BillT Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 16 hours ago, leather1 said: Καλησπέρα μήπως μπορεί και θέλει κάποιος να με προτείνει στην iqos να κερδίσω -20 ευρώ στην αγορά και να κερδίσει ο ίδιος 600 πόντους. αν δεν έχεις βρει ακόμα κάποιον μου λες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leather1 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 βρήκα ,ευχαριστώ τον φίλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tuning123 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Μεγάλη μάπα το ILUMA. Aέρας κοπανιστός , σαν το 3 - DUO , δεν έχει! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagel74 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 20 ώρες πριν, tuning123 είπε Μεγάλη μάπα το ILUMA. Aέρας κοπανιστός , σαν το 3 - DUO , δεν έχει! Και εγώ έτσι έλεγα μέχρι που δοκίμασα τα silver, ενώ έκανα russet με το 3 duo στο iluma δεν μου καθόταν, αξίζει να δοκιμάσεις τα silver 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros4776 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα, μήπως θέλει κάποιος να με προτείνει και εμένα στην iqos να πάρω -20€ Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoGi Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 44 λεπτά πριν, spyros4776 είπε Καλησπέρα, μήπως θέλει κάποιος να με προτείνει και εμένα στην iqos να πάρω -20€ Ευχαριστώ! Απο οτι βλεπω την εχουν αλλαξει καπως την διαδικασια συστασης. Πρεπει ειτε να δωσω τα δικα σου στοιχεια για να σου ερθει καποια προσκληση, ειτε να βαλεις το κινητο μου οταν κανεις την αγορα της πρωτης σου Iqos συσεκυης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis 05 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 υπάρχει κάποιος να μου στείλει σύσταση να πάρω την έκπτωση των 20€; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orestis2 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 51 λεπτά πριν, Panagiotis 05 είπε υπάρχει κάποιος να μου στείλει σύσταση να πάρω την έκπτωση των 20€; Μπορώ να σου στειλω εγω. Θα πρεπει να μου στειλεις τα στοιχεια σου για να τα βαλω στη φορμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mixail-1 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημερα! Μια συσταση και σε εμενα αν μπορει καποιος...και....καποια γνωμη για επιλογη TEREA (μεχρι στιγμης καπνιζω 10-12 τσιγαρα marlboro lights pocket). Ευχαριστω πολυ τον φιλο που μου εστειλε συσταση! Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2023 από Mixail-1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagel74 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 21 ώρες πριν, Mixail-1 είπε Καλημερα! Μια συσταση και σε εμενα αν μπορει καποιος...και....καποια γνωμη για επιλογη TEREA (μεχρι στιγμης καπνιζω 10-12 τσιγαρα marlboro lights pocket). Ευχαριστω πολυ τον φιλο που μου εστειλε συσταση! Silver Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tuning123 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Αν κάποιος θέλει σύσταση ας μου στείλει ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livornian7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 χρειαζομαι και εγω μια συσταση παρακαλω!ευχαριστωωωωωω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orestis2 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 11 ώρες πριν, livornian7 είπε χρειαζομαι και εγω μια συσταση παρακαλω!ευχαριστωωωωωω Μπορω να σου κανω αν θελεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silisva777 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα, όπως και οι περισσότεροι προηγουμένως πριν χρειάζομαι και εγώ μια σύσταση παρακαλώ γιατί το έριξα πάλι στο κάπνισμα τελευταία! 🆘😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BillT Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 5 hours ago, Silisva777 said: Καλησπέρα, όπως και οι περισσότεροι προηγουμένως πριν χρειάζομαι και εγώ μια σύσταση παρακαλώ γιατί το έριξα πάλι στο κάπνισμα τελευταία! 🆘😂 καλημέρα, αν δεν έχεις βρει ακόμα στείλε pm!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα