maxdore217 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 και εγώ είμαι γραμμένος (χωρίς όμως να έχω συσκευή! δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό) αλλά email γιοκ , αν υπάρχει κάποιος που δεν έχει σκοπό να χρησιμοποιήσει το κουπόνι ας μου στείλει ένα pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) @maxdore217 σου εστειλα pm Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2022 από Predatorkill 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drgt Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Ο κωδικός είναι ίδιος για όλους. Δηλαδή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να δοθεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 21 ώρες πριν, BillT είπε Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσω ή αν θα σε μπερδέψω. Εγώ τα έχω και τα δύο. Αν είχα μία συσκευή μόνο, δεν θα ήθελα να έχω το One. Όχι ότι έχει κάτι διαφορετικό από το κανονικό Iluma στο κάπνισμα, αλλά και μόνο που είναι αρκετά μεγαλύτερο από το απλό holder κάνει τη διαφορά. Έχει σίγουρα και τα θετικά του, γιατί ως συσκευή συνολικά είναι μικρότερη αφού δεν έχει ξεχωριστό φορτιστή, οπότε μπαίνει τσέπη πιο εύκολα. Εγώ το έχω συμπληρωματικά με το απλό, πχ όταν φορτίζει το άλλο, έτσι για να προλαβαίνω να καπνίζω όσα περισσότερα μπορώ😆 Στην διάρκεια καπνίσματος έχουν διαφορά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Ερώτηση εφόσον με έφτιαξε ο φίλος @Predatorkill με κουπονάκι. Κάνω αρκετά χρόνια καπνό old holborn Λευκό με gizeh λαχανί χαρτάκια που είναι extra slim και ψιλά , ποια πακέτα TEREA να προτιμήσω για να είμαι εκεί κοντά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drgt Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δεν έχουν λαχανί χαρτάκια τα Terea!😀 Άποψη μου όμως SIENA RUSSET BRONZE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rockstreamgr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Ξέρει κανείς, το bronze heets το σταματήσανε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnxarma Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Ποιος είναι ο κωδικός για την προσφορά μπορεί να μας πει κάποιος; Γιατί και εγώ περιμένω το μέιλ δεν το έχω λάβει ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wolf365 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Κωδικός που μου έστειλαν με μειλ για οποίων θέλει έκπτωση 20 ευρώ : IQ45B00BOSO3E 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnxarma Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 13 λεπτά πριν, Wolf365 είπε Κωδικός που μου έστειλαν με μειλ για οποίων θέλει έκπτωση 20 ευρώ : IQ45B00BOSO3E Ευχαριστώ πολύ! Ο κωδικός ισχύει και για το iqos iluma με την θήκη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harris231 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Rockstreamgr είπε Ξέρει κανείς, το bronze heets το σταματήσανε; Υπάρχει έλλειψη στο χαρτί για τη συσκευασία τους και προσωρινά τα έχουνε σταματήσει. Έτσι τουλάχιστον μου είπαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gusmin Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Λοιπόν, πήρα μέσω της προσφοράς το one για να το δοκιμάσω στα 19ευρώ με 3 πακέτα silver όπως έκανα περίπου πριν 6 μήνες μέχρι να πάω στο Glo. Έκανα iqos silver για αρκετά χρόνια μέχρι που άλλαξα πριν 6 μήνες σε Glo Golden για καθαρά οικονομικούς λόγους. Περιστασιακά έκανα και κανένα Iqos Silver από την γυναίκα μου όταν ξέμενα από Glo. Οι εντυπώσει μου από το Iluma είναι οι εξής: - Η συσκευσή είναι μια χαρά έχοντας βέβαια συνηθίσει τόσο το χοντροκομμένο GLO όσο και την IQOS Multi που χρησιμοποιούσα στο παρελθόν - Δεν βρίσκω σημαντική διαφορά στην γεύση και στο χτύπημα από το κανονικό Iqos SIlver ίσως λίγο πιο απαλό αλλά full σε γεύση και σου αφήνει την "τσιγαρίλα" στο στόμα πολύ περισσότερο από το GLO - Αν και πιο ακριβό από GLO ως πακέτο σε "χορταίνει" σαφώς περισσότερο και δεν έχεις τόσο την ανάγκη να κάνεις το ένα μετά το άλλο - Σε διάρκεια τσιγάρου είναι 14 τζούρες ή κοντά στα 5 μιση λεπτά. Αν κάνεις την μία τζούρα πίσω από την άλλη λογικό είναι να σου κρατήσει κοντά στα 3μιση λεπτά Αν καταφέρω να κάνω κάτω από πακέτο την ημέρα οπότε να ισοσκελίσω την μεγάλη διαφορά τιμής από το GLO θα το κρατήσω, διαφορετικά θα το δώσω στην γυναίκα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harris231 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Εγώ παιδιά τελικά θα γυρίσω στο κλασσικό Duo...τι έχει γίνει: Έχω να καπνίσω κανονικό τσιγάρο από το 2018 όταν και μπήκα στον χορό του iqos. Δεν έχω κάνει ούτε ΕΝΑ τσιγάρο αλλά και ούτε θέλησα κιόλας. Iluma κάνω περίπου 1 μήνα δηλαδή από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του στην Ελλάδα. Πιάνω τον εαυτό μου προχθές το πρωί να ξυπνάει και πραγματικά έψαχνα να βρω...ΤΣΙΓΑΡΟ. Μία αίσθηση που δεν την είχα ποτέ όλο το προηγούμενο διάστημα και μάλιστα υπερηφανευόμουνα (που λέει ο λόγος) πως δεν έχω καν τέτοια επιθυμία. Ξύπνησα ιδρωμένος και έψαχνα να βρω κάποιο ξεχασμένο πακέτο της γυναίκας μου για να πάρω μια τζούρα, κανονικό πρεζόνι. Όχι κύριοι ΔΕΝ θα πάρω. Βρήκα την παλιά μου συσκευή Duo και μόλις έκανα το πρώτο HEET, επανήλθα στα κανονικά μου. Δεν ξέρω τι έχουν αφαιρέσει, προσθέσει στα ιλούμα αλλά πραγματικά τέτοια αίσθηση εξάρτησης από το τσιγάρο και όχι από το iqos, δεν έχω ξαναζήσει. ΣΤΟΠ για μένα και πάμε στη δοκιμασμένη λύση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drgt Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, harris231 είπε Εγώ παιδιά τελικά θα γυρίσω στο κλασσικό Duo...τι έχει γίνει: Συμφωνώ και επαυξάνω! Δοκίμασε και το Solid. Edit: Μόλις συνειδητοποίησα ότι το έχεις! Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2022 από drgt 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harris231 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 και Solid έχω πάρει...😇 αλλά κρατάει λίγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα