agnostos13 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Για χρήστη iqos 3 duos (το οποίο φαίνεται να έχει καταργηθεί πλέον) προτείνετε iluma ή lil solid; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BillT Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 31 minutes ago, agnostos13 said: Για χρήστη iqos 3 duos (το οποίο φαίνεται να έχει καταργηθεί πλέον) προτείνετε iluma ή lil solid; για μένα το lil solid, εκτός του ότι δεν έχει την ίδια ποιότητα στο κάπνισμα, είναι και μια συσκευή που "βρωμίζει" πολύ πιο εύκολα ακόμα και από το iqos duo και το καθάρισμα της εύκολα μπορεί να βρωμίσει το χώρο αλλά και να μαυρίσεις τα χέρια σου. Από την άλλη το iluma είναι πάντα καθαρό χωρίς να κάνεις τίποτα, έχει και καλύτερη ποιότητα, αλλά και μεγαλύτερη ποικιλία γεύσεων. Επειδή όμως υπάρχουν και άλλα πράγματα να σκεφτείς, πχ κόστος συσκευής και ράβδων το καλύτερο είναι να πας κάπου να τα δοκιμάσεις και μετά να αποφασίσεις... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliana3333 Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπερα. μπορει καποιος να μου δωσει κουπονι εκπτωσης για αγορα iqos iluma one; Επεξ/σία 21 Μαΐου 2023 από iliana3333 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kag1ante Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 32 λεπτά πριν, iliana3333 είπε Καλησπερα. μπορει καποιος να μου δωσει κουπονι εκπτωσης για αγορα iqos iluma one; Στειλε αν θες για συσταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akat24 Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Καλησπέρα θα με ενδιέφερε και εμένα εκπτωτικό κουπόνι για αγορά iluma! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kag1ante Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 49 λεπτά πριν, akat24 είπε Καλησπέρα θα με ενδιέφερε και εμένα εκπτωτικό κουπόνι για αγορά iluma! Στειλε πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BillT Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Σήμερα εκτός από τα TEREA μου, πήρα και ένα VEEV που το παίρνω περιστασιακά, στα 7€ από τα 6 που είχε μέχρι τώρα. Μεγάλη αύξηση ομολογουμένως. Ξέρουμε πόσο θα φτάσουν τα TEREA? Επεξ/σία 25 Μαΐου 2023 από BillT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalan2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 δεν υπαρχει αυξηση.. εκανε λαθος στην τιμη ειτε αθελα ειτε σκοπιμα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BillT Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2023 το βλέπω τώρα στο site ότι η τιμή δεν έχε ανέβει. Μιλάμε για εξουσιοδοτημένο iqos corner. Μου έκανε πρόλογο ότι όλα έχουν ανέβει, χαρτάκια, φιλτράκια κτλ., αν είναι κοινή απατεωνιά θα πέσω από τα σύννεφα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliana3333 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 οποιος θελει να τον συστησω για να εχει εκπτωση 20 ευρω και να παρω ποντους να μου στειλει μνμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimxxZe Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Έχουμε εκπτωτικό κουπόνι για iLuma? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliana3333 Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 στειλε μου μνμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
home07 Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Αν θελει καποιος συσταση ωστε να εχει εκπτωση σε αγορα καινουργιου μου στελνει pm .Του δινω το κινητο μου , το δηλωνει στην αγορα και εχει αμεση εκπτωη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasoula080887 Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ,,,, ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ IQOS ΚΑΠΝΙΖΩ ΚΑΠΝΟ OLD HOLBORN ΚΙΤΡΙΝΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΠΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΓΕΥΣΗ TEREA???? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagel74 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 6 ώρες πριν, tasoula080887 είπε ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ,,,, ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ IQOS ΚΑΠΝΙΖΩ ΚΑΠΝΟ OLD HOLBORN ΚΙΤΡΙΝΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΠΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΓΕΥΣΗ TEREA???? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!! Καλημέρα Terea silver 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα