palawiaris Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, bakalex είπε Ειχες iqos πριν φίλαράκι? Η ειναι το πρωτο που παίρνεις? Να μας πεις διαφορές σε σχέση με την έκδοση που χρησιμοποιούμε εμείς στην Ελλάδα(η 2.4+ version ειναι η καινουργια bluetooth εκδοση που κυκλοφορει ιαπωνια αλλά απ οτι βλέπω και σε άλλες χώρες) Είναι το πρώτο που αγόρασα φίλε,δεν γνωρίζω τίποτα άλλο.Εκτός από αυτό μου δώσανε και ένα κωδικό για να αγοράσω 4 heets και 1 δώρο από κάποια βενζινάδικα.68 lei κάπου 13 ευρώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ypatia Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, moglis είπε Εγώ τώρα έκανα 1 και μου έκανε κάπως άσχημα... Σαν να βρωμησε. Τα 2 κακά πάντως που έχεις το iqos είναι το ότι κάποιες φορές είναι μικρή η διάρκεια του και αυτά τα 4 λεπτά που δεν σε αφήνουν να κάνεις 2ο στο καπάκι αν το θέλεις. Κατά τα άλλα είμαι καλυμμένος 100% Γι'αυτό έχω δύο συσκευές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moglis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Ypatia είπε Γι'αυτό έχω δύο συσκευές 2 λεπτά πριν, Ypatia είπε Γι'αυτό έχω δύο συσκευές Σωστός!!! Θα παίξω και εγώ έτσι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bakalex Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 14 ώρες πριν, palawiaris είπε Είναι το πρώτο που αγόρασα φίλε,δεν γνωρίζω τίποτα άλλο.Εκτός από αυτό μου δώσανε και ένα κωδικό για να αγοράσω 4 heets και 1 δώρο από κάποια βενζινάδικα.68 lei κάπου 13 ευρώ. Αν φιλαράκι μπορεις να κάνεις κανένα review και γενικα να μας πεις εντυπώσεις θα είναι μιά χαρά. Η εκδοση έχει καποιες διαφορές σε σχέση με την δική μας εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bakalex Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 12 ώρες πριν, moglis είπε 12 ώρες πριν, Ypatia είπε Γι'αυτό έχω δύο συσκευές 12 ώρες πριν, Ypatia είπε Γι'αυτό έχω δύο συσκευές Σωστός!!! Θα παίξω και εγώ έτσι... Φίλε moglis εαν δεν έχεις γραφτεί στο πρόγραμμα coach θα σου προτεινα να το κάνεις.(μεσα απο το σαιτ της Iqos) Μονη σου υποχρεωση είναι να δεχθείς 3 κλήσεις σύνολο σε 3-βδομάδες απο τον υπάλληλο Iqos οπου θα σε ρωτήσει εαν έχεις καποιες αποριες,καποιες παρατηρήσεις,τι δεν σου αρέσει και σίγουρα θα σου προσφέρει κάποιο δωράκι αλλά και καποιες προσφορες. Να σου πω μόνο οτι εμενα πριν 3 μηνες μου εστειλε δωρεαν ενα 2ο iqos stick αλλα και προσφορα μια κουτα heets με 20 ευρω.(δεν ξερω αν συνεχίζει το ιδιο καθεστως και τωρα) Παντως δεν εχεις τιποτα να χασεις. Για τον palawiarh δεν ξέρω αν ισχύει επειδή το πήρε απο Ρουμανία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moglis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, bakalex είπε Φίλε moglis εαν δεν έχεις γραφτεί στο πρόγραμμα coach θα σου προτεινα να το κάνεις.(μεσα απο το σαιτ της Iqos) Μονη σου υποχρεωση είναι να δεχθείς 3 κλήσεις σύνολο σε 3-βδομάδες απο τον υπάλληλο Iqos οπου θα σε ρωτήσει εαν έχεις καποιες αποριες,καποιες παρατηρήσεις,τι δεν σου αρέσει και σίγουρα θα σου προσφέρει κάποιο δωράκι αλλά και καποιες προσφορες. Να σου πω μόνο οτι εμενα πριν 3 μηνες μου εστειλε δωρεαν ενα 2ο iqos stick αλλα και προσφορα μια κουτα heets με 20 ευρω.(δεν ξερω αν συνεχίζει το ιδιο καθεστως και τωρα) Παντως δεν εχεις τιποτα να χασεις. Για τον palawiarh δεν ξέρω αν ισχύει επειδή το πήρε απο Ρουμανία Σε ευχαριστώ για την συμβουλή. Θα γραφτώ και οπως λες δεν έχω τίποτα να χάσω... Απλά συσκευή θα πάρω αύριο δικιά μου. Προς το παρόν έχω μια δανεική για να το δοκιμάσω. Πάντως απο τις γεύσεις που έχει η κόκκινη μου κάνει 100%.Ααα και η μέντα αλλά για 1 με 2 τσιγάρα τη μέρα όχι παραπάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apollonas25 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Βασικός νόμος του marketing : αν μπορείς να βγάλεις λεφτά πουλώντας μια παπάτζα,κάν το,κανείς δε πρόκειται να σε εμποδίσει χεχεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ypatia Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, moglis είπε Σε ευχαριστώ για την συμβουλή. Θα γραφτώ και οπως λες δεν έχω τίποτα να χάσω... Απλά συσκευή θα πάρω αύριο δικιά μου. Προς το παρόν έχω μια δανεική για να το δοκιμάσω. Πάντως απο τις γεύσεις που έχει η κόκκινη μου κάνει 100%.Ααα και η μέντα αλλά για 1 με 2 τσιγάρα τη μέρα όχι παραπάνω Να πω ότι οι συσκευές μου χαλάνε αρκετά συχνά, και επειδή έχω γραφτεί στα ενημερωτικά emails η αντικατάσταση του φορτιστή π.χ. (έσπασε το καπάκι και δεν το καλύπτει) δεν μου κόστισε κάτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jasonpap Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους! Είμαι εδώ και μια εβδομάδα σχεδόν με το iqos και για την ώρα δεν μου λείπει το κανονικό τσιγάρο (δεν έχω κάνει κανένα από τότε που ξεκίνησα το iqos). Αυτό που θέλω να ρωτήσω τους πιο παλιούς, στην αρχή είχατε παρατηρήσει τίποτα παρενέργειες από το περάσμα τσιγάρου σε iqos? Βασικά τις τελευταίες 3 μέρες νιώθω κάτι σαν καούρα χωρίς να έχω αλλάξει κάτι στις διατροφικές μου συνήθειες.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bakalex Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, jasonpap είπε Καλησπέρα σε όλους! Είμαι εδώ και μια εβδομάδα σχεδόν με το iqos και για την ώρα δεν μου λείπει το κανονικό τσιγάρο (δεν έχω κάνει κανένα από τότε που ξεκίνησα το iqos). Αυτό που θέλω να ρωτήσω τους πιο παλιούς, στην αρχή είχατε παρατηρήσει τίποτα παρενέργειες από το περάσμα τσιγάρου σε iqos? Βασικά τις τελευταίες 3 μέρες νιώθω κάτι σαν καούρα χωρίς να έχω αλλάξει κάτι στις διατροφικές μου συνήθειες.. Γειά σου φίλε. Εγω έχω μπει στον 4ο μηνα και δεν εχω επιθυμία να καπνίσω συμβατικό τσιγάρο.Αντιθέτως μάλιστα επειδή εχω κάνει (δοκιμαστικά) κάποια συμβατικά που και που,διαπιστώνω οτι βρωμάει απίστευτα και η τζούρα είναι αντί για απολαυστική,απωθητική.Δεν το αλλάζω το iqos.Κάλυψα την έλλειψη της πολυετούς συνηθειας(αναβω,καπνιζω πετάω,εχω το πακέτο μου),καπνίζοντας κάτι που πλησιάζει πολύ απο γεύση το συμβατικό τσιγάρο,γλυτωνοντας απο το μεγάλο ποσοστο των καρκινικών ουσιών. Δεν έχω δει παρενέργειες.Μόνο θετικές.Θα τις διαπιστώσεις και συ αν το συνεχίσεις. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από bakalex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jasonpap Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, bakalex είπε Γειά σου φίλε. Εγω έχω μπει στον 4ο μηνα και δεν εχω επιθυμία να καπνίσω συμβατικό τσιγάρο.Αντιθέτως μάλιστα επειδή εχω κάνει (δοκιμαστικά) κάποια συμβατικά που και που,διαπιστώνω οτι βρωμάει απίστευτα και η τζούρα είναι αντί για απολαυστική,απωθητική.Δεν το αλλάζω το iqos.Κάλυψα την έλλειψη της πολυετούς συνηθειας(αναβω,καπνιζω πετάω,εχω το πακέτο μου),καπνίζοντας κάτι που πλησιάζει πολύ απο γεύση το συμβατικό τσιγάρο,γλυτωνοντας απο το μεγάλο ποσοστο των καρκινικών ουσιών. Δεν έχω δει παρενέργειες.Μόνο θετικές.Θα τις διαπιστώσεις και συ αν το συνεχίσεις. Ευχαριστώ για την απάντηση. Διάβασα σε άλλο forum σχετικά με το ηλεκτρονικό τσιγάρο ότι κάποιοι είχαν το ίδιο πρόβλημα και το απέδωσαν στην γλυκερίνη. Νομίζω και το iqos χρησιμοποιεί. Ίσως να είναι αυτό ή είναι ακόμη νωρίς και ο οργανισμός είναι σε φάση προσαρμογής 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερα, αγοραζετε απο καπου συγκεκριμμενα κουτες? Ειναι πιο φθηνες ή απλα βολευει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bakalex Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 16 λεπτά πριν, sistah είπε Καλησπερα, αγοραζετε απο καπου συγκεκριμμενα κουτες? Ειναι πιο φθηνες ή απλα βολευει? Εσυ απο που αγοράζεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Aπο πουθενα γιατι δεν εχω καν iqos, για λογαριασμο φιλου ρωταω μιας και ειδα που αναφερετε περι κουτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bakalex Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Η κουτα στο περιπτερο κανει 40 ευρω. Αν εχεις κουπόνια με την αγορα του iqos μπορεις να την παρεις απ το περιπτερο με 36 ευρω. Απο καταστημα iqos και απ το site της iqos την παίρνεις 36 ευρω(χωρις κουπόνια). Υπαρχουν συχνα καί προσφορες απο το site οπως στις 4 κουτες η μια δωρο. Δλδ πληρωνεις 3 κουτες x 36=108 και παίρνεις αλλη μια δωρεαν.Οποτε βγαινει 27 ευρω η κουτα. Αυτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα