Προς το περιεχόμενο

Iqos: νέα μορφή καπνίσματος

margaritagr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, daPro είπε

Κατάφερε κανεις να κανει log in στο IQOS plus apk(Bluetooth)?

daPro,Απαντησε στον από πανω σου(αν φυσικά μπορείς)για χρόνους φόρτισης iqos plus που ζητάει.

Εγώ εχω το παλιό.Δεν ξέρω :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δεν ξέρω ρε παιδιά έχει σημασία? Θα καύτσεις τώρα να χρονομετρας τέτοιες λεπτομέρειες?απλα μου φαίνεται οτι με το πλας κρατάει λίγο λιγότερο το τσιγάρο?ε? Η μου φαίνεται?

Καλημέρα...Επειδή εγώ έχω το plus και η γυναίκα μου το απλό..όντως το plus κρατάει λίγο λιγότερο (βέβαια εγώ παίρνω και πιο βαθιές τζουρες) αλλά φορτίζει πιο γρήγορα και η συσκευή και το στυλό ...αλλά μιλάμε για μικρές διαφορές...

• Thanks 1

Λόγω του επαγγέλματος μου (περίπτερο) με ενημέρωσαν ότι τρέχει μια προσφορά που είναι η συσκευή στα 44 ευρώ. Μαζί κλασικά έχει 4 πακέτα και 20 ευρώ κουπόνια άρα ουσιαστικά βγαίνει 12 ευρώ η συσκευη. Στο κατάστημα αν δεν κάνω λάθος πάει στα 59. Δεν ξέρω αν τρέχει σε όλα τα περίπτερα αυτό αλλά είναι καλή φάση. 

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα.

Ελαβα και εγώ mail μου με προωθητικο κουπονι για εκπτωση 15 € που μπορει καποιος να το χρησιμοποιησει μεχρι 30 Σεπτεμβρίου. Ο κωδικος ειναι  IQB50033 και ισχύει για αγορα iqos plus μαζί με 3 πακέτα.

Ευχαριστώ!!!

Επεξ/σία από Spirost123

Καλησπέρα 

όποιος ενδιαφέρετε για αγορά συσκευής  iqos plus με 3 πακέτα στην τιμή των 44€ μέχρι 30/09/18 να χρησιμοποιήσει το κωδικό  

IQ083659

Νικόλαε, ακόμα το σκέφτεσαι;
Στείλε τον κωδικό σου στους ενήλικες καπνιστές φίλους σου και κέρδισε 15€ έκπτωση για κάθε έναν που τον εξαργυρώνει.

Μοιράσου τον κωδικό: IQ513865

Πρόλαβε τις μεγάλες επιβραβεύσεις μέχρι 30 Σεπτεμβρίου. Μην αργείς! 

Καλημερα. Προωθητικο κουπονι για εκπτωση 15 € που μπορει καποιος-οι  να το χρησιμοποιησει μεχρι 30 Σεπτεμριου .

Ο κωδικος ειναι  IQ75845B  Οι δέκα πρώτοι που θα εξαργυρώσουν τον κωδικό μέχρι 30/9 θα λάβουν 15€ έκπτωση για αγορά IQOS Plus Συσκευής με 3 πακέτα HEETS.

Καλημέρα...Ξαναβγήκαν οι συλλεκτικές συσκευές σε μπλε και ροζ...Περιορισμένα τεμάχια πάλι....Οποίος ενδιαφέρεται μπορεί να χρησιμοποιήσει έναν από τους κωδικούς που έχουν δώσει τα παιδιά εδώ...και από 69 ευρώ (μαζί με 4 πακέτα ) πάει 54 ευρώ...

• Like 1

Οποιος θελει μπορεί να χρησιμοποιει και αυτον τον κωδικο:    IQ935707

Για αγορά του iqos plus με 3 πακέτα στην τιμή των 44€ μέχρι 07/10/2018!

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα, έχω παρατηρήσει ότι οι ράβδοι δεν μπαίνουν εύκολα όσο κάποιες άλλες και ας είναι καθαρή η λεπιδα τι κάνουμε σε αυτή την περιπτωση;

μου είχε τύχει και σε μένα σε ένα πακέτο να μην μπαίνουν 3-4 τσιγάρα και πήγα σε ένα iqos μαγαζί, τις είδαν ότι ήταν πιο χοντρές και μου έδωσαν πίσω άλλα κανονικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@MpafaloΡολλαρεις με τα δυο δαχτυλα το κατω μερος του heet(το μερος που εχει τον καπνο) 2 η 3 φορες  -> βαλτο μεσα -> οκ.

Πηρα αυτο για εφεδρεια, σε10 sec -> αρχιζεις καπνισμα αμεσως,διαρκεια 3,5~4 λεπτα,αριθμος heet με 1 φορτιση 14~15,διαρκεια φορτισης1ωρα, κανενα προβλημα με  εισαγωγη heet μιας και εχει ραβδο αντι λεπιδας,τελειο το δουλευω 10 ημερες εναλλακτικα με το iqos.

https://www.aliexpress.com/store/product/SMY-Pluscig-V10-Vibrate-Function-900mAh-Vape-Heat-No-Burn-Pull-push-Operation-For-Iqos-Heets/4228050_32885894958.html?spm=2114.12010608.0.0.45472f48x9lkwd

Για οποιον ενδιαφερεται

Off topic info,sorry.

Επεξ/σία από CDT

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...