akisk79 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Νέα γενιά IQOS ILUMA "Αυτό είναι το νέο IQOS ILUMA i PRIME. Με οθόνη αφής και νέες έξυπνες λειτουργίες, για να έχεις πάντα την εμπειρία που ταιριάζει σε εσένα. Χωρίς λεπίδα, χωρίς καθαρισμό, με έως και 3 συνεχόμενες εμπειρίες." 109 € https://gr.iqos.com/el/neo-iqos-iluma-i-prime https://gr.iqos.com/el/agorase/agorase-iluma/syskeues-iluma/iluma-i-prime Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου από akisk79 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakm Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Το αγορασα με προγραμμα ανταλλαγης 79 ευρω μου κοστισε και εδωσα μια παλια μου συσκευη.. Εντυπωσεις , ειναι ακριβως ιδιο σε μεγεθος και στυλ με το προηγουμενο της σειρας illuma. Φορτιζει και στην θηκη του προηγουμενου . Η λειτουργια pause ειναι ολα τα λεφτα ... Μπορεις να πατησεις pause για εως και 8 λεπτα ,χωρις να χαλασει το terea .. Αν δεν χρησιμοποιήσεις την λειτουργια pause τις πρωτες 2 φορες μπορεις να το χρησιμοποιησεις και 3η χωρις να το φορτισεις.. Αυτα ειναι τα πλεονεκτηματα απο το προηγουμενο.... Αποψή μου, αν εχεις το προηγουμενο illuma και δεν σε ενδιαφερουν τα παραπανω που αναφερω τοτε μεινε με αυτο.. Μην αναβαθμισεις. Σαν συσκευες ειναι ολοιδιες και σαν τροπο ατμισματος αλλα και σε ενταση τζουρας. Δεν θα το επελεγα αλλα ηθελα να αγορασω την βαση φορτισης prime για το illuma που εχει 60 ευρω και με 19 ευρω παραπάνω πηρα και τη συσκευη. 109 ευρω δεν θα τα εδινα σε καμια περιπτωση . Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου από Sakm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReaperX Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Στις 12/10/2024 στις 7:40 ΠΜ, Sakm είπε Το αγορασα με προγραμμα ανταλλαγης 79 ευρω μου κοστισε και εδωσα μια παλια μου συσκευη.. Εντυπωσεις , ειναι ακριβως ιδιο σε μεγεθος και στυλ με το προηγουμενο της σειρας illuma. Φορτιζει και στην θηκη του προηγουμενου . Η λειτουργια pause ειναι ολα τα λεφτα ... Μπορεις να πατησεις pause για εως και 8 λεπτα ,χωρις να χαλασει το terea .. Αν δεν χρησιμοποιήσεις την λειτουργια pause τις πρωτες 2 φορες μπορεις να το χρησιμοποιησεις και 3η χωρις να το φορτισεις.. Αυτα ειναι τα πλεονεκτηματα απο το προηγουμενο.... Αποψή μου, αν εχεις το προηγουμενο illuma και δεν σε ενδιαφερουν τα παραπανω που αναφερω τοτε μεινε με αυτο.. Μην αναβαθμισεις. Σαν συσκευες ειναι ολοιδιες και σαν τροπο ατμισματος αλλα και σε ενταση τζουρας. Δεν θα το επελεγα αλλα ηθελα να αγορασω την βαση φορτισης prime για το illuma που εχει 60 ευρω και με 19 ευρω παραπάνω πηρα και τη συσκευη. 109 ευρω δεν θα τα εδινα σε καμια περιπτωση . Η γεύση με το pause είναι ίδια όταν συνεχίζεις;Επίσης χρονικά ή σε τζούρες αλλάζει κάτι αν κάνεις pause; Ανταλλαγή δέχονται με οποιαδήποτε συσκευή iluma;Δίνουν και τα 2 πακέτα με την ανταλλαγή; Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου από ReaperX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakm Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, ReaperX είπε Η γεύση με το pause είναι ίδια όταν συνεχίζεις;Επίσης χρονικά ή σε τζούρες αλλάζει κάτι αν κάνεις pause; Ανταλλαγή δέχονται με οποιαδήποτε συσκευή iluma;Δίνουν και τα 2 πακέτα με την ανταλλαγή; οχι αν περασει τα 3 λεπτα στο pause δεν εχει ιδια ενταση αλλα ουτε και γευση . ανταλλαγη δεχονται με οποια παλια συσκευη εχεις στην κατοχη σου απο ολες τις σειρες iqos. oxi δεν δινουν πακετα.. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου από Sakm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loyros13 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου καλημέρα σας, έχεις κάποιος δυνατότητα να με κάνει σύσταση στο iqos club; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα