drgt Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Στις 12/1/2022 στις 4:27 ΜΜ, harris231 είπε Η καλύτερη συσκευή από όλες μέχρι τώρα....Lil Solid 2.0. Μηδενικά χαμένα heets, φανταστικό χτύπημα στο λαιμό, απίθανα γεμάτη αίσθηση και το βασικό, πλήρως συμβατή με τα heets του iqos που στην κυριολεξία τα μεταμορφώνει. Στα τεχνικά τώρα...3 heets στη σειρά και μετά αναμονή για 3 λεπτά μέχρι να κάνεις τα επόμενα 3 στη σειρά. Ενώ στο iqos duo πολλές φορές ζητούσα το 3ο σαν επιλογή - εδώ σπάνια κάνω 2ο στη σειρά- για να καταλάβετε τη διαφορά κορεσμού σε νικοτίνη. 25 heets αυτονομία και 2 ώρες φόρτιση. Καθαρισμός για πλάκα και έξτρα πυρόλυση για μεγαλύτερο καθαρισμό. και μόνο 29 ευρώ με 3 πακέτα δώρο. Παιδιά εγώ ησύχασα. Βρήκα το λιμάνι μου. Ψάξτε το λίγο..αξίζει. Άκουσα τη συμβουλή, το πήρα και συμφωνώ απόλυτα. Μου άρεσε περισσότερο από το 3duo! Όταν αισθάνομαι πιο "θεριακλής" :-), --> LIL SOLID και HEETS! 1
BillT Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 14 hours ago, zananiro said: Το κόκκινο και τα bronze ήταν κατά τη γνώμη μου ότι πιο κοντινό σε γεύση με το κανονικό. sienna kai russet θα πω εγώ. Το bronze βγάζει πολύ κακάο και δεν είναι για συνέχεια, τουλάχιστον για τα γούστα μου.... 1
Decano Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, drgt είπε Όχι από μένα... Στο amber τη νιώθω, ίσως είναι και ιδέα μου
markosf Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Ούτε εγώ έχω καταλάβει γεύση χαρτιού. Στα τερεα αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πόσο έντονα καταλαβαίνεις το κίτρο στα yellow. Λογικά επειδή δεν έχει την ακίδα στην συσκευή , με αποτέλεσμα να μην μένουν κατάλοιπα από τον καπνό , να νιώθεις πιο έντονα τις γεύσεις. Έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής Yellow , Bronze, Amber , Sienna ,Mauve wave. Η σειρά που τα γράφω είναι και η προτίμηση μου. Στα δύο πρώτα θα μείνω. 1
KoGi Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Kι εγω δεν εχω νιωσει γευση χαρτιου. Δοκιμασα Amber, Russet, Silver και φυσικα τα Sienna που κανω. Θα μεινω με τα Sienna, ισως κανενα ασημι για πιο ελαφρυ και Russet για μια αλλαγη που και που. Βεβαια πλεον κανω μονο Terea και τα εχω συνηθισει.
HALF EVIL Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Από τη μεριά μου πάλι, το Iqos με τα heets μου φαίνεται καλύτερο. Πιο γεμάτη αίσθηση, καλύτερο χτύπημα. Επίσης επιμένω ότι η διάρκεια του One μου φαίνεται μικρότερη από του multi.
drgt Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Συμφωνώ για τα heets. Το iluma (όχι το one) το μέτρησα στα 5.35
Decano Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 16 ώρες πριν, markosf είπε Ούτε εγώ έχω καταλάβει γεύση χαρτιού. Στα τερεα αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πόσο έντονα καταλαβαίνεις το κίτρο στα yellow. Λογικά επειδή δεν έχει την ακίδα στην συσκευή , με αποτέλεσμα να μην μένουν κατάλοιπα από τον καπνό , να νιώθεις πιο έντονα τις γεύσεις. Έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής Yellow , Bronze, Amber , Sienna ,Mauve wave. Η σειρά που τα γράφω είναι και η προτίμηση μου. Στα δύο πρώτα θα μείνω. Μετά το σχόλιο σου δοκίμασα το yellow στο iluma. Άπαιχτο πραγματικά! με βλέπω μετά από χρόνια με amber να πηγαίνω yellow. Κάτι με χαλάει στο amber στο iluma... 1
drgt Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Ίσως πρέπει να βρούμε το δικό μας terea όπως βρήκαμε το δικό μας heets. 1
markosf Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 9 ώρες πριν, Decano είπε Μετά το σχόλιο σου δοκίμασα το yellow στο iluma. Άπαιχτο πραγματικά! με βλέπω μετά από χρόνια με amber να πηγαίνω yellow. Κάτι με χαλάει στο amber στο iluma... Σε χτυπάει και εσένα το amber στον λαιμό; Συν ότι έχει μια πολύ ξερή αίσθηση...έτσι το ένιωθα.
Decano Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 13 ώρες πριν, markosf είπε Σε χτυπάει και εσένα το amber στον λαιμό; Συν ότι έχει μια πολύ ξερή αίσθηση...έτσι το ένιωθα. Ναι, στο iluma δεν μου αρέσει καθόλου ενώ στο duo έκανα χρόνια αποκλειστικά amber
kaizer1970 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Εμενα το iluma one δεν μου βγάζει πανω από τριάμισι λεπτά.... οι κατοχοι του ilouma με τα 69 εύρω βλέπουν να εχει μεγαλυτερη διαρκεια ? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα