Προς το περιεχόμενο

Iqos: νέα μορφή καπνίσματος

margaritagr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ναι και ιδού η απαντηση:

Αναφορά σε κείμενο

η λειτουργία Autostart δεν καθιστά τη συσκευή μη λειτουργική και ως εκ τούτου δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε δωρεάν αντικατάσταση

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ξέρατε ότι τα τερεα μπορούν να μπουν στις προηγούμενες συσκευές της iqos και να θερμανθούν κανονικά ,με μια μικρή παρέμβαση (στα τερεα, όχι στην συσκευή);

25 λεπτά πριν, markosf είπε

Το ξέρατε ότι τα τερεα μπορούν να μπουν στις προηγούμενες συσκευές της iqos και να θερμανθούν κανονικά ,με μια μικρή παρέμβαση (στα τερεα, όχι στην συσκευή);

Και τι θα αλλαξει δλδ αμα κανουμε τα τερεα στις αλλες συσκευες;

Μόλις τώρα, Predatorkill είπε

Και τι θα αλλαξει δλδ αμα κανουμε τα τερεα στις αλλες συσκευες;

Σε αυτούς που έχουν το Iluma τίποτα. Σε αυτούς όμως που δεν θέλουν να το πάρουν και δεν βρίσκουν heets (ας πούμε αυτοί που κάνουν bronze και ίσως αργότερα και άλλοι) , αλλάζει.

57 λεπτά πριν, markosf είπε

Αν και ευνόητο, ας "ακούσουμε" την παρέμβαση.

Γεια σας, σκέφτομαι να πάρω iqos, αλλά πρώτον δεν ξέρω ποιο και ποια γεύση είναι καλή. Ψάχνω καλό τσιγαρισιο χτύπημα και γεύση καπνού.Καποιος να με βοηθήσει.

1 ώρα πριν, HERTHAN είπε

Δεν ειχες προβλημα το ιδιο προβλημα με αυτο που ειχα εγω.

Όχι ακριβώς. Μόνο που σταμάτησε το autostart.

Μια φορά που έκανα 2 στη σειρά,  μου έβγαλε πορτοκαλί στο τέλος, λογικό. Αυτά.

54 λεπτά πριν, kite26 είπε

Γεια σας, σκέφτομαι να πάρω iqos, αλλά πρώτον δεν ξέρω ποιο και ποια γεύση είναι καλή. Ψάχνω καλό τσιγαρισιο χτύπημα και γεύση καπνού.Καποιος να με βοηθήσει.

Ότι και να σου που με εμείς, μόνος σου θα βρεις την άκρη ψάχνοντας και δοκιμάζοντας. Εγώ τα πήρα / δοκίμασα σχεδόν όλα! 

• Like 1

Καλησπέρα σας, έχω ξεκινήσει το iqos illuma 2 εβδαδες, πριν καπνίστρια ετών με καπνό old holborn. Παρατηρώ στα πτύελα κάποιες καφέ/ μαύρες κουκίδες...έχει κάποιος άλλος παρατηρήσει κάτι παρόμοιο ? Ευχαριστώ πολύ !!

5 λεπτά πριν, Msig είπε

Καλησπέρα σας, έχω ξεκινήσει το iqos illuma 2 εβδαδες, πριν καπνίστρια ετών με καπνό old holborn. Παρατηρώ στα πτύελα κάποιες καφέ/ μαύρες κουκίδες...έχει κάποιος άλλος παρατηρήσει κάτι παρόμοιο ? Ευχαριστώ πολύ !!

Καλό θα είναι να ρωτήσεις γιατρό. 

Εδώ το μόνο που μπορούμε να σου πουμε είναι ότι καθαρίζει ο οργανισμός από την πίσσα του τσιγάρου. Αλλά μην το δένεις. Ένας γιατρός θα σου πει καλύτερα.

• Like 3

Στις 9/7/2022 στις 9:53 ΜΜ, markosf είπε

Ή να τα βάζεις πάλι ανάποδα και να προσέχεις τις γραμμές. Αλλά μόνο για την μέρα ή όταν έχεις φως. 

Για τα χρησιμοποιημένα λέμε. 

...Η τα σπας λίγο, κάπως έτσι...

20220717_065521.jpg

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/7/2022 στις 5:18 ΜΜ, kite26 είπε

Το κόκκινο και τα bronze ήταν κατά τη γνώμη μου ότι πιο κοντινό σε γεύση με το κανονικό. 

Επεξ/σία από zananiro
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...