Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kaizer1970 είπε

Εμενα το iluma one δεν μου βγάζει πανω από τριάμισι λεπτά....

οι κατοχοι του ilouma με τα 69 εύρω βλέπουν να εχει μεγαλυτερη διαρκεια  ?

Και σε μένα. Το έχω αναφέρει πιο πάνω. Έχει σαφώς μικρότερη διάρκεια από το Iqos multi που χρησιμοποιώ. 

• Like 1
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, drgt είπε

3.5 είναι πολύ λίγο. Να ζητήσεις αντικατάσταση.

Και σε αλλά δυο one που έχουν συνάδελφοι τα μετρήσαμε τωρα και βάζουν την ιδια διαρκεια τριάμισι λεπτά 

Δημοσ.

Ζητήστε αντικατάσταση. Τα χαρακτηριστικά είναι 6 λεπτά η 14 εισπνοές ότι έρθει πρώτο.

Το δικό μου το μέτρησα στα 5.35 (μαζί με το χρόνο προθέρμανσης).

Στο duo 5.50

Δημοσ.

οσοι ειστε εγγεγραμενοι στην επικοινωνια με την iqos θα δουν μεχρι τελους του μηνα κουπονι 20 ευρω για το iluma...

• Like 1
Δημοσ.

BS!

Κανονικά μπορείς να κάνεις 11 απανωτές εισπνοές και μετά να το αφήσεις, και θα πρέπει να κλείσει σε χρόνο μεγαλύτερο από 5.5 λεπτά από την αρχή.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, drgt είπε

BS!

Κανονικά μπορείς να κάνεις 11 απανωτές εισπνοές και μετά να το αφήσεις, και θα πρέπει να κλείσει σε χρόνο μεγαλύτερο από 5.5 λεπτά από την αρχή.

Σωστος όπως τα γράφεις μου κράτησε πεντέμισι λεπτά   

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου ήρθε μαιλ iqos iluma one +3 πακέτα 19 ευρώ...και το σκέτο iluma 49 ευρώ + 3 πακετα..όσοι έχετε πάρει το one είστε ευχαριστημένοι?

Επεξ/σία από daPro
  • Like 1
Δημοσ.
43 minutes ago, daPro said:

Μου ήρθε μαιλ iqos iluma one +3 πακέτα 19 ευρώ...και το σκέτο iluma 49 ευρώ + 3 πακετα..όσοι έχετε πάρει το one είστε ευχαριστημένοι?

Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσω ή αν θα σε μπερδέψω. Εγώ τα έχω και τα δύο. Αν είχα μία συσκευή μόνο, δεν θα ήθελα να έχω το One. Όχι ότι έχει κάτι διαφορετικό από το κανονικό Iluma στο κάπνισμα, αλλά και μόνο που είναι αρκετά μεγαλύτερο από το απλό holder κάνει τη διαφορά. Έχει σίγουρα και τα θετικά του, γιατί ως συσκευή συνολικά είναι μικρότερη αφού δεν έχει ξεχωριστό φορτιστή, οπότε μπαίνει τσέπη πιο εύκολα. Εγώ το έχω συμπληρωματικά με το απλό, πχ όταν φορτίζει το άλλο, έτσι για να προλαβαίνω να καπνίζω όσα περισσότερα μπορώ😆 

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, daPro είπε

Κι εμένα το ίδιο email. Το σκέφτομαι για το one μιας και η τελευταία μου απόπειρα στο Iqos veev μου άφησε μόνο αρνητικά…

Οποιος έχει εμπειρία με το one ας βοηθήσει!

Δημοσ.

Για κάποιο λόγο δεν φεύγουν οι παραγγελίες.

Έχω βάλει στις 6 και 12 του μηνός και ακόμη είναι σε επεξεργασία.

Και αυτοί δεν ξέρουν η δεν λένε γιατι...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, daPro είπε

Αν κάποιος θέλει κουπονακι για αυτήν την προσφορά, να μου στέιλει πμ , να του προωθήσω το email της προσφοράς όπως μου ήρθε. Δεν θα το χρησιμοποιήσω εγω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SilentVoice είπε

Αν κάποιος θέλει κουπονακι για αυτήν την προσφορά, να μου στέιλει πμ , να του προωθήσω το email της προσφοράς όπως μου ήρθε. Δεν θα το χρησιμοποιήσω εγω.

Ευχαριστώ παρα πολύ για τον κωδικό! Θα το χρησιμοποιήσω σήμερα κιόλας για να δοκιμάσουμε και το Iqos να δούμε πως θα πάει!

Δημοσ.
6 ώρες πριν, SilentVoice είπε

Θέλω εγώ αν μπορείς αδερφέ σου στέλνω pm! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...