stevakoz Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 9 ώρες πριν, tasoula080887 είπε ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ,,,, ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ IQOS ΚΑΠΝΙΖΩ ΚΑΠΝΟ OLD HOLBORN ΚΙΤΡΙΝΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΠΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΓΕΥΣΗ TEREA???? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!! και το bronze μπορεί να σε καλύψει πάντως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BillT Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) όλος ο κόσμος OH κίτρινο κάπνιζε πριν🤣 εγώ πάντως πήγα στα sienna. το silver βγήκε πολύ αργότερα από τότε που ξεκίνησα iqos και μου φαίνεται πολύ ελαφρύ ενώ το bronze είναι πολύ σοκολατένιο!!! Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2023 από BillT 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livornian7 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 οποιος θελει προσκληση για 20ευρω εκπτωση για αγορα συσκευης ας μου στειλει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_80 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) @tasoula080887 αν έχεις πρόσβαση σε καταστημα iqos μπορείς να κάνεις δοκιμή τα στικ. Επίσης και εγώ έχω σύσταση για -20€ για illuma. Στείλτε πμ οποίος ενδιαφέρεται για αγορά. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2023 από nikos_80 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliana3333 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 οποιος θελει κουπονια εκπτωσης 20 ευρω για αγορα να μου στειλει μνμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoschr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Παιδιά καλησπέρα, Είμαι απόφοιτος τμήματος Πληροφορικής, τώρα φοιτητής σε μεταπτυχιακό Τεχνητής Νοημοσύνης και Αναλυτικής Δεδομένων και θέλω να υλοποιήσω ένα προσωπικό project προγραμματισμού. Long story short, θέλω να κάνω ένα Σύστημα Συστάσεων για καπνιστές😂. Η ιδέα αυτή προέκυψε από την οικογενειακή επιχείρηση των γονιών μου (περίπτερο) τα προηγούμενα χρόνια, όπου ξεκίνησα να ρωτάω κάποιες απλές ερωτήσεις σε συγκεκριμένους συχνούς πελάτες. Θα με βοηθούσατε ιδιαίτερα όσοι καπνίζετε και έχετε ένα λεπτάκι να συμπληρώσετε το παρακάτω ερωτηματολόγιο: https://forms.gle/mZRzUYV9kAgwRffX9 Σας ευχαριστώ πολύ όλους εκ των προτέρων και συγγνώμη για το άκυρο postάρισμα στο θέμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panos711 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Παιδια στο παλιο iqos εχει παρατήρηση κανεις που λιώνει με τον καιρο το πλαστικό καπακι μεσα? Οχι το φιλτρο το καπακι του στην σχισμή που περνάει η λεπίδα.. ολο αυτο εχει παει στα πνευμονία μας ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BillT Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 7 hours ago, panoschr said: Παιδιά καλησπέρα, Είμαι απόφοιτος τμήματος Πληροφορικής, τώρα φοιτητής σε μεταπτυχιακό Τεχνητής Νοημοσύνης και Αναλυτικής Δεδομένων και θέλω να υλοποιήσω ένα προσωπικό project προγραμματισμού. Long story short, θέλω να κάνω ένα Σύστημα Συστάσεων για καπνιστές😂. Η ιδέα αυτή προέκυψε από την οικογενειακή επιχείρηση των γονιών μου (περίπτερο) τα προηγούμενα χρόνια, όπου ξεκίνησα να ρωτάω κάποιες απλές ερωτήσεις σε συγκεκριμένους συχνούς πελάτες. Θα με βοηθούσατε ιδιαίτερα όσοι καπνίζετε και έχετε ένα λεπτάκι να συμπληρώσετε το παρακάτω ερωτηματολόγιο: https://forms.gle/mZRzUYV9kAgwRffX9 Σας ευχαριστώ πολύ όλους εκ των προτέρων και συγγνώμη για το άκυρο postάρισμα στο θέμα! Ομολογώ ότι το "ΌΧΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΆ" με μπέρδεψε λίγο. Το "προαιρετικά" ή "προαιρετική απάντηση" θα ήταν καλύτερο. Επίσης σε κάποια John Player αντί για slim έχεις smil. Το είδα γιατί ήταν η μάρκα μου στα 90's.😋 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoschr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, BillT είπε Ομολογώ ότι το "ΌΧΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΆ" με μπέρδεψε λίγο. Το "προαιρετικά" ή "προαιρετική απάντηση" θα ήταν καλύτερο. Επίσης σε κάποια John Player αντί για slim έχεις smil. Το είδα γιατί ήταν η μάρκα μου στα 90's.😋 Έχεις απόλυτο δίκιο και στα δύο! Διορθώθηκαν και είναι έτοιμα να απαντηθούν😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BillT Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 16 hours ago, panoschr said: Έχεις απόλυτο δίκιο και στα δύο! Διορθώθηκαν και είναι έτοιμα να απαντηθούν😂 είχα απαντήσει πριν κάνω τα σχόλια!!! 😀 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Riveboy Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Καλημέρα, όποιος έχει κουπόνι σύστασης μπορεί να μου στείλει dm 😬 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orfeas11 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) On 29/06/2023 at 15:34, Panos711 said: Άκυρο, σόρυ... Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2023 από orfeas11 Διόρθωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisTf Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα, το iqos 2.4 plus παίρνει τα fiit?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nhn Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει το iqos στην Αγγλία η την Ολλανδία η μόνο στην Ελλάδα? ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kag1ante Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Αγγλια σιγουρα, καθως η εταιρεια του iqos (phillip morris) Ειναι αγγλικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα