Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 4/23/2018 στις 9:46 ΜΜ, zananiro είπε

Την είχες πάρει πρόσφατα την συσκευή 1ης γενιάς ή άσχετα με το πότε την αγοράσαμε μπορούμε να να την δώσουμε πίσω και να πάρουμε την καινούργια?

Αν κάπνιζες χρόνια κανονικό τσιγάρο και τώρα ξεκίνησες το iqos αυτά τα συμπτώματα πολύ πιθανό να είναι αντίδραση του οργανισμού από τη διακοπή του κανονικού τσιγάρου γιατί καθαρίζεις από πίσσα κλπ. Το ότι άλλαξες και καπνό παίζει και αυτό κάποιο ρόλο. Περίμενε και αυτή την εβδομάδα να δεις πως θα πάει. Εγώ όταν μετά από πολλά χρόνια καπνίσματος είχα ξεκινήσει ηλεκτρονικό για ένα φεγγαρι, είχα φλεματα και βήχα για 2 εβδομάδες περίπου. Όταν ξεκίνησα το iqos τα είχα πάλι για καμιά εβδομάδα σε σημαντικότερα μικρότερο βαθμό όμως. 

-------

Πάντως μπράβο ρε παιδιά που καταφέρατε και μειωσατε τα heats. Εγώ δυστυχώς σταθερά στα 20-30 την ημέρα, όσο περίπου έκανα και όταν κάπνιζα κανονικό τον τελευταίο καιρό.

Την συγκεκριμένη συσκευή που έδωσα πίσω την είχα πάρει 25 ημέρες πριν. Ήταν η δεύτερη που είχα. Την πρώτη φυσικά την είχα αγοράσει τον Νοέμβριο του 17 όταν και ξεκίνησα iqos. Μόνο την δεύτερη μπορούσα να δώσω πίσω, μια που ήταν μέσα στον μήνα αγοράς. Έχεις ένα μήνα από την αγορά για επιστροφή συσκευής, οπότε και παίρνεις όλα τα χρήματα πίσω. 

• Thanks 1
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα πήρα κι εγώ το καινούριο, δεν το έχω ανοίξει ακόμα. 

Παιδιά κι εγώ απορία για το Bluetooth έχω! Οκ, το συνδέω στο κινητό. Και? Τι γίνεται? Τι κέρδιζω? 

Η μπαταρία της βασης σίγουρα θα τελειώνει πιo γρήγορα..

edit, η απάντηση που πήρα από την εξυπηρέτηση στο fb:

Καλησπέρα Vasili,
Η αναβαθμισμένη έκδοση της συσκευής είναι εξοπλισμένη με το κουμπί Bluetooth. Αυτή η λειτουργία απαιτείται για τις περαιτέρω βελτιώσεις των συσκευών. Προς το παρόν, δεν είναι διαθέσιμες οι ακριβείς πληροφορίες για τη συγκεκριμένη ανάπτυξη. Παραμένουμε στη διάθεση σου.
Ομάδα IQOS

Επεξ/σία από alexopouli
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, daPro είπε

Αυτό το iqos tray τι είναι?μην μου πείτε ότι είναι κάτι σαν τασάκι και κάνει 35 ευρώ..

Δεν είναι απλό τασάκι,έχει μέσα σημείωμα..."μην κλαίς τα 35 ευρώ σου.Ετσι & αλλιώς τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία" :D

Επεξ/σία από bakalex
  • Like 1
Δημοσ.

Μια παταγώδη αποτυχία βλέπω εγώ... Από διάφορους που καπνίζουν αυτή τη βλακεία. Απλά τους κερδίζει επειδή θυμίζει περισσότερο το βρωμοτσίγαρο. Αν ψαχτείς με ηλεκτρονικό, υγρά, ατμοποιητές και μοντάκι και βρείς αυτό που σου ταιριάζει δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναγυρίσεις πίσω. Θέμα χρόνου είναι να αποσυρθεί το icrapos από την αγορά...

3 ώρες πριν, daPro είπε

Στο eBay τα heets είναι πιο ακριβά αποδώ...τιναφτορε..

Aφού παράγονται στην Ελλάδα τι περίμενες να είναι πιο φθηνά σε διεθνείς αγορές;

Δημοσ.
18 ώρες πριν, De@th L0rd είπε

Μια παταγώδη αποτυχία βλέπω εγώ... Από διάφορους που καπνίζουν αυτή τη βλακεία. Απλά τους κερδίζει επειδή θυμίζει περισσότερο το βρωμοτσίγαρο. Αν ψαχτείς με ηλεκτρονικό, υγρά, ατμοποιητές και μοντάκι και βρείς αυτό που σου ταιριάζει δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναγυρίσεις πίσω. Θέμα χρόνου είναι να αποσυρθεί το icrapos από την αγορά...

βλακεια δεν ειναι ,απο μελετες που διαβασα ειναι 95% πιο υγιεινο απο το κανονικο τσιγαρο κ καμποσο χειροτερο απο το ηλεκτρονικο ενω ταυτοχρονα ειναι αρκετα πιο απλο στην χρηση

το κακο ειναι οτι οι συσκευες δεν ειναι ιδιαιτερα ανθεκτικες κ παρουσιαζουν συχνα προβληματα ενω κ το κοστος των "τσιγαρων" ειναι ακριβο

το καλυτερο βεβαια ειναι να το κοψεις μαχαιρι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχουν και τα pods προγεμισμενες καψουλες 1-1.5ml π.χ. logic,bo,jull 

logic_2.jpg

01.gif

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.
Στις 5/13/2018 στις 3:40 ΜΜ, De@th L0rd είπε

Μια παταγώδη αποτυχία βλέπω εγώ... Από διάφορους που καπνίζουν αυτή τη βλακεία. Απλά τους κερδίζει επειδή θυμίζει περισσότερο το βρωμοτσίγαρο. Αν ψαχτείς με ηλεκτρονικό, υγρά, ατμοποιητές και μοντάκι και βρείς αυτό που σου ταιριάζει δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναγυρίσεις πίσω. Θέμα χρόνου είναι να αποσυρθεί το icrapos από την αγορά...

Πες μας ρε φίλε απ’την αρχή ότι έχεις μαγαζάκι με e-cig αηδίες, υγρά βανίλιας που κολλάνε στο στόμα κλπ, για να καταλάβουμε ότι τρέμει το φιλοκάρδι σου μην χάσεις το μεροκάματο από το iqos! Η Philip Morris που λες δεν είναι συνοικιακό περίπτερο για να αποσύρει από την αγορά προϊόν επένδυσης τέτοιου μεγέθους. Πρέπει να μην μπορείς να αντιληφθείς βασικά πράγματα εάν πιστεύεις ότι το iqos θα αποσυρθεί και θα μείνουν στην αγορά οι ατομικοί ναργιλέδες με τα αρωματικά υγρά και τους χαζοατμοποιητές! Μας αρέσει το iqos ακριβώς για το λόγο που λες, γιατί είναι τσιγάρο original καπνού και όχι κάποιο ανούσιο υγρό, ενώ παράλληλα έχει πολύ λιγότερες βλαβερές συνέπειες από το κανονικό τσιγάρο!

Τώρα σχετικά με αυτό που λέει ο what_if ότι το iqos είναι χειρότερο από το ηλεκτρονικό, θα διαφωνήσω, χωρίς βέβαια να μπορώ να αποδείξω τίποτα, απλά βάση της λογικής. Θεωρώ ότι μάλλον είναι τα ίδια, και πάντως με το iqos να υπερέχει 100% σε απλότητα χρήσης, γεύση, αλλά και λόγω της μακροχρόνιας έρευνας μιας μεγάλης πολυεθνικής με στόχο την σταδιακή απόσυρση όλων των άλλων ανάλογων προϊόντων από την αγορά, συμπεριλαμβανομένων και των κανονικών τσιγάρων... Προσωπικά εμπιστεύομαι πολύ περισσότερο μεγάλες εταιρείες, έστω και εάν έχουν πει πολλά ψέματα στο παρελθόν, από τους μικροαπατεώνες του κάθε corner shop περιπτέρου που δεν μπορείς να ξέρεις τι πουλάνε, με τι είδους εγκρίσεις κλπ...IMHO πάντα φυσικά...

Και αυτή επίσης η εξυπνάδα των ατμιστών, που λένε συνέχεια «να ψαχτείς με τα ηλεκτρονικά», μου φαίνεται πραγματικά πολύ αστεία! Δεν θέλουμε να «ψαχτούμε» ρε παιδιά! Να καπνίσουμε θέλουμε κάτι λιγότερο ανθυγιεινό μέχρι να το κόψουμε τελείως! Ούτε χρόνο έχω να «ψαχτώ», ούτε διάθεση να δίνω λεφτά στον κάθε συνοικιακό e-cig έμπορα μέχρι να βρω ένα κάπως ανεκτό υγρό...Sorry!...

• Like 4
  • Confused 1
Δημοσ.

Διάβασα μερικά παιδιά αποδώ πήρατε δεύτερο holder δώρο...επειδή είναι ευαίσθητο το εργαλειο πως θα γίνει να παρουμε κ εμείς ένα για back up?

Δημοσ.
9 ώρες πριν, daPro είπε

Διάβασα μερικά παιδιά αποδώ πήρατε δεύτερο holder δώρο...επειδή είναι ευαίσθητο το εργαλειο πως θα γίνει να παρουμε κ εμείς ένα για back up?

Δεν ξέρω αν ακόμα ισχύουν τα ίδια, θα σου πω τη δική μου εμπειρία. Υποθέτω έχεις λογαριασμό στο site, αν δεν έχεις κάνεις εγγραφή. Θα αγοράσεις online την υπηρεσία πρόγραμμα εξυπηρέτησης Qoach, είναι δωρεάν. Από εκεί και πέρα θα σε πάρουν μετά από μερικές ημέρες τηλέφωνο. Θα σου κάνουν κάποιες ερωτήσεις σχετικά με την εμπειρία χρήσης και θα σε ρωτήσουν αν θες να σε ξανακαλεσουν, απαντάς Ναι. Στο 2ο τηλεφώνημα νομίζω κάνουν έκπτωση 50% για αγορά κουτας, στο τρίτο τηλεφώνημα σου κάνουν δώρο το holder. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να παρω το καινουργιο το plus με τα 4 πακετα στα 59€

https://www.iqos.gr/kits-en-3/kits-en-2/iqos-plus-ready-to-go-white.html

η το παλιο με την κουτα στα 79€΄;

https://www.iqos.gr/kits-en-3/online-exclusive/iqos-kit-and-heets-red-label-en.html

βεβαια νομιζω καποτε δινανε το kit με κουτα επιλογης μαζι στα 60€

Επεξ/σία από what_if
Δημοσ.
5 ώρες πριν, what_if είπε

Να παρω το καινουργιο το plus με τα 4 πακετα στα 59€

https://www.iqos.gr/kits-en-3/kits-en-2/iqos-plus-ready-to-go-white.html

η το παλιο με την κουτα στα 79€΄;

https://www.iqos.gr/kits-en-3/online-exclusive/iqos-kit-and-heets-red-label-en.html

βεβαια νομιζω καποτε δινανε το kit με κουτα επιλογης μαζι στα 60€

Το plus είναι πολύ καλύτερη συσκευή, όπως έχω γράψει και σε προηγούμενο σχόλιο, και σίγουρα πολύ πιο πρακτική στην καθημερινή εμπειρία. Οπωσδήποτε προτείνω το καινούργιο plus. Εκτός όλων των άλλων το plus παράγει πολύ περισσότερο «καπνό» από την πρώτη εισπνοή μέχρι την τελευταία...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...