drgt Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Τότε μας κοροϊδεύουν. Η πιο πάνω ανάρτηση μου είναι από chat με εκπρόσωπο υποστήριξης.
papbilly1 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Λέω να ξεκινήσω το iqos iluma one, μιας και δεν έχω δοκιμάσει συσκευή που λειτουργεί με θέρμανση καπνού αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα με καλύψει (10+ χρόνια καπνιστής). Στο παρελθόν είχα δοκιμάσει: Ηλεκτρονικό τσιγάρο (με αναπλ. υγρού), ηλεκτρονικό με pods και ένα άλλο με κάψουλες. Κανένα απ' αυτά δεν με κάλυψε και ξαναγύρισα στο στριφτό. Έχει κανείς εμπειρία με το iluma one; Και αν ναι, αξίζει - σε καλύπτει ως καπνιστή; Επίσης, αν υπάρχει διαθέσιμο κουπόνι και δεν το χρειάζεται κάποιος, ας μου στείλει ένα pm, μην πάνε τσάμπα 39€.
markosf Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, papbilly1 είπε Λέω να ξεκινήσω το iqos iluma one, μιας και δεν έχω δοκιμάσει συσκευή που λειτουργεί με θέρμανση καπνού αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα με καλύψει (10+ χρόνια καπνιστής). Στο παρελθόν είχα δοκιμάσει: Ηλεκτρονικό τσιγάρο (με αναπλ. υγρού), ηλεκτρονικό με pods και ένα άλλο με κάψουλες. Κανένα απ' αυτά δεν με κάλυψε και ξαναγύρισα στο στριφτό. Έχει κανείς εμπειρία με το iluma one; Και αν ναι, αξίζει - σε καλύπτει ως καπνιστή; Επίσης, αν υπάρχει διαθέσιμο κουπόνι και δεν το χρειάζεται κάποιος, ας μου στείλει ένα pm, μην πάνε τσάμπα 39€. Στις 31/7/2022 στις 4:01 ΜΜ, Alex21121988 είπε Η καλύτερη λύση είναι να πας σε ένα iqos store και να κάνεις επιτόπου δοκιμή. Έχω οι εμπειρίες είναι διαφορετικές. Η φιλοσοφία του iqos δεν συμβαδίζει με του καπνιστή κανονικού τσιγάρου. Ειδικά στην αρχή ίσως να μην σου κάτσει καλά. Δεν συγκρίνονται σε διάρκεια οι τζουρες του στριφτού με του iqos. Οπότε,για εμένα, πας δοκιμάζεις...κατανοείς την φιλοσοφία του, βάζεις κάτω τα συν και τα πλην...και αποφασίζεις. Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2022 από markosf
drgt Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Για μένα πιο κοντά στο τσιγάρο (τίποτα δεν είναι σαν τσιγαρο) είναι Heets με Solid.
papbilly1 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 @drgt @markosf Έχω διαβάσει αρκετά σχόλια σχετικά με το illuma τα οποία αναφέρουν ότι δεν έχει τόσο άσχημη μυρωδιά όταν γίνεται η θέρμανση του καπνού. Αυτός είναι και ένας από τους κύριους λόγους που θέλω να δοκιμάσω το illuma. Σχετικά με το Iqos DUO 3, η μυρωδιά από τη θέρμανση του καπνού είναι τελείως Χ από μένα.
ppmarkos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Θα διαφωνήσω με μερικούς προς το καλύτερο γευστικό και ταυτοχρόνως καλύτερη αίσθηση στο λαιμό. Έχω και το iluma one και το iluma. Και οι 2 συσκευές εξίσου καλές. Είμαι όμως ένα τικ προς την πλευρά του iluma. Νομίζω ότι θερμαίνει καλύτερα τα Terea. Έχω πιο δυνατή την αίσθηση της γεύσης. Σε βάθος χρόνου θα το δω και πιο αναλυτικά. Σχετικα με τα Heets vs Terea. Προσωπικά η μέρα με τη νύχτα. Βασικά δεν έχω συναντήσει «τζούφιο» terea. Η μυρωδιά προς τους τρίτους δεν υπάρχει. Αν υπάρξει στο ελάχιστο δεν είναι η μυρωδιά των heets. Βασικά είμαι πολύ θετικός για το iluma. Που δεν ήμουν με το προηγούμενο. Με το προηγούμενο ήμουν κι εγώ στη φάση lil solid με heets. 1
drgt Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, ppmarkos είπε ...Με το προηγούμενο ήμουν κι εγώ στη φάση lil solid με heets. Προσωπικά, τη θέλω τη μυρωδιά των heets. Είναι η μυρωδιά του θερμαινομενου καπνου. Τα Terea απλά ....δεν με χορταίνουν! 1
zananiro Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Παιδιά έχει κάποιος δοκιμάσει iluma και glo να μας πει διαφορές σε χτύπημα, αίσθηση γενικά, κλπ?
drgt Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δεν δοκιμασα Glo, νομιζω οτι εχει περιμετρικη θερμανση ομως που εμπλεκει αμεσα το χαρτι
Alex21121988 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 4 ώρες πριν, drgt είπε Δεν δοκιμασα Glo, νομιζω οτι εχει περιμετρικη θερμανση ομως που εμπλεκει αμεσα το χαρτι Δεν είμαι ''καπνοειδικός'' αλλά νομίζω ότι έχει να κάνει με το γεγονός ότι το glo θερμαίνει το χαρτί εξωτερικά ενώ το Iqos (σε 2.4, 3, duo etc) εσωτερικά με την λεπίδα κατευθείαν τον καπνό. Τώρα το iluma που δεν έχει λεπίδα δεν ξέρω τι και πως, δεν το έχω δοκιμάσει για να πω άποψη. Δεν ξέρω αν έχει διαφορερική λογική η θέρμανση του χαρτιού στο Iluma. Το Glo το έκανα 3 μήνες και το βρήκα πολύ ''αεράτο'' δεν ένιωσα ποτέ να με καλύπτει. Δεν είμαι κανένας σοβαρός καπνιστής, κάνω 2 βαριά 3 την ημέρα, μπορεί και την εβδομάδα, αναλόγως την φάση.(heats τσιγάρα). Στο Glo ήθελα παραπάνω τσιγάρα για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Το Glo είναι πιο φτηνό, και η συσκευή και τα πακέτα, θέλει λιγότερη περιποίηση συγκριτικά με το Iqos (δεν γνωρίζω για το Iluma ξαναλέω). Εγώ θα μείνω στο Duo και όσο κρατήσουν τα Heats στην αγορά και όταν μπορέσω θα κάνω μια δοκιμή καιτο new one.
markosf Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε Δεν είμαι ''καπνοειδικός'' αλλά νομίζω ότι έχει να κάνει με το γεγονός ότι το glo θερμαίνει το χαρτί εξωτερικά ενώ το Iqos (σε 2.4, 3, duo etc) εσωτερικά με την λεπίδα κατευθείαν τον καπνό. Τώρα το iluma που δεν έχει λεπίδα δεν ξέρω τι και πως, δεν το έχω δοκιμάσει για να πω άποψη. Δεν ξέρω αν έχει διαφορερική λογική η θέρμανση του χαρτιού στο Iluma. Το Glo το έκανα 3 μήνες και το βρήκα πολύ ''αεράτο'' δεν ένιωσα ποτέ να με καλύπτει. Δεν είμαι κανένας σοβαρός καπνιστής, κάνω 2 βαριά 3 την ημέρα, μπορεί και την εβδομάδα, αναλόγως την φάση.(heats τσιγάρα). Στο Glo ήθελα παραπάνω τσιγάρα για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Το Glo είναι πιο φτηνό, και η συσκευή και τα πακέτα, θέλει λιγότερη περιποίηση συγκριτικά με το Iqos (δεν γνωρίζω για το Iluma ξαναλέω). Εγώ θα μείνω στο Duo και όσο κρατήσουν τα Heats στην αγορά και όταν μπορέσω θα κάνω μια δοκιμή καιτο new one. Και στο iluma χρησιμοποιείται λεπίδα. Απλός είναι μέσα στο τερεα και θερμαίνεται επαγωγικά . Το χαρτί βγαίνει καθαρό σε σχέση με τα heets και αυτά που μπαίνουν στα glo...Αλλά νομίζω και στο glo υπάρχει ακίδα... Εμένα πάντως δεν μου άρεσε καθόλου το glo...Μου άφηνε μεγάλη πίκρα . Ακόμα και στα υποτιθέμενα αρωματικά ,που έχει.
MAN0 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, zananiro είπε Παιδιά έχει κάποιος δοκιμάσει iluma και glo να μας πει διαφορές σε χτύπημα, αίσθηση γενικά, κλπ? Κάνω iluma από τη μέρα που βγήκε και δοκίμασα προχθές ένα glo και δεν κατάλαβα τίποτα δεν τελείωσα καν το τσιγάρο. Πολύ ανώτερο το iluma σε χτύπημα, γεύση και αίσθηση τσιγάρου. Άλλα όπως αναφέρουμε και στα προηγούμεα ποστ, πιο αδύναμο σε χτύπημα από duo και lil. Αν κάνεις μετάβαση από αυτά θες 4-5 μέρες να το συνηθίσεις. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2022 από MAN0
papbilly1 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 6 λεπτά πριν, MAN0 είπε Κάνω iluma από τη μέρα που βγήκε και δοκίμασα προχθές ένα glo και δεν κατάλαβα τίποτα δεν τελείωσα καν το τσιγάρο. Πολύ ανώτερο το iluma σε χτύπημα, γεύση και αίσθηση τσιγάρου. Άλλα όπως αναφέρουμε και στα προηγούμεα ποστ, πιο αδύναμο σε χτύπημα από duo και lil. Αν κάνεις μετάβαση από αυτά θες 4-5 μέρες να το συνηθίσεις. Θα συνιστούσες illuma ή lil; Επίσης, το illuma ισχύει ότι έχει λιγότερη άσχημη μυρωδιά σε σχέση με το lil;
drgt Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, papbilly1 είπε Θα συνιστούσες illuma ή lil; Επίσης, το illuma ισχύει ότι έχει λιγότερη άσχημη μυρωδιά σε σχέση με το lil; Αν θες ότι πιο κοντά σε τσιγάρο, Lil Solid, μετά Duo, μετά Iluma. Ισχύει. Όχι απαραίτητα θετικό (γνώμη μου). Ασχετο: Έδωσα ένα ποστ στο community wall λέγοντας ότι ψηφίζω heets έναντι terea και δεν μου το ανέβασαν.
MAN0 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 5 ώρες πριν, papbilly1 είπε Θα συνιστούσες illuma ή lil; Επίσης, το illuma ισχύει ότι έχει λιγότερη άσχημη μυρωδιά σε σχέση με το lil; Εμένα προσωπικά παρόλο που το lil βαράει θεριακλήδικες τζούρες, μου χαλάει τη γεύση των heets και μου αφήνει αυτό το μπούχτισμα νικοτίνης στο στόμα σε έντονο βαθμό. To iluma τώρα που το έχω συνηθίσει δεν το αλλάζω. Ναι ισχύει για τη μυρωδιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα