bakalex Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) http://news247.gr/eidiseis/hygeia/proionta-thermainomenoy-kapnou-to-omospondiako-institouto-aksiologhshs-kindunoy-ths-germanias-epivevaiwnei-meiwmenes-ekpompes-toksikwn-sto-aerolyma-se-sxesh-me-ta-tsigara.4995994.html Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2018 από bakalex 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moglis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Ρε παιδιά δεν έχει λίγο παράξενη μυρωδιά για τους γύρω; Η σύζυγος μου λέει οτι μυρίζει σαν σκατά; Κάνω κατι λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Έτσι ειναι , βρωμαει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvnight Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Είναι φυσιολογικό να μυρίζει τα πρώτα δεύτερα ,καθώς θερμαίνεται το stick. Ειδικά το amber..το yellow και red μυρίζουν ελαφρώς λιγότερο. Πέρα από αυτό όμως,η μυρωδιά του σε σχέση με συμβατικό τσιγάρο είναι απλά ανύπαρκτη.. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2018 από nvnight 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moglis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Και εγώ θεωρώ ότι δεν μυρίζει πολύ. Απλά επειδή μου το είπε η σύζυγος αναρωτήθηκα. Εσείς είστε ικανοποιημενοι απο την χρήση του; Εγώ το έχω μια εβδομάδα καιντο τσιγάρο δςεν μου έχει λείψει καθόλου... Ενώ όταν έκανα ηλεκτρονικό συνέχεια ήθελα να καπνίζω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bakalex Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, moglis είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Και εγώ θεωρώ ότι δεν μυρίζει πολύ. Απλά επειδή μου το είπε η σύζυγος αναρωτήθηκα. Εσείς είστε ικανοποιημενοι απο την χρήση του; Εγώ το έχω μια εβδομάδα καιντο τσιγάρο δςεν μου έχει λείψει καθόλου... Ενώ όταν έκανα ηλεκτρονικό συνέχεια ήθελα να καπνίζω. Φιλαρακι το καθαρίζεις καλα? Και συχνα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moglis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 9 ώρες πριν, bakalex είπε Φιλαρακι το καθαρίζεις καλα? Και συχνα? Κάθε μέρα το καθαρίζω. Κυρίως βράδυ.Το καθαρίζω καλά....Και την λάμα και τις μαυριλες γύρω γύρω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bakalex Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καθάριζε τη λάμα και τη βάση της λάμας χαμηλά που βρωμίζει. Την πλαστική επιφάνεια στη βάση της λάμας Τον μεταλλικό σωλήνα και από μέσα και από έξω. Και το πλαστικό πιπάκι και από κάτω και απ πάνω-εσωτερικα( εκεί που μπαίνει το Heet). Το λέω γιατί εάν δεν καθαριστεί αρκετά καλά το Ικος όπως και να το κάνεις μυρίζει λίγο. Δεν σου λεω να κάνεις το ίδιο (γιατί η εταιρεία λεει οτι δεν επιτρέπεται)αλλά εγώ καθαρίζω το icos με μπατονέτες για τα αυτιά και καθαρο οινόπνευμα.Χρησιμοποιώ και τις μπατονέτες της iqos για τα σημεία που δεν χωράει να μπει κλασσική μπατονετα. Καθαρίζω κάθε μέρα ασχέτως πόσα τσιγάρα έχω κανει και παρόλαυτα τρεις μπατονέτες σίγουρα τις χρησιμοποιώ και μάλιστα οι δυο πρωτες βγάζουν αρκετη βρωμα. Μετά το αφήνω 10 λεπτα να στεγνώσει τελείως και κανω και εναν αυτοκαθαρισμο λάμας. Ετσι ειναι τελειως καθαρο. Θελει 10-15 λεπτα χρονο καθε μερα για ναναι τελειως καθαρο το iqos. Αλλά για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να απευθυνθείς στην εταιρεία για επίσημες συμβουλές. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από bakalex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ypatia Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 11 ώρες πριν, moglis είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Και εγώ θεωρώ ότι δεν μυρίζει πολύ. Απλά επειδή μου το είπε η σύζυγος αναρωτήθηκα. Εσείς είστε ικανοποιημενοι απο την χρήση του; Εγώ το έχω μια εβδομάδα καιντο τσιγάρο δςεν μου έχει λείψει καθόλου... Ενώ όταν έκανα ηλεκτρονικό συνέχεια ήθελα να καπνίζω. Αρκετά ικανοποιημένη θα έλεγα, δεν μυρίζω τσιγάρο, ούτε εγώ ούτε και τα πράγματα μου, ούτε το αυτοκίνητο! Αλλά που και που (μια φορά το μήνα) κάνω και κανένα κανονικό τσιγάρο, όπως και να το κάνεις είναι διαφορετικό εντελώς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moglis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 35 λεπτά πριν, bakalex είπε Καθάριζε τη λάμα και τη βάση της λάμας χαμηλά που βρωμίζει. Την πλαστική επιφάνεια στη βάση της λάμας Τον μεταλλικό σωλήνα και από μέσα και από έξω. Και το πλαστικό πιπάκι και από μέσα και απ έξω εκεί που μπαίνει το Heet. Το λέω γιατί εάν δεν καθαριστεί αρκετά καλά το Ικος όπως και να το κάνεις μυρίζει λίγο. Δεν σου λεω να κάνεις το ίδιο (γιατί η εταιρεία λεει οτι δεν επιτρέπεται)αλλά εγώ καθαρίζω το icos με μπατονέτες για τα αυτιά και καθαρο οινόπνευμα.Χρησιμοποιώ και τις μπατονέτες της iqos για τα σημεία που δεν χωράει να μπει κλασσική μπατονετα. Καθαρίζω κάθε μέρα ασχέτως πόσα τσιγάρα έχω κανει και παρόλαυτα τρεις μπατονέτες σίγουρα τις χρησιμοποιώ και μάλιστα οι δυο πρωτες βγάζουν αρκετη βρωμα. Μετά το αφήνω 10 λεπτα να στεγνώσει τελείως και κανω και εναν αυτοκαθαρισμο λάμας. Ετσι ειναι τελειως καθαρο. Θελει 10-15 λεπτα χρονο καθε μερα για ναναι τελειως καθαρο το iqos. Αλλά για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να απευθυνθείς στην εταιρεία για επίσημες συμβουλές. Και εγώ με μπατονετες καθαρίζω ολα τα γύρω και καθαρό οινόπνευμα και χρησιμοποιώ σίγουρα 3-4.Θα δω και κάποια.Δεν χρησιμοποιώ τον αυτό καθαρισμό. Το αφήνω οταν το κάνει μονο του. Θα το δοκιμάσω και έτσι 27 λεπτά πριν, Ypatia είπε Αρκετά ικανοποιημένη θα έλεγα, δεν μυρίζω τσιγάρο, ούτε εγώ ούτε και τα πράγματα μου, ούτε το αυτοκίνητο! Αλλά που και που (μια φορά το μήνα) κάνω και κανένα κανονικό τσιγάρο, όπως και να το κάνεις είναι διαφορετικό εντελώς. Καλό αυτό. Το τσιγάρο δεν σου μυρίζει άσχημα; Το ευχαριστιεσαι δλδ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bakalex Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, moglis είπε Και εγώ με μπατονετες καθαρίζω ολα τα γύρω και καθαρό οινόπνευμα και χρησιμοποιώ σίγουρα 3-4.Θα δω και κάποια.Δεν χρησιμοποιώ τον αυτό καθαρισμό. Το αφήνω οταν το κάνει μονο του. Θα το δοκιμάσω και έτσι Καλό αυτό. Το τσιγάρο δεν σου μυρίζει άσχημα; Το ευχαριστιεσαι δλδ; Μπράβο φίλε.Το έγραψα γιατί μερικοί που ξέρω βαριούνται να καθαρίσουν και μετά λενε"πωω,μου μυρίζει".Εμ,δεν γίνεται έτσι Όσο για τον αυτoκαθαρισμό εγώ τον χρησιμοποιώ κάθε μέρα γιατί κάνω 10 τσιγάρα περίπου την ημέρα οπότε αυτό καθαρίζεται μόνο του κάθε δύο μέρες(στα 20 heets).Εάν εσύ κάνεις παραπάνω τότε σίγουρα δεν έχεις λόγο να τον χρησιμοποιείς. Όπως και να έχει όμως, ή μυρωδιά του Αϊκος σε σχέση με τη βρώμα του τσιγάρου δεν συγκρίνεται καν. Εγώ το πιο σοβαρό πρόβλημα που έχω αντιμετωπίσει με το iqos είναι ότι εάν το ξεχάσω καταλάθος σπιτι,τότε είμαι καταδικασμένος να βγάλω τη μέρα με νεύρα γιατί δεν μπορώ να πάρω πια να καπνίσω συμβατικό τσιγάρο.Θα κανω τράκα ενα δύο για την ανάγκη της νικοτίνης και μετα ..στεγνός. Το έχω ξεχάσει δύο φορές και έχω πάθει κοκομπλόκο. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από bakalex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Ήμουν πρόσφατα στην Ρουμανία,και τσίμπησα το 2.4+ με 5 πακετάκια heets 43 ευρώνια μόνο.Το διαφημίζουν πολύ εκεί πέρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bakalex Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, palawiaris είπε Ήμουν πρόσφατα στην Ρουμανία,και τσίμπησα το 2.4+ με 5 πακετάκια heets 43 ευρώνια μόνο.Το διαφημίζουν πολύ εκεί πέρα. Ειχες iqos πριν φίλαράκι? Η ειναι το πρωτο που παίρνεις? Να μας πεις διαφορές σε σχέση με την έκδοση που χρησιμοποιούμε εμείς στην Ελλάδα(η 2.4+ version ειναι η καινουργια bluetooth εκδοση που κυκλοφορει ιαπωνια αλλά απ οτι βλέπω και σε άλλες χώρες) Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από bakalex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ypatia Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 8 ώρες πριν, moglis είπε Το τσιγάρο δεν σου μυρίζει άσχημα; Το ευχαριστιεσαι δλδ; Ναι, παραδόξως μου αρέσει, για ένα τσιγάρο δεν με πειράζει η μυρωδιά, αρκεί να είμαι σε ανοιχτό χώρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moglis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 18 λεπτά πριν, Ypatia είπε Ναι, παραδόξως μου αρέσει, για ένα τσιγάρο δεν με πειράζει η μυρωδιά, αρκεί να είμαι σε ανοιχτό χώρο Εγώ τώρα έκανα 1 και μου έκανε κάπως άσχημα... Σαν να βρωμησε. Τα 2 κακά πάντως που έχεις το iqos είναι το ότι κάποιες φορές είναι μικρή η διάρκεια του και αυτά τα 4 λεπτά που δεν σε αφήνουν να κάνεις 2ο στο καπάκι αν το θέλεις. Κατά τα άλλα είμαι καλυμμένος 100% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα