CDT Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Στις 7/6/2018 στις 10:07 ΠΜ, bakalex είπε Καλώς ήλθες. Σημερα 10η μερα ,ειχα προσφορα 1 κουτα στη μιση τιμη!!!
bakalex Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 23 λεπτά πριν, CDT είπε Σημερα 10η μερα ,ειχα προσφορα 1 κουτα στη μιση τιμη!!! Aπο το coach?
CDT Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, bakalex είπε Aπο το coach? Με πηραν τηλεφωνο,η κυρια που μου κανει τα τηλεφωνα,παραμενει ενα τηλ/νο ακομη την επομενη εβδομαδα,οι προσφορες μετα στο email μου ειπε.Ατυχως δεν ξερω τι ειναι το coach,αν μπορεις πληροφορησε με. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2018 από CDT
bakalex Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, CDT είπε Με πηραν τηλεφωνο,η κυρια που μου κανει τα τηλεφωνα,παραμενει ενα τηλ/νο ακομη την επομενη εβδομαδα,οι προσφορες μετα στο email μου ειπε.Ατυχως δεν ξερω τι ειναι το coach,αν μπορεις πληροφορησε με. Στην προηγούμενη σελίδα(απ την αρχή) αυτο συζητάγαμε.Διάβασε εκεί. 1
what_if Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 εμενα δευτερη κ τελευταια προσφορα μαλλον ,δευτερα μου ερχεται ενα holder δωρεαν
bakalex Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 8 λεπτά πριν, what_if είπε εμενα δευτερη κ τελευταια προσφορα μαλλον ,δευτερα μου ερχεται ενα holder δωρεαν Το "μαλλον" τι το έβαλες?😁 Γλυκάθηκες ετσι?😁
CDT Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, bakalex είπε Στην προηγούμενη σελίδα(απ την αρχή) αυτο συζητάγαμε.Διάβασε εκεί. Page not found -> error 404. Πατησα back to top page.Αυτο ειναι? Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2018 από CDT
bakalex Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 25 λεπτά πριν, CDT είπε Page not found -> error 404. Πατησα back to top page.Αυτο ειναι? Σελίδα 34 στην αρχή.Συμμετείχες και συ. 1
what_if Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 10 ώρες πριν, bakalex είπε Το "μαλλον" τι το έβαλες?😁 Γλυκάθηκες ετσι?😁 γιατι νομιζω σου κανουν κ στα γενεθλια σου δωρο κουτα στην μιση τιμη 1
bakalex Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, what_if είπε γιατι νομιζω σου κανουν κ στα γενεθλια σου δωρο κουτα στην μιση τιμη Σωστά,αλλά το coach τελείωσε. Τώρα οτι προσφορα,στο mail. Παρεμπιπτόντως σε εμένα δεν ήρθε η προηγούμενη προσφορά(αυτή που γελάγαμε με την Χρυσάνθη).Προφανώς επιλέγουν απο το πελατολόγιο συγκεκριμένα target group. 1
CDT Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, bakalex είπε Σελίδα 34 στην αρχή.Συμμετείχες και συ. ok, εκει πηγα -> Qoach service program ,εβγαλε το page not found error 404 ,μετα πατωντας το go back to top page με εβαλε κανονικα στο site.Oλα οκ,σ'ευχαριστω ουτως η αλλως.Καλο Σ/Κ. 15 ώρες πριν, bakalex είπε Σελίδα 34 στην αρχή.Συμμετείχες και συ. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2018 από CDT
Aramis North Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Kαλημερα , Γνωριζει κανεις , για ποιο λογο το λαμπακι της μπαταριας (της βασης) αναβοσβηνει πορτοκαλι και οχι πρασινο ; Βγαζω την βαση του στικ , την ξαναβαζω , και φορτιζει κανονικα αναβοσβηνοντας πρασινο. Στην επομενη φορα , ξανα πορτοκαλι κλπ Ειχα το ιδιο προβλημα παλιοτερα , πηγα στο καταστημα και μου αλλαξαν ολη την συσκευη Αυτη την εχω τωρα δυο μηνες περιπου , και απο προχθες αρχισε να το κανει , βεβαια οχι τοσο συχνα οσο η παλια που ειχε προβλημα. Εχει καμια σχεση με την συχνοτητα της χρησης ? Δηλαδη περισσοτερα τσιγαρα , επομενως συντομοτερη χρονικα η φθορα της συσκευης ;
zananiro Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Aramis North είπε Kαλημερα , Γνωριζει κανεις , για ποιο λογο το λαμπακι της μπαταριας (της βασης) αναβοσβηνει πορτοκαλι και οχι πρασινο ; Βγαζω την βαση του στικ , την ξαναβαζω , και φορτιζει κανονικα αναβοσβηνοντας πρασινο. Στην επομενη φορα , ξανα πορτοκαλι κλπ Ειχα το ιδιο προβλημα παλιοτερα , πηγα στο καταστημα και μου αλλαξαν ολη την συσκευη Αυτη την εχω τωρα δυο μηνες περιπου , και απο προχθες αρχισε να το κανει , βεβαια οχι τοσο συχνα οσο η παλια που ειχε προβλημα. Εχει καμια σχεση με την συχνοτητα της χρησης ? Δηλαδη περισσοτερα τσιγαρα , επομενως συντομοτερη χρονικα η φθορα της συσκευης ; Μπορεί να είναι οτιδήποτε, το έκανε και σε εμένα αραιά και που για αρκετό καιρό. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να φυσήξεις μέσα τη βάση μήπως έχει σκόνη ή κανένα σκουπιδακι και να καθαρίζεις το , holder. Και αν δεις ότι συνεχίζει ή χειροτερεύει πήγαινέ το σε κατάστημα. Δεν νομίζω να έχει σχέση η χρήση, άλλωστε το διάστημα που το έχεις είναι μικρό. Εμένα μου χάλασε το holder την Παρασκευή, μετά από 4 μήνες χρήσης. Το έβαζα στη βάση και αναβόσβηνε το κόκκινο. Κάτι που παθαίνεις εσύ, αλλά το έκανε συνέχεια. Πήγα σε μαγαζί και το αντικατέστησαν. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2018 από zananiro 1
kounou21 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) όποιος θέλει προσφορά το καινούργιο IQOS kit στα 35 ευρω χωρις πακετα να μου στειλει προσωπικό μήνυμα. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2018 από kounou21
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα