Προς το περιεχόμενο

Iqos: νέα μορφή καπνίσματος

margaritagr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Παρήγγειλα ήδη μια κούτα.. :-D

Από το Amber στο Red για να το δούμε κι αυτό..

Νότες καβουρδισμένου ξύλου το βαρύτερο απ'όλα σε γεύση και ένταση.

Και εμένα καλό μου ακούγεται..

1 χρόνο το βαρέθηκα το Amber.. :-D  :-D

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παρήγγειλα ήδη μια κούτα.. :-D

Από το Amber στο Red για να το δούμε κι αυτό..

Νότες καβουρδισμένου ξύλου το βαρύτερο απ'όλα σε γεύση και ένταση.

Και εμένα καλό μου ακούγεται..

1 χρόνο το βαρέθηκα το Amber.. :-D  :-D

Λογικά σήμερα-αυριο περιμένω στο σαιτ καμμιά προσφορά.

Πριν 2 μέρες έβγαλαν τις προηγούμενες που είχαν.

Γιαυτο δεν εχω παραγγείλει ακόμα,περιμένω..

Βέβαια θα πάρω ένα πακετάκι μόλις σχολάσω  να δοκιμάσω

Καλά...δεν τό χουν πάει ακόμα στα περίπτερα?Τεσπα,είναι θέμα χρόνου.Φανταζομαι ως το απόγευμα θα το προμηθεύσουν.

Κούτα δεν παίρνω γιατί έχω στόκ σε Αmber.Μόνο άμα κάτσει προσφορά.

Δοκίμασα το Red label σήμερα το πρωί που το παρέλαβα. 

Εντυπώσεις : Στην ουσία ένα βαρύτερο Amber με δυνατότερο χτύπημα και πιο μεστή γεύση.

Σίγουρα το πιο τσιγαρίσιο της σειράς και ότι κοντινότερο υπάρχει κατά την προσωπική μου άποψη σε τσιγάρο, από γεύση, αίσθηση, και χτύπημα. Μπορώ να πω ότι μετά από κατανάλωση 5-6 heets νοιώθω ένα "μπούχτισμα" και μια πληρότητα που δε μου άφηνε το Amber.

Μάλλον θα πάει για αποκλειστική χρήση μέχρι να βγάλουν την επόμενη γεύση.. :-D

Και μην ξεχνάμε το σημαντικότερο : Οποιαδήποτε μορφή καπνίσματος και πρόσληψης νικοτίνης βλάπτει την υγεία μας.

• Like 1

Δοκίμασα το Red label σήμερα το πρωί που το παρέλαβα. 

Εντυπώσεις : Στην ουσία ένα βαρύτερο Amber με δυνατότερο χτύπημα και πιο μεστή γεύση.

Σίγουρα το πιο τσιγαρίσιο της σειράς και ότι κοντινότερο υπάρχει κατά την προσωπική μου άποψη σε τσιγάρο, από γεύση, αίσθηση, και χτύπημα. Μπορώ να πω ότι μετά από κατανάλωση 5-6 heets νοιώθω ένα "μπούχτισμα" και μια πληρότητα που δε μου άφηνε το Amber.

Μάλλον θα πάει για αποκλειστική χρήση μέχρι να βγάλουν την επόμενη γεύση.. :-D

Και μην ξεχνάμε το σημαντικότερο : Οποιαδήποτε μορφή καπνίσματος και πρόσληψης νικοτίνης βλάπτει την υγεία μας.

Ενδιαφέρον θα έχει το επομενο update της ερευνας της PMI που να περιεχει συγκριτικα και για  το Red Heet

• Like 1

Σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον το συγκριτικό κομμάτι αν και προσωπικά πιστεύω ότι πάνω κάτω με ελάχιστες αποκλίσεις τα αποτελέσματα θα είναι παρεμφερή με την υπόλοιπη σειρά όσον αφορά το σκέλος των μετρήσεων των καρκινογόνων ουσιών. Άλλωστε είμαι σίγουρος ότι ξεκινώντας το συγκεκριμένο project εδώ και αρκετά χρόνια ή pmi είχε κατασταλάξει από πριν στα χαρμάνια που θα χρησιμοποιούσε και στις περιεκτικότητες τους σε νιτροζαμινες και λοιπές ουσίες..

Θεωρώ λοιπόν ότι οι γεύσεις κτλπ κτλπ είχαν ήδη προαποφασιστει απλά για λόγους marketing δεν θα τους συνέφερε να βγουν μαζεμένες..

Οι καπνοβιομηχανιες ειναι χρόνια στο κουρμπέτι και ξέρουν πολύ καλά τι να κάνουν και πώς να αντιδράσουν για να μη χάσουν τον πελάτη..

• Like 1

Μακαρι φιλε μου.

Εγω παντως θα αναγκαστω να εξαντλησω το stock μου (εχω 8 κουτες amber και 4 κουτες menthol :-D )

Δλδ αν σκεφτεις οτι καπνιζω μισο πακετο τη μερα περιπου...καταλαβαινεις ποτε θα δω....RED φως :lol:

• Like 1

Με μισό πακέτο την ημέρα που καπνιζεις σε βλέπω να πηγαίνεις για του χρόνου τον Αυγουστο..

Εγώ από την άλλη που είμαι θεριακλης το περναω το πακετακι.

• Like 1

Να πω και γω την γνώμη μου για την νεα κοκκινη γευση IQOS.

Οσοι κάνετε IQOS αλλα και οσοι κάνατε και το σταματήσατε επιστρέφοντας ξανα στο συμβατικο,θα έλεγα οτι επιβαλλεται μια δοκιμή.

Ως τώρα πίστευα οτι...κάτι ψιλολείπει απο το σύστημα.

Αυτο το κομμάτι του πάζλ νομίζω οτι είναι το red heet.

Στις εως τωρα γευσεις το "χτύπημα" του κανονικού τσιγαρου το ένιωθες παραδόξως απο το menthol μόνο.Τα άλλα 2 ηταν πιο μαλακά.

Το κοκκινο heet ειναι αυτο που πλησιαζει περισσότερο στο συμβατικο τσιγαρο.

Τζουρα που την καταλαβαίνεις..Πραγματικα πολυ καλό,πιστευω οτι θα προσελκυσει πολυ κόσμο στο συστημα,και θα γλυτωσει πολυ κοσμο απο το συμβατικο.

Επειδη αυτά βέβαια ειναι προσωπικες αποψεις,νομιζω οτι αξιζει να κανετε μια δοκιμη.

Υ.γ.Χθες καπνισα υστερα απο τουλαχιστον 15 μερες,το τελευταιο συμβατικο τσιγαρο που ειχα στο σπιτι,ενα Marlboro gold.

Εκει καταλαβα ξεκάθαρα οτι το συμβατικο τσιγαρο δεν ειναι πια ουτε καν επιλογη.

Απιστευτη βρωμα,αποπνικτικη τζουρα,απιστευτη ασχημη γευση στο στομα,σχεδον σοκαρεσαι με το τι καταστροφικη αηδια καπνιζες τοσα χρονια.

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Το πηρα πριν λιγο μιας και το ηλεκ. τσιγ. δε μου κατσε καλα,δεν ειναι κακο απλα ειμαι στη τσιτα μη τελειωσει η μπαταρια και προσπαθω να το απολαυσω οσο το δυνατον περισσοτερο με αποτελεσμα να το τελειωνω μονος μου σε 1 λεπτο,ειμαι με το amber πακετο

και το βραδακι λεω να βαλω και το red μηπως καπνισω πιο χαλαρα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειμαι στη τσιτα μη τελειωσει η μπαταρια και προσπαθω να το απολαυσω οσο το δυνατον περισσοτερο με αποτελεσμα να το τελειωνω μονος μου σε 1 λεπτο

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ :D

Edit:αστα φιλε, και γω τα ιδια τραβηξα τον πρωτο μηνα μεχρι να συνηθισω.

Και τωρα ακόμα την πατάω καμιά φορά.

Θέλει κοφτές cool τζούρες για να καπνίσεις και να φχαριστηθεις.Μην βιάζεσαι.6 λεπτα ειναι πολλά.Και με το κανονικο τσιγάρο 6 λεπτα δεν κάναμε.Πάντως θέλει στην αρχη λιγη προσπάθεια να συνήθισεις.

3 συμβουλές: μην στουμπωνεις το τσιγάρο στη βαση.Πιεζε μεχρι να φτασει και να φαινεται καθαρα η γραμμη.

Μην τζουραρεις οπως στο ηλεκτρονικο.Δεν θα βγαλει περισσοτερο αερολυμα.Μην κοιτας ποσο βγαινει αλλα πως αισθανεσαι τον καπνο οταν εισπνεεις. :-)

Αν η μπαρα καπνου δυσκολευεται να μπει στο στυλό μην το ζοριζεις.Πατά το κουμπι να ζεσταθει η ακιδα και μετα ξαναπιεσε το τσιγαρο να παει στην θεση του.Αυτο συμβαινει κυριως στο κοκκινα στικς.

Και φυσικα καλο καθαρισμα καθε μερα.Σε βρωμικο Ικος χανεις % απο την ωραια γευση του καπνου.

Επεξ/σία από bakalex

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...