bakalex Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Καλώς ήλθες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CDT Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Στις 7/6/2018 στις 10:07 ΠΜ, bakalex είπε Καλώς ήλθες. Σημερα 10η μερα ,ειχα προσφορα 1 κουτα στη μιση τιμη!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bakalex Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 23 λεπτά πριν, CDT είπε Σημερα 10η μερα ,ειχα προσφορα 1 κουτα στη μιση τιμη!!! Aπο το coach? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CDT Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, bakalex είπε Aπο το coach? Με πηραν τηλεφωνο,η κυρια που μου κανει τα τηλεφωνα,παραμενει ενα τηλ/νο ακομη την επομενη εβδομαδα,οι προσφορες μετα στο email μου ειπε.Ατυχως δεν ξερω τι ειναι το coach,αν μπορεις πληροφορησε με. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2018 από CDT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bakalex Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, CDT είπε Με πηραν τηλεφωνο,η κυρια που μου κανει τα τηλεφωνα,παραμενει ενα τηλ/νο ακομη την επομενη εβδομαδα,οι προσφορες μετα στο email μου ειπε.Ατυχως δεν ξερω τι ειναι το coach,αν μπορεις πληροφορησε με. Στην προηγούμενη σελίδα(απ την αρχή) αυτο συζητάγαμε.Διάβασε εκεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
what_if Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 εμενα δευτερη κ τελευταια προσφορα μαλλον ,δευτερα μου ερχεται ενα holder δωρεαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bakalex Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 8 λεπτά πριν, what_if είπε εμενα δευτερη κ τελευταια προσφορα μαλλον ,δευτερα μου ερχεται ενα holder δωρεαν Το "μαλλον" τι το έβαλες?😁 Γλυκάθηκες ετσι?😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CDT Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, bakalex είπε Στην προηγούμενη σελίδα(απ την αρχή) αυτο συζητάγαμε.Διάβασε εκεί. Page not found -> error 404. Πατησα back to top page.Αυτο ειναι? Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2018 από CDT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bakalex Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 25 λεπτά πριν, CDT είπε Page not found -> error 404. Πατησα back to top page.Αυτο ειναι? Σελίδα 34 στην αρχή.Συμμετείχες και συ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
what_if Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 10 ώρες πριν, bakalex είπε Το "μαλλον" τι το έβαλες?😁 Γλυκάθηκες ετσι?😁 γιατι νομιζω σου κανουν κ στα γενεθλια σου δωρο κουτα στην μιση τιμη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bakalex Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, what_if είπε γιατι νομιζω σου κανουν κ στα γενεθλια σου δωρο κουτα στην μιση τιμη Σωστά,αλλά το coach τελείωσε. Τώρα οτι προσφορα,στο mail. Παρεμπιπτόντως σε εμένα δεν ήρθε η προηγούμενη προσφορά(αυτή που γελάγαμε με την Χρυσάνθη).Προφανώς επιλέγουν απο το πελατολόγιο συγκεκριμένα target group. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CDT Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, bakalex είπε Σελίδα 34 στην αρχή.Συμμετείχες και συ. ok, εκει πηγα -> Qoach service program ,εβγαλε το page not found error 404 ,μετα πατωντας το go back to top page με εβαλε κανονικα στο site.Oλα οκ,σ'ευχαριστω ουτως η αλλως.Καλο Σ/Κ. 15 ώρες πριν, bakalex είπε Σελίδα 34 στην αρχή.Συμμετείχες και συ. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2018 από CDT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aramis North Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Kαλημερα , Γνωριζει κανεις , για ποιο λογο το λαμπακι της μπαταριας (της βασης) αναβοσβηνει πορτοκαλι και οχι πρασινο ; Βγαζω την βαση του στικ , την ξαναβαζω , και φορτιζει κανονικα αναβοσβηνοντας πρασινο. Στην επομενη φορα , ξανα πορτοκαλι κλπ Ειχα το ιδιο προβλημα παλιοτερα , πηγα στο καταστημα και μου αλλαξαν ολη την συσκευη Αυτη την εχω τωρα δυο μηνες περιπου , και απο προχθες αρχισε να το κανει , βεβαια οχι τοσο συχνα οσο η παλια που ειχε προβλημα. Εχει καμια σχεση με την συχνοτητα της χρησης ? Δηλαδη περισσοτερα τσιγαρα , επομενως συντομοτερη χρονικα η φθορα της συσκευης ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zananiro Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Aramis North είπε Kαλημερα , Γνωριζει κανεις , για ποιο λογο το λαμπακι της μπαταριας (της βασης) αναβοσβηνει πορτοκαλι και οχι πρασινο ; Βγαζω την βαση του στικ , την ξαναβαζω , και φορτιζει κανονικα αναβοσβηνοντας πρασινο. Στην επομενη φορα , ξανα πορτοκαλι κλπ Ειχα το ιδιο προβλημα παλιοτερα , πηγα στο καταστημα και μου αλλαξαν ολη την συσκευη Αυτη την εχω τωρα δυο μηνες περιπου , και απο προχθες αρχισε να το κανει , βεβαια οχι τοσο συχνα οσο η παλια που ειχε προβλημα. Εχει καμια σχεση με την συχνοτητα της χρησης ? Δηλαδη περισσοτερα τσιγαρα , επομενως συντομοτερη χρονικα η φθορα της συσκευης ; Μπορεί να είναι οτιδήποτε, το έκανε και σε εμένα αραιά και που για αρκετό καιρό. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να φυσήξεις μέσα τη βάση μήπως έχει σκόνη ή κανένα σκουπιδακι και να καθαρίζεις το , holder. Και αν δεις ότι συνεχίζει ή χειροτερεύει πήγαινέ το σε κατάστημα. Δεν νομίζω να έχει σχέση η χρήση, άλλωστε το διάστημα που το έχεις είναι μικρό. Εμένα μου χάλασε το holder την Παρασκευή, μετά από 4 μήνες χρήσης. Το έβαζα στη βάση και αναβόσβηνε το κόκκινο. Κάτι που παθαίνεις εσύ, αλλά το έκανε συνέχεια. Πήγα σε μαγαζί και το αντικατέστησαν. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2018 από zananiro 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kounou21 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) όποιος θέλει προσφορά το καινούργιο IQOS kit στα 35 ευρω χωρις πακετα να μου στειλει προσωπικό μήνυμα. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2018 από kounou21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα