Προς το περιεχόμενο

Iqos: νέα μορφή καπνίσματος

margaritagr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ μόνο τα menthol άντεξα (τα πράσινα) μιας και δεν καπνίζω συστηματικά. Τα άλλα 2 μου φάνηκαν χάλια στη γεύση. 

Η μεντα ειναι μια ωραια γευση και στα κανονικα τσιγαρα αλλα οχι για να ειναι η μαρκα σου.Ισως δοκιμασω καποια στιγμη.

Μου θυμιζει την εποχη που το ξεκιναγα πριν χρονια..

Τοτε που δεν ηξερα ποια μαρκα να καπνισω και δοκιμαζα κατα ρυπας,ειχα κανει ενα λαρυγγι σαν φλοιο δεντρου :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators

Η μεντα ειναι μια ωραια γευση και στα κανονικα τσιγαρα αλλα οχι για να ειναι η μαρκα σου.Ισως δοκιμασω καποια στιγμη.

Μου θυμιζει την εποχη που το ξεκιναγα πριν χρονια..

Τοτε που δεν ηξερα ποια μαρκα να καπνισω και δοκιμαζα κατα ρυπας,ειχα κανει ενα λαρυγγι σαν φλοιο δεντρου :-D

Είμαι light καπνιστής του στυλ ...ένα πακέτο το μήνα, εδώ και 20 χρόνια χωρίς υποτροπιασμούς! :)

Είμαι light καπνιστής του στυλ ...ένα πακέτο το μήνα, εδώ και 20 χρόνια χωρίς υποτροπιασμούς! :)

Η επιτομή της αυτοσυγκράτησης

Απλά Θεός respect.gif

Aν μπορουσα να το κανω και γω,θα εμενα στο κανονικο ^_^ 

Sorry αλλά λες ο,τι σου κατέβει! Μην το πάρεις σαν προσβολή αλλά δεν ισχύουν αυτά που λες... Δεν υπάρχει φίλτρο/σφουγγάρι εμποτισμένο με οτιδήποτε... Το φίλτρο αν το ανοίξεις, έχει μέσα μια "πλαστική" ταινία τυλιγμένη που βοηθά στην έξοδο του καπνού.  Δεν είμαι σίγουρος τι σου έδωσαν να δοκιμάσεις... Το κουμπάκι δεν το πατάς συνεχώς για να ρουφάς τον καπνό αλλά το πατάς απλά στην αρχή για να ανάψει η αντίσταση στο κέντρο του stick. 

HEETS.jpg

iqos-cross-section-885.jpg?itok=v9snSSJ_

στη παραπανω φωτο, το pla φιλτρο (το "σφουγγαρακι" που ανεφερα) σε αυτο που ανοιξα εγω ηταν ποτισμενο με μια κιτρινη ουσια η οποια ειχε το ιδιο χρωμα και μυρωδια με αυτο που εχουν τα nicorette, οποτε υπεθεσα οτι ειναι κατι τετοιο, μιας και απο καπου πρεπει να σου δωσει τη νικοτινη, τα 3 χιλιοστα καπνου μπροστα προφανως και δε κανουν αυτη τη δουλεια. τωρα αν ηταν μουφα αυτο που ανοιξα δε μπορω να το ξερω..

• Super Moderators

στη παραπανω φωτο, το pla φιλτρο (το "σφουγγαρακι" που ανεφερα) σε αυτο που ανοιξα εγω ηταν ποτισμενο με μια κιτρινη ουσια η οποια ειχε το ιδιο χρωμα και μυρωδια με αυτο που εχουν τα nicorette, οποτε υπεθεσα οτι ειναι κατι τετοιο, μιας και απο καπου πρεπει να σου δωσει τη νικοτινη, τα 3 χιλιοστα καπνου μπροστα προφανως και δε κανουν αυτη τη δουλεια. τωρα αν ηταν μουφα αυτο που ανοιξα δε μπορω να το ξερω..

Το φίλτρο δεν έχει καμία πρόσθετη ουσία. Το σφουγγαράκι στο άκρο είχε ποτίσει από τους υδρατμούς της καύσης, κάθε φορά που ρουφούσες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλημερα σας.

Επανερχομαι μετα την αγορα 2 Iqos με την προσφορά της μιας κουτας δωρο(100 τσιγαρα).50 ευρω το κοστος(εκαστος).

4 ευρω το πακετο στα περιπτερα.Η κουτα 40 ευρω.

Στο μαγαζι μας εδωσαν απο 10 κουπονια στον καθεναν.Με το καθε κουπονι αγοραζεις την κουτα απο το περιπτερο 36 ευρω.

Κερδος στις 10 κουτες,40 ευρω.Επισης μας ειπαν πως απο τα καταστηματα η προσφορα των 36 ευρω/κουτα ισχυει γενικα.

11 κουτες Marlboro Gold pocket(μικροτερο τσιγαρο)= 440 ευρω

11 κουτε Iqos Heets + Iqos συσκευη = 410 ευρω

Για καποιον σαν εμενα που αγοραζε το πακετο εως τωρα 4 ευρω,η αγορα ειναι καλη,γιατι σε βαθος χρονου μειωνεις την τιμη του πακετου σε 3,6 ευρω περιπου (με την αξια του IQOS συμπεριλαμβανομενη).

Για καποιον που καπνιζει ηλ.τσιγαρο με υγρα,πιθανον δεν συμφερει γιατι εαν αγοραζει φθηνα υγρα των 10 ευρω μπορει το κοστος να βγαινει 1-1,5 ευρω τη μερα.

Δευτερη παρατηρηση για οσους καπνιζουν μηχανικά.

Καπνιζω λιγοτερο απο πριν.Η ευκολια του "πακετο/κωλοτσεπη+αναπτηρας" ,δλδ

αναβω οτι ωρα ναναι, η

το ενα μετα το αλλο η

οταν δουλευω,η

εχω το τσιγαρο στο στομα κτλ,δεν υπαρχει πια.Καπνιζω μονο οταν καθομαι γραφειο.

Απο εμφανιση ειναι υπεροχο,πολυ μικρο και ομορφο.

Η μπαρα καπνου κραταει 6 λεπτα με κανονικες τζουρες τσιγαρου.

Για οσους εχουν συνηθισει να τραβανε "παχιες" τζουρες,"γεματες",ισως να χρειαστουν λιγο χρονο περισσοτερο να προσαρμοστουν.Οι τελευταιες τζουρες της μπαρας καπνου Iqos δεν "γεμιζουν".

Το αερολυμα που βγαινει,σαν ποσοτητα λιγο λιγοτερο απο κανονικο τσιγαρο και μυριζει ανεπαισθητα σε μικρο χωρο,σε μεγαλυτερο καθολου.

Το φιλτρο ειναι λιγο ζεστο,αλλα δεν καιει οπως γραφτηκε πιο πριν.Το ηλ.τσιγαρο(με υγρα) ζεσταινει το ιδιο.

Η αισθηση ειναι σαν να καπνιζεις ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ.Δεν το ενιωσα σαν υποκαταστατο.

Για τις γευσεις ειναι προσωπικη υποθεση,η γυναικα μου επελεξε κατηγορηματικα το κιτρινο,εγω δεν εχω αποφασισει ακομα.

Καποιος αλλος μπορει να πει οτι ειναι για τα μπαζα,καποιος αλλος κατι διαφορετικο.Αυτα τα αποφασιζεις μονο με δοκιμη ολων των γευσεων.

Το καφε πακετο(νεο) δεν ειναι ακομα διαθεσιμο στα καταστηματα και κατ επεκταση στα περιπτερα.

Παντως η αρχικη μου γνωμη ειναι οτι το προιον ειναι ικανο να με απομακρυνει ΠΛΗΡΩΣ απο το κανονικο τσιγαρο.

Αρχικα να γλυτωσω απο ολα τα καρκινογονα παραγωγα της καυσης και στη συνεχεια να μειωσω το καπνισμα.

Παντως η ολη εμπειρια ειναι καλη εως ικανοποιητικη,χωρις να χανεις τη γευση του καπνου και την "ιεροτελεστια" του καπνισματος.

Τελευταιο σχολιο,οτι δεν χανεται το "μετρο"του κλασικου καπνισματος.

Π.χ. "Ωχ καπνισα πολλα σημερα' η "ελα να κανουμε ενα τσιγαρο(διαλειμμα) και συνεχιζουμε :-D ).

Γιατι ειναι γνωστο οτι το original καπνισμα εκτος απο πραξη ειναι και μοναδα μετρησης :blink:

Αυτα τα ολιγα για οσους πιθανον να ενδιαφερονται να προχωρησουν.

Updated:

Τα πράγματα μετά απο 5 μέρες χρήσης πολύ καλύτερα απ ότι φανταζόμουν.

Εχω καταργήσει τελείως το συμβατικό τσιγάρο.Δεν μου λείπει καθόλου.Νιώθω απλά σαν να έχω αλλάξει μάρκα.

Αισθάνομαι ψυχολογικά υπέροχα γι αυτό.

Η μπαταρία του κρατάει πολύ παραπάνω απο ένα πακέτο που μας είχαν αναφερει στην ενημέρωση.

Μετα τη χρήση 20 τσιγάρων το Iqos αυτοκαθαρίζεται(η ακίδα θέρμανσης) αλλά εγω του κάνω ένα γρήγορο καθάρισμα με τα ειδικά εξαρτήματα για τυχον υπολείμματα καπνου.

Ενα αρνητικό που έχω παρατηρήσει είναι οτι σε κάποια πακέτα αρκετά τσιγάρα είναι "τζούφια".

Δλδ οι τζουρες(ειδικα οι 5 πρωτες) δεν ειναι αυτες που πρέπει.Εισπνέεις αερα σχεδον και το αερολυμα ανυπαρκτο παρότι το IQOS μου ειναι καθαρισμένο.Μάλλον ελλατωματική παρτίδα η κάτι τετοιο.Το ειχα διαβάσει ξανα στις πρώτες σελίδες αυτου του τόπικ.Πρέπει να το αναφέρω κάπου.

Επεξ/σία από bakalex
  • Like 2

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Updated:

Τα πράγματα μετά απο 5 μέρες χρήσης πολύ καλύτερα απ ότι φανταζόμουν.

Εχω καταργήσει τελείως το συμβατικό τσιγάρο.Δεν μου λείπει καθόλου.Νιώθω απλά σαν να έχω αλλάξει μάρκα.

Αισθάνομαι ψυχολογικά υπέροχα γι αυτό.

Η μπαταρία του κρατάει πολύ παραπάνω απο ένα πακέτο που μας είχαν αναφερει στην ενημέρωση.

Μετα τη χρήση 20 τσιγάρων το Iqos αυτοκαθαρίζεται(η ακίδα θέρμανσης) αλλά εγω του κάνω ένα γρήγορο καθάρισμα με τα ειδικά εξαρτήματα για τυχον υπολείμματα καπνου.

Ενα αρνητικό που έχω παρατηρήσει είναι οτι σε κάποια πακέτα αρκετά τσιγάρα είναι "τζούφια".

Δλδ οι τζουρες(ειδικα οι 5 πρωτες) δεν ειναι αυτες που πρέπει.Εισπνέεις αερα σχεδον και το αερολυμα ανυπαρκτο παρότι το IQOS μου ειναι καθαρισμένο.Μάλλον ελλατωματική παρτίδα η κάτι τετοιο.Το ειχα διαβάσει ξανα στις πρώτες σελίδες αυτου του τόπικ.Πρέπει να το αναφέρω κάπου.

Αυτο συμβαίνει κυρίως στα Amber, σε κάθε πακέτο 3-4 τσιγάρα είναι άχρηστα.

Αυτο συμβαίνει κυρίως στα Amber, σε κάθε πακέτο 3-4 τσιγάρα είναι άχρηστα.

Τα IQOs περιέχουν νερο,καπνο & γλυκερινη.

Προφανως με το ζεσταμα του καπνου και την υγρασια απ το νερο δημιουργειται το αερολυμμα που εισπνεουμε και εκπνεουμε.

Οταν σε καποια πακετα εχει μειωθει η υγρασια(πιο παλια serial n.) η διαδικασια δεν γινεται κανονικα.

Οταν το τσιγαρο ειναι ΟΚ,καταλαβαινεις, την υγρασια κατα τη διαρκεια της εισπνοης.

Οταν δεν ειναι ενταξει,η τζουρα ειναι πιο στεγνη.Επισης μπαινει πιο ευκολα η μπαρα καπνου στο στυλο.

Εχω αναφερει το θεμα στην Ιqos και μου ειπαν να τους στειλω δειγματα απο το πακετο/πακετα που βρηκα τα τζουφια τσιγαρα και φυσικα να μου αντικαταστησουν ολο το πακετο/πακετα.

Φυσικα να μην παραλειψω οτι μου εχουν κανει και ωραιες προσφορες.

Εκτος οτι πηρα το IQos μου με μια κουτα μπαρες καπνου heets δωρο,εκτος τα 10 κουπονια για 10 κουτες με 4 ευρω λιγοτερα/κουτα(36 ευρω δλδ),

μου εκαναν αλλη μια προσφορα κουτα με αγορα -50%(20 ευρω),

μια ακομα προσφορα,αγορα 3 κουτες+1 κουτα δωρο (με 36 ευρω η κουτα).

Επισης ενα δευτερο στυλο IQOS δωρο.

Η κουτα HEETS απο τα καταστηματα κανει 36 ευρω χωρις κουπονι.

• Like 1

Το κανονικό τσιγάρο δεν μπορεί να το αναπληρώσει κανένα iqos και κανένα  ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Δεν είναι η έλλειψη της νικοτίνης αλλά τα υπόλοιπα παράγωγα του κανονικού τσιγάρου που προκαλούν εθισμό.

.

Σαν παλαιός χρήστης του Ηλεκτρονικού τσιγάρου το οποίο με βοήθησε πολύ να κόψω το κανονικό μετά από 

37 χρόνια σας λέω ότι με το ηλεκτρονικό μπορείς να βάλεις όση νικοτίνη θέλεις ακόμη και περισσότερη από 

αυτή που παίρνεις με το κανονικό.Αυτό δε λέει τίποτε γιατί ένα μεγάλο ποσοστό ατμιστών καπνίζει και 

κανονικό τσιγάρο.

Με το iqos το οποίο σίγουρα προσομοιάζει περισσότερο στο κανονικό τσιγάρο η νικοτίνη είναι προκαθορισμένη

αλλά το μεγάλο μειονέκτημα είναι ο πολύ λίγος εκπνεόμενος ατμός σε σχέση με το ηλεκτρονικό τσιγάρο ο οποίος

μπορεί να γίνει περισσότερος και από τσιγάρο ώστε να ικανοποιεί οπτικά τον χρήστη.

Μακάρι και το iqos να βοηθήσει καπνιστές να απαλλαγούν από το κανονικό τσιγάρο όπως τον φίλο παραπάνω

αλλά βλέποντας ότι μέσα σε ένα χρόνο από 70 ευρώ που ήταν η αρχική τιμή του έφτασε να χαρίζεται με 10 πακέτα

τσιγάρα δεν με πείθει για κάτι τέτοιο.

Μάλλον μία πολυδιαφημισμένη φωτοβολίδα της philip morris ήταν.

• Like 1

Παπου για μενα η νικοτινη μονο εφτανε απο μονη της για να το κοψω.

Ξεκινησα ηλεκτρονικο κοβωντας μαχαιρι το κανονικο και μεσα σε 2 μηνες το εκοψα τελειως αφου πρωτα ατμισα μια εβδομαδα υγρο με 0 νικοτινη (εκανα 2 καμηλες light την ημερα).

Τωρα απολαβανω τα 12 παραπανω κιλα που πηρα, σταματησαν οι ταχυκαρδιες, εκοψα τον καφε, πινω νερο, εφυγε το μπουκωμα, δεν ροχαλιζω οπως παλια, δεν λαχανιαζω με το παραμικρο, η ελειψη νικοτινης δημιουργει απιστευτο αισθημα πεινας...

Αν σταθω διπλα σε καποιον που καπνιζει με πιανει δυσφορια και εκνευρισμος.

Οταν λες εθισμο σε αλλα παραγωγα τι εννοεις;

• Like 2

Α μην πάει ο νου σου αλλού. :-D

Παράγωγα εννοώ αυτά που παράγονται από την καύση του καπνού και του χαρτιού  στα οποία εθίζεται

ο οργανισμός π.χ. πίσσα που αν αφαιρεθεί από το χαρτί λένε ότι το τσιγάρο χάνει πολύ από τη γεύση του.

Το κανονικό τσιγάρο δεν μπορεί να το αναπληρώσει κανένα iqos και κανένα  ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Δεν είναι η έλλειψη της νικοτίνης αλλά τα υπόλοιπα παράγωγα του κανονικού τσιγάρου που προκαλούν εθισμό.

.

Σαν παλαιός χρήστης του Ηλεκτρονικού τσιγάρου το οποίο με βοήθησε πολύ να κόψω το κανονικό μετά από 

37 χρόνια σας λέω ότι με το ηλεκτρονικό μπορείς να βάλεις όση νικοτίνη θέλεις ακόμη και περισσότερη από 

αυτή που παίρνεις με το κανονικό.Αυτό δε λέει τίποτε γιατί ένα μεγάλο ποσοστό ατμιστών καπνίζει και 

κανονικό τσιγάρο.

Με το iqos το οποίο σίγουρα προσομοιάζει περισσότερο στο κανονικό τσιγάρο η νικοτίνη είναι προκαθορισμένη

αλλά το μεγάλο μειονέκτημα είναι ο πολύ λίγος εκπνεόμενος ατμός σε σχέση με το ηλεκτρονικό τσιγάρο ο οποίος

μπορεί να γίνει περισσότερος και από τσιγάρο ώστε να ικανοποιεί οπτικά τον χρήστη.

Μακάρι και το iqos να βοηθήσει καπνιστές να απαλλαγούν από το κανονικό τσιγάρο όπως τον φίλο παραπάνω

αλλά βλέποντας ότι μέσα σε ένα χρόνο από 70 ευρώ που ήταν η αρχική τιμή του έφτασε να χαρίζεται με 10 πακέτα

τσιγάρα δεν με πείθει για κάτι τέτοιο.

Μάλλον μία πολυδιαφημισμένη φωτοβολίδα της philip morris ήταν.

Nα απαντησω στον φιλο ως χρηστης ενα μηνα του Iqos.

Καταρχην η τιμη αγορας ηταν 50 ευρω με 1 κουτα heets,oχι τζαμπα που απο λαθος σου εδωσα να καταλαβεις.(θα προτιμουσα να ηταν τζαμπα :-D ).

Η τιμη και οι προσφορες ειναι στα πλαισια της παγκοσμιας προωθησης του προιοντος προφανως.

Λογικο σαν καινουργιο προιον να θελει οχι μονο να προσελκυσει νεους πελατες,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ.

Αλλωστε ο Παπαστρατος θα λειτουργει το εργοστασιο στον Ασπροπυργο αποκλειστικα για παραγωγη HEETS για την P.M.

Το αερολυμμα ειναι πολυ λιγοτερο απο ηλεκτρονικο τσιγαρο,αλλα οχι ομως πολυ λιγοτερο απο κανονικο τσιγαρο.

Εκτος αυτου,σημασια δεν εχει μονο ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ οταν εκπνεεις,αλλα και ΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ οταν εισπνεεις.

Το IQOS δεν σου αφαιρει την αισθηση του καπνου,κατι που ειναι σημαντικο για μενα ως καπνιστη(πρωην πια) 25 χρονια.

Επισης σημαντικο ειναι ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ οτι θελεις να απομακρυνθεις απο τις παρενεργειες του συμβατικου καπνισματος.

Το γραφω αυτο,γιατι τοτε μονο εισαι διατεθιμενος να κανεις και καποιες υποχωρησεις(λιγοτερο αερολυμμα,αναμονη απο το επομενο τσιγαρο κ.τ.λ.)

Αυτο που μπορω να πω με σιγουρια ειναι το εξης:

Παροτι πριν 1 μηνα καπνιζα καθημερινα 2,5 πακετα τσιγαρα,τωρα δεν εχω την αισθηση οτι μου λειπει κατι.

Νιωθω ελλειψη αλλα για αλλο λογο:εχω μειωσει τα 50 Marlboro/|μερα που καπνιζα πριν,σε 10-13 heets sticks/ημερα. :-)

Νιωθω ομως καλα,χωρις βηχα πια,χωρις φλεματα και μειωσα κατα 70% την οικονομικη αιμορραγια.

Δεν μπορω να εκφρασω αποψη για οσα παιδια καπνιζουν ηλ.τσιγαρο.

Αν ειναι πιο καλο,πιο κακο,η οτιδηποτε αλλο.Δεν εχω καπνισει,εχω δοκιμασει κανα δυο φορες.

Επισης δεν μπαινω σε διαμαχες (που εχω διαβασει εδω & αλλου) μεταξυ IQOS και ατμιστων.Δεν με αφορα.Ο καθενας κανει οτι γουσταρει και αγαπα.Αρκει να μην ειναι εριστικος & να το λεει χωρις να προσβαλει .

Οτι εχω γραψει εδω,ειναι η οσο πιο αντικειμενικη αποψη μπορω να εχω,αφου πλεον βρισκομαι στην οχθη του IQOS.

Και φυσικα να βοηθησω οσους τυχον ψαχνουν κατι περισσοτερο πριν ξεκινησουν το εγχειρημα.(οπως & γω πριν 4 βδομαδες) :-D

• Like 1

Αν δεν παινέσεις το σπίτι σου θα πέσει και θα σε πλακώσει. :)

Σε μένα αναφέρομαι να μην παρεξηγηθούμε και στην ευγνωμοσύνη που έχω στο ηλεκτρονικό τσιγάρο γιατί είμαι 5

χρόνια χωρίς τσιγάρο και 4 χωρίς κανένα εισπνεόμενο.

Δεν έχω κάτι με το iqos.

Εύχομαι να βοηθήσει πολύ κόσμο όπως βοήθησε και σένα να απαλλαγείς.

Ο χρόνος θα δείξει.

Απλά το έγραψα γιατί πριν ένα χρόνο το πουλούσαν γύρω στα 70 ευρώ σκέτο και τώρα με τα 10 πακέτα

στην ουσία το πληρώνεις 10 ευρώ.

Ναι προωθητική ενέργεια σίγουρα και μακάρι να επωφεληθούν πολλοί να απαλλαγούν από το τσιγάρο.

Με προβλημάτισε η απότομη πτώση της τιμής.Θα μου πεις όμως από την άλλη ότι για αυτές τις εταιρείες

το κόστος κατασκευής του είναι πολύ κάτω από τα 10 ευρώ οπότε και πάλι χασούρα δεν έχουν.

Απλά έχουν ελάχιστο κέρδος.

Οι τιμές αλλάζουν ανάλογα την προσφορά.

50 € με μια κούτα τσιγάρα ήταν όταν το αγόρασα εγώ.

Τώρα 50 € κάνει με τρία πακέτα τσιγάρα.

Υπάρχει και προσφορά 69 € με μια κούτα τσιγάρα

Kαποιοι μιλανε για τη νικοτινη λες και ειναι πορτοκαλαδα.Εμενα παλικαρια η νικοτινη του ηλεκ.τσιγαρου μου δημιουργησε παρενεργειες που με το κανονικο δεν ειχα ποτε.Δηλαδη,πονοκεφαλους,στομαχοπονους,νοητικη συγχιση καποιες φορες σε περιοδους αγχους.

Ισως φταιει ο συνδιασμος νικοτινης συν pg-vg συν τα αρωματα,δε ξερω,το σιγουρο ειναι παντως οτι με το ηλεκ επαιρνα πολυ περισσοτερη νιοτινη απο το κανονικο,θα μου πεις καποιος,"ρε μεγαλε μπορουσες να μειωσεις τη νικοτινη στα υγρα" ναι το δοκιμασα αλλα δεν με ικανοποιουσε.

Τελος παντων εγω μπηκα να ρωτησω μια απλη ερωτηση σχετικα με το iqos το οποιο το εφερε ενα μαγαζι πιο διπλα απο το σπιτι και το γλυκοκοιταζω εδω και κανα μηνα.

Ποση νικοτινη εισπνεεις σε συγκριση με ενα κανονικο τσιγαρο και τι αλλες ουσιες σε σχεση με το κανονικο τσιγαρο.

Επισης εχετε δει οσοι το κανετε καποιες παρενεργειες εως τωρα?

Ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...