popcorn33153056 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα, οποίος έχει κουπόνι σύστασης ας στείλει pm
Azgalor89 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Καλησπερα, αν κάποιος έχει κουπόνι για αγορά Iqos iluma και δεν το χρησιμοποιεί θα του ημουν υπόχρεος. Ευχαριστω !!!
dkts25 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα ! Είπα να έρθω κ εγώ λοιπόν στην παρέα ! Αν κανείς έχει κάνα κουπόνι κάτι που να του περισσεύει ( κ θέλει προφανώς ας μου πει γιατί τα 70 κάτι ευρώ δεν το λες κ τσάμπα Σας Ευχαριστώ !
sty_attiki Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπερα, γνωρίζει κανεις τίποτα για τις καινούργιες γεύσεις που ανακοίνωσαν στο email του iqos club? Λέγονται Warm fuse και soft fuse
giannisk13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα , Αν κάποιος έχει διαθέσιμο κουπόνι για iluma prime ας μου στείλει. Ευχαριστώ.
Rosso Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα, έχει παρατηρήσει καποιος στα terea Amber (πορτοκαλι) να έχουν γευση καμμένου στις τελευταίες τζούρες και η συσκευή να βγάζει αρκετό καπνο και να βρωμαει σαν πούρο? Το είχα στην παλια συσκευή και το Σάββατο μου έδωσαν νέα συσκευή και κάνει τα ίδια ακριβώς. Λογικά κάτι ξέρουν γιατι μου είπαν απο το κατάστημα " α τα amber κάνεις? δοκίμασες άλλη γεύση?"
dalan2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 5/9/2023 στις 4:41 ΜΜ, sty_attiki είπε Καλησπερα, γνωρίζει κανεις τίποτα για τις καινούργιες γεύσεις που ανακοίνωσαν στο email του iqos club? Λέγονται Warm fuse και soft fuse ναι ειναι ενδιαμεσα σε silver και yellow...επισης οι γευσεις mave και willow καταργουνται και σε iluma και στο παλιο iqos,οπως και το roxo στο lil
harris231 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Πραγματικά τι κάνουν εκεί στην Iqos. Η νέα γεύση warm fuse την οποία έτρεξα να πάρω εχθές απο περίπτερο κανονικά, απορώ πραγματικά πως θα προχωρήσει. Με ποια λογική βγάζουν κάτι άοσμο, ελαφρύ τελείως, άγευστο και υποτίθεται το λένε και warm fuse. Ούτε στο site αναφέρουν τίποτα για πρώτη φορά απο προφίλ γεύσης. Γενικόλογα με ιδιαίτερες αρωματικές νότες (να χαμε να λέγαμε). Μάπα το καρπούζι. Κάποιο παλικάρι είπε οτι μοιάζει με το dimensions apricity (θα θελε). Όταν είχε βγει η σειρά dimensions στην Ελλάδα και το κρατήσαν και καλά limited edition για ένα τρίμηνο (ενώ αλλού κυκλοφορεί κανονικά και στα ΤΕΡΕΑ,) οι κούτες έφευγαν σαν τρελές. Ζεστή καραμέλα γεύση με καπνό και υποψία φρούτων. Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο. Απαράδεκτο. Άλλες προσδοκίες είχα απο γεύσεις. Καλά ξεκίνησε αλλά βλέπω πως πλέον το έχουν στον αυτόματο. Κρίμα Κρίμα. Δείτε τη σειρά που για μένα αν την έφερναν θα έκανε πάταγο...την είχαν φέρει πριν απο 3 χρόνια για 6 μήνες και τη σταμάτησαν. https://iqosheets-uae.ae/products/iqos-terea-dimensions-apricity-indonesia-in-dubai-uae-abu-dhabi-sharjah 1
nikos_80 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Επειδή μου στέλνουν παιδιά κατά καιρούς για "κουπόνια". "Κουπόνι" κλασσικό, έχω πχ ένα κωδικό "xyz123" απ' όσο γνωρίζω δεν υφίσταται, είχαν παλιά χάρτινα κουπόνια νομίζω -5€ κάτι τέτοιο, (εποχή iqos τα πρώτα χρονια). μετά που έφτιαξαν το club τα εκοψαν. Πλέον είναι αλλη διαδικασία, συγκεκριμένη, μέσω iqos club για να εκδοθεί προσωπικό "κουπόνι" -20€ για online αγορα (την έκανα μια δύο φορές για εξυπηρέτηση, μαλλον δεν με ενδιαφέρει να την επαναλάβω.) Όμως αν αγοράσετε από φυσικό επίσημο κατάστημα iqos , τις μπουτίκ τους , όχι οποιοδήποτε κατάστημα, είναι αρκετά πιο απλό. Επίσης το πιο σημαντικό : όταν τρέχει προσφορά δικιά τους -20€, όπως τώρα, ΔΕΝ δέχονται δύο "κουπόνια" για να πάρετε δηλαδή πχ το illuma -40€. Αυτό δε παίζει, θα αγοράσετε με τη προσφορά τους, για -20€ έκπτωση. Δεν δέχονται δύο εκπτωτικους κωδικους Τα γράφω μη ταλαιπωρείστε, αν κάποιος έχει άλλη πληροφορία ας με διορθώσει.
orestis2 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 16 ώρες πριν, nikos_80 είπε Επίσης το πιο σημαντικό : όταν τρέχει προσφορά δικιά τους -20€, όπως τώρα, ΔΕΝ δέχονται δύο "κουπόνια" για να πάρετε δηλαδή πχ το illuma -40€. Αυτό δε παίζει, θα αγοράσετε με τη προσφορά τους, για -20€ έκπτωση. Δεν δέχονται δύο εκπτωτικους κωδικους Τα γράφω μη ταλαιπωρείστε, αν κάποιος έχει άλλη πληροφορία ας με διορθώσει. Αυτη η προσφορα εχει σταματησει. Τωρα ειναι -10 ευρω.
KoGi Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Εχει παρει κανεις προσκληση για το IQOS event στις 29/9 στο Ελληνικο? 😁 1
vampira Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 11 ώρες πριν, KoGi είπε Εχει παρει κανεις προσκληση για το IQOS event στις 29/9 στο Ελληνικο? 😁 Ναι κ το έσβησα αμέσως το μνμ.
KoGi Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 On 19/09/2023 at 21:44, vampira said: Ναι κ το έσβησα αμέσως το μνμ. Παντως ηταν μοναδικη εμπειρια, απο τα καλυτερα events που εχουν γινει γενικα. 1
vampira Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, KoGi είπε Παντως ηταν μοναδικη εμπειρια, απο τα καλυτερα events που εχουν γινει γενικα. Αν σου αρέσει αυτή η μουσική ναι γιατί όχι. Εμένα δεν με τραβάει καθόλου, για την ακρίβεια δεν έχω ιδέα ποιοι είναι αυτοί
KoGi Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 2 hours ago, vampira said: Αν σου αρέσει αυτή η μουσική ναι γιατί όχι. Εμένα δεν με τραβάει καθόλου, για την ακρίβεια δεν έχω ιδέα ποιοι είναι αυτοί Για Αργυρό & Φουρέιρα λες ή για τους Chemical Brothers ? Αυτα ναι ειναι θεμα γουστου. Εγω παντως για ολη την εκδηλωση μιλουσα, ηταν παρα πολυ καλη και σιγουρα τεραστιου κοστους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα