Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

10 hours ago, akisk79 said:

ILUMA Stick Remover

Εάν αυτό είναι το πρώτο σου ILUMA Stick Remover, μπορείς να το αποκτήσεις εντελώς δωρεάν,
παραγγέλνοντας προϊόντα αξίας 20€.

Section2.gif

αυτο το gadget έπρεπε να το είχαν κυκλοφορήσει day one με το Iluma.

Τόσα χρόνια τώρα έχουμε ταλαιπωρηθεί και έχουμε επιστρατεύσει ότι μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους για να βγάλουμε το σπασμένο terea από τη συσκευή. ψαλίδια, μαχαίρια, οδοντογλυφίδες, κλαδιά, τσιμπιδάκια φρυδιών και δεν ξέρω τι άλλο ανάλογα με το που μας βρίσκει το κακό.

Επεξ/σία από BillT
  • Like 1
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εμφανιστηκαν οι 2 γευσεις levia στα περιπτερα.η τιμη ειναι 4,20 

οι προσφορες στις συσκευες ειναι μεχρι 9/6(και η We prime)

η Stardrift ειναι +10 ευρω απο αυτες τιμες αλλα δεν ειναι διαθεσιμη....Screenshot2024-05-23005338.png.76985be31921be279687594e4f7530c4.png

Επεξ/σία από dalan2007
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Αποφάσισα να πάω και εγώ σε iqos από ηλεκτρονικό αλλά μάλλον εκεί στην iqos παίρνουν ναρκωτικά 😕   Έβαλα την παραγγελία εχθές το βράδυ από τη Σελίδα της εταιρίας  μιας και για Αττική είχε αυθημερόν παράδοση. Με το φτωχό μου το μυαλό, θα παραλάμβανα δηλαδή την άλλη μέρα (σήμερα).

Επικοινώνησα μέσω τσατ με την εταιρία για επιβεβαίωση ότι θα παραλάβω σήμερα και μου λένε ότι είναι σε επεξεργασία και θα πάρει 1 εως 3 μέρες.

Τους εξήγησα ότι στο σάιτ έγραφε αυθημερόν παράδοση εντός Αττικής.  

Μου απάντησαν ότι αυτό ισχύει για παραγγελίες πριν 12 το μεσημέρι (εκεί ένιωσα ένα κύτταρο του εγκέφαλου μου να σκάει)

Της απάντησα ότι δεν έχει καμία λογική αυτό. Δηλαδή αν έκανα την παραγγελία σήμερα πριν της 12 θα είχα το προϊόν αλλα αν την κάνω το βράδυ θα το έχω μετά από 2-3 μέρες;  

Ακύρωσα και θα πάω σε κάποιο κατάστημα να πάρω απευθείας  

Δημοσ.
Στις 14/5/2024 στις 10:14 ΜΜ, gkarako είπε

Παίζει κανένα κουπόνι η κανένα αξιόλογο promotion για το ploom  να το δοκιμάσουμε και αυτό??

έχουν πάει στα 19 ευρώ με τρία πακέτα 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νέες ποικιλίες ΤΕΡΕΑ. Την μία την δοκιμάζω τώρα. Το όνομα αυτής ΚΟΝΑ, σκούρο μωβ, σκουρότερο από μελιτζάνας, σχεδόν μαύρο, αρκετά πιο βαρύ απο τα ΡΑΣΕΤ μοσχομυρίζει κακάο βύνη και έχει αρκετό σώμα ο ατμός. Υπέροχο. Καιρός ήταν. 

Το δεύτερο που έβγαλαν είναι το DORE το οποίο αναφέρεται ως πιο ήπιο από το παραπάνω (7 στην κλίμακα έντασης) αλλά δεν το δοκίμασα και δεν ξέρω αν θα το κάνω ποτέ αφού αυτό που εψαχνα μέχρι τώρα είναι κάτι βαρύ με ένταση, που μάλλον έπρεπε να περάσουν 10 χρόνια για να αξιωθεί η εταιρεία να το βγάλει. Κάλλιο αργά. 

Παιδιά μου ήρθε φλασιά. Είναι τα dimensions που τα σταμάτησαν και έκραζα παλαιότερα σε αυτό το νήμα. Ζεστή καραμέλα και κρέμα με καπνό. Υπέροχο. 

Επεξ/σία από harris231
Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωση που δεν έλαβα κάποιο email για τις νέες γεύσεις.

Το KONA θα δοκιμαστεί σίγουρα για την ένταση, αν και δεν είμαι των γεύσεων. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα έχω να πω....το ΚΟΝΑ πρέπει επάνω να έχει μαζί με το λογότυπο του IQOS και μία παντόφλα μαζί και με το τηλέφωνο ενός κλειδαρά ή ενός μεσίτη...πολύ μπόχα ρε παιδιά. 😁

Τελικά το DORE απλά αδιάφορο. Μία από τα ίδια...

Επεξ/σία από harris231
Δημοσ.
36 minutes ago, harris231 said:

Ένα έχω να πω....το ΚΟΝΑ πρέπει επάνω να έχει μαζί με το λογότυπο του IQOS και μία παντόφλα μαζί και με το τηλέφωνο ενός κλειδαρά ή ενός μεσίτη...πολύ μπόχα ρε παιδιά. 😁

Τελικά το DORE απλά αδιάφορο. Μία από τα ίδια...

Εγώ πάλι θα πω ότι το KONA είναι σαν να περνάς από ένα μέρος που φτιάχνουν κάρβουνο, κρατώντας ένα ποτηράκι Lagavulin στο χέρι. 

Όσο για το DORE, προσωπικά δεν μου αρέσουν καθόλου αυτές οι fusion γεύσεις οπότε δεν θα πρέπει να λάβετε την κριτική μου στα σοβαρά, αλλά μου βγάζει κάτι από τσάι, λεβάντα και λιβάνι μαζί που με αηδιάζει... 

2 terea sienna παρακαλώ... 😁

• Haha 1
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα. 
επειδη μόλις χαλασε το iqos 3 duo και δεν μου αρέσει το terea καθόλου, ξέρετε καμία συσκευή να δουλεύει με τα heets?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, cmad είπε

Καλημέρα. 
επειδη μόλις χαλασε το iqos 3 duo και δεν μου αρέσει το terea καθόλου, ξέρετε καμία συσκευή να δουλεύει με τα heets?

Το pulze δουλεύει σίγουρα, αυτό κάνω και εγώ γιατί έχω ακριβώς το ίδιο θέμα. Μπορείς να το βρεις και 20 ευρώ με 3 πακέτα από το site τους ή σε περίπτερα, αλλά δεν αξίζουν τα πακέτα τους κατά την γνώμη μου.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, melidonm είπε

Το pulze δουλεύει σίγουρα, αυτό κάνω και εγώ γιατί έχω ακριβώς το ίδιο θέμα. Μπορείς να το βρεις και 20 ευρώ με 3 πακέτα από το site τους ή σε περίπτερα, αλλά δεν αξίζουν τα πακέτα τους κατά την γνώμη μου.

Σε ευχαριστώ γιατί απελπίστηκαν. Σκεφτόμουν να πάρω το lil.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...