσε και φιλος που χτες μου ελεγε πως του βρωμουσε το red, ενω σημερα το bronze δεν του μυριζε... Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από crom251 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα