bakalex Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Καλημερα και απο μενα. Διαβασα το thread και ειπα να γραψω. Ειμαι καπνιστης χρονια οπως και η γυναικα μου.Καπνιζουμε Marlboro gold. 2 πακετα εγω,λιγοτερο απο 1 η γυναικα μου. Δεν εχουμε κανει ακομα σοβαρη προσπαθεια για να το κοψουμε ειναι η αληθεια Δοκιμασαμε προχθες το Iqos και μας φανηκε αρκετα ενδιαφερον. Σκεφτομαστε να ξεκινησουμε δοκιμαστικα με 2 συσκευες,οχι φυσικα για υγειινο καπνισμα αλλα για λιγοτερο επιβλαβες. Το Ιqos ειναι ευκολο,η γευση μου φανηκε μια χαρα και κρατας και την ολη διαδικασια. Η μυρωδια στο χωρο απ οτι διαπιστωσα δεν ειναι ενοχλητικη. Εμαθα οτι βγηκε και 4η γευση σε καφε πακετο,λιγο πιο βαρια. Μαλλον σε κλιμακα ειναι :καφε,πορτοκαλι,κιτρινο τιρκουαζ. Ελπιζω να μας αφησει ικανοποιημενους, Σιγουρα εαν δεν περασει ενας-δυο μηνες δεν μπορεις να βγαλεις ασφαλες συμπερασμα Kαλημερα και παλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Καλημερα και απο μενα. Διαβασα το thread και ειπα να γραψω. Ειμαι καπνιστης χρονια οπως και η γυναικα μου.Καπνιζουμε Marlboro gold. 2 πακετα εγω,λιγοτερο απο 1 η γυναικα μου. Δεν εχουμε κανει ακομα σοβαρη προσπαθεια για να το κοψουμε ειναι η αληθεια Δοκιμασαμε προχθες το Iqos και μας φανηκε αρκετα ενδιαφερον. Σκεφτομαστε να ξεκινησουμε δοκιμαστικα με 2 συσκευες,οχι φυσικα για υγειινο καπνισμα αλλα για λιγοτερο επιβλαβες. Το Ιqos ειναι ευκολο,η γευση μου φανηκε μια χαρα και κρατας και την ολη διαδικασια. Η μυρωδια στο χωρο απ οτι διαπιστωσα δεν ειναι ενοχλητικη. Εμαθα οτι βγηκε και 4η γευση σε καφε πακετο,λιγο πιο βαρια. Μαλλον σε κλιμακα ειναι :καφε,πορτοκαλι,κιτρινο τιρκουαζ. Ελπιζω να μας αφησει ικανοποιημενους, Σιγουρα εαν δεν περασει ενας-δυο μηνες δεν μπορεις να βγαλεις ασφαλες συμπερασμα Kαλημερα και παλι. Αν σταθεροποιηθείς με το iQos, σαν επόμενο βήμα είναι να δοκιμάσει κανονικό ηλεκτροινικό τσιγάρο με υγρά αναπλήρωσης. Κατ' εμε, ξεκίνησες λάθος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bakalex Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Αν σταθεροποιηθείς με το iQos, σαν επόμενο βήμα είναι να δοκιμάσει κανονικό ηλεκτροινικό τσιγάρο με υγρά αναπλήρωσης. Κατ' εμε, ξεκίνησες λάθος. Εγραψα στο ποστ μου οτι εκτος των αλλων κρατας και τη διαδικασια. Ανοιγεις το πακετο βγαζεις τσιγαρο,το καπνιζεις,τελειωνει,το πετας. Ειναι μια διαδικασια που την κανει χρονια ενας καπνιστης και πολλες φορες η συνηθεια ειναι σημαντικος παραγοντας φιλε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tuxpower Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Καπνιστής και εγώ απο τα 17, αισίως στα 38 τώρα, το ηλεκτρονικό για μένα έκανε δουλειά. Δοκίμασα και το iqos μετα απο τόση διαφήμιση που έπεσε, και κατ´εμε μια μπαρούφα και μισή... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bakalex Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 μετά κόπων και βασάνων ειπα κ εγώ να αλλάξω συνήθεια και να πάρω iqos αντί τσιγάρου μιας και ειναι απο οτι είδα οτι πιο κοντά στην αίσθηση του τσιγάρου. Ειχα τους ενδοιασμούς μου, αλλά μου έστειλε χθες ένας συνάδελφος την νέα προσφορά τους και είπα να το κάνω το βήμα, αφού με συμφέρει Θα σας κρατήσω ενήμερους για το πως πήγε Γενικά ειναι καλή η τιμή? Δεν εχω ασχοληθεί με το θέμα πολύ όσο εσείς, για πείτε. Φαντάζομαι οτι απο 110 στα 50 ειναι πολύ καλά! Η προσφορα φιλαρακι ειναι μια χαρα. Κοστιζει ουσιαστικα 10 ευρω η συσκευη με ενα χρονο εγγυηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Εγραψα στο ποστ μου οτι εκτος των αλλων κρατας και τη διαδικασια. Ανοιγεις το πακετο βγαζεις τσιγαρο,το καπνιζεις,τελειωνει,το πετας. Ειναι μια διαδικασια που την κανει χρονια ενας καπνιστης και πολλες φορες η συνηθεια ειναι σημαντικος παραγοντας φιλε μου. αν σου αρεσει η αυτη η συνηθεια ειναι οντως δυσκολο να το κοψεις.Εμενα μου αρεσε η συνηθεια απλα της "καπνιλας" δηλαδη αυτο το πρωινος καφες τζουρα και καπνος οποτε μου ηταν πιο ευκολο το να παω σε ηλεκτρονικο.Πες μας πως θα παει με το iqos αν και το κοστος για εμενα το καθιστα απαγορευτικο Η προσφορα φιλαρακι ειναι μια χαρα. Κοστιζει ουσιαστικα 10 ευρω η συσκευη με ενα χρονο εγγυηση. ειναι καλη,το πρωτο καιρο υπηρχαν και αρκετα προμο που το εδιναν τζαμπα με αγορα ενος αριθμου πακετων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bakalex Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 .Πες μας πως θα παει με το iqos αν και το κοστος για εμενα το καθιστα απαγορευτικο Ευχαριστως φιλε μου. Θα παμε να τα παρουμε σημερα,ελπιζω να μεινουμε ικανοποιημενοι.. Η κουτα νομιζω κοστιζει 36 ευρω απο το σαιτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Εγραψα στο ποστ μου οτι εκτος των αλλων κρατας και τη διαδικασια. Ανοιγεις το πακετο βγαζεις τσιγαρο,το καπνιζεις,τελειωνει,το πετας. Ειναι μια διαδικασια που την κανει χρονια ενας καπνιστης και πολλες φορες η συνηθεια ειναι σημαντικος παραγοντας φιλε μου. Εύχομαι από καρδιάς να κάνεις αυτό που θεωρείς καλύτερο για την υγεία σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bakalex Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Να εισαι καλα nikoskon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duende Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 δοκιμασε το πριν το παρεις, μπορει να μη σου αρεσει καθολου μου εδωσε ενας συναδελφος πριν λιγο καιρο και κοντεψα να πεθανω λεμε. πως το καπνιζετε αυτο το πραμα καταρχας ρουφας και αυτο το πραγμα ζεσταινεται πολυ, σε σημειο που ο λιγος ατμος που βγαζει να καιει. δευτερον, ελαχιστος ατμος, δε καταλαβαινεις τσιγαρο αφου προσπαθησα να το καπνισω χωρις επιτυχια, ανοιξα το "τσιγαρο" να δω τι εχει μεσα. στην ουσια, ειναι ενα πιπακι με ενα σφουγγαρακι ποτισμενο στη νικοτινη στη μεση και μπροστα εχουν βαλει μια σταλια καπνο για το "εφε" και το αρωμα οταν ζεσταινεται. επι της ουσιας, ενα ηλεκτρονικο πιπακι nicorette φυσικα, περι ορεξεως κολοκυθοπιτα, καθως πολυς κοσμος το εχει βολευτει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bakalex Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 δοκιμασε το πριν το παρεις, μπορει να μη σου αρεσει καθολου μου εδωσε ενας συναδελφος πριν λιγο καιρο και κοντεψα να πεθανω λεμε. πως το καπνιζετε αυτο το πραμα καταρχας ρουφας και αυτο το πραγμα ζεσταινεται πολυ, σε σημειο που ο λιγος ατμος που βγαζει να καιει. δευτερον, ελαχιστος ατμος, δε καταλαβαινεις τσιγαρο αφου προσπαθησα να το καπνισω χωρις επιτυχια, ανοιξα το "τσιγαρο" να δω τι εχει μεσα. στην ουσια, ειναι ενα πιπακι με ενα σφουγγαρακι ποτισμενο στη νικοτινη στη μεση και μπροστα εχουν βαλει μια σταλια καπνο για το "εφε" και το αρωμα οταν ζεσταινεται. επι της ουσιας, ενα ηλεκτρονικο πιπακι nicorette φυσικα, περι ορεξεως κολοκυθοπιτα, καθως πολυς κοσμος το εχει βολευτει Φιλε το δοκιμασα ηδη το IQOS.Χρησιμοποιησα 2 μπαρες καπνου. Αυτα που λες εγω δεν τα ειδα. Ουτε μου ζεσταθηκε πολυ,ουτε ο ατμος ηταν λιγος και εκαιγε. Δεν ξερω επισης,τι εννοεις "λιγος". Σε σχεση με κατι ντουμανια που εχω δει κατα καιρους απο ηλ.τσιγαρο,ναι ειναι λιγος. Εμενα μου εβγαζε αυτο που συνηθως βγαζει οταν καπνιζω. Αλλα τελικα εχεις δικιο,περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.Το τι θελει ο καθενας ειναι προσωπικη υποθεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duende Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Φιλε το δοκιμασα ηδη το IQOS.Χρησιμοποιησα 2 μπαρες καπνου. Αυτα που λες εγω δεν τα ειδα. Ουτε μου ζεσταθηκε πολυ,ουτε ο ατμος ηταν λιγος και εκαιγε. Δεν ξερω επισης,τι εννοεις "λιγος". Σε σχεση με κατι ντουμανια που εχω δει κατα καιρους απο ηλ.τσιγαρο,ναι ειναι λιγος. Εμενα μου εβγαζε αυτο που συνηθως βγαζει οταν καπνιζω. Αλλα τελικα εχεις δικιο,περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.Το τι θελει ο καθενας ειναι προσωπικη υποθεση. τι να πω, εγω πατουσα το κουμπακι και ρουφουσα. ισως πιο δυνατα απ'ο,τι επρεπε? παντως το φιλτρακι εκαιγε (το ενιωθα στα δοντια) και ο καπνος ηταν κλασμα του καπνου του κανονικου τσιγαρου. φυσικα ειναι πολυ καλυτερα να εχεις λιγο καπνο, απο τα ντουμανια του ηλεκτρονικου, ειδικα αμα καθεσαι εξω σε κανα μαγαζι και ντουμανιαζεις το μερος. επισης το αλλο καλο (το κυριοτερο για εμενα) ειναι οτι δε μυριζει καθολου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 αφου προσπαθησα να το καπνισω χωρις επιτυχια, ανοιξα το "τσιγαρο" να δω τι εχει μεσα. στην ουσια, ειναι ενα πιπακι με ενα σφουγγαρακι ποτισμενο στη νικοτινη στη μεση και μπροστα εχουν βαλει μια σταλια καπνο για το "εφε" και το αρωμα οταν ζεσταινεται. επι της ουσιας, ενα ηλεκτρονικο πιπακι nicorette φυσικα, περι ορεξεως κολοκυθοπιτα, καθως πολυς κοσμος το εχει βολευτει Sorry αλλά λες ο,τι σου κατέβει! Μην το πάρεις σαν προσβολή αλλά δεν ισχύουν αυτά που λες... Δεν υπάρχει φίλτρο/σφουγγάρι εμποτισμένο με οτιδήποτε... Το φίλτρο αν το ανοίξεις, έχει μέσα μια "πλαστική" ταινία τυλιγμένη που βοηθά στην έξοδο του καπνού. Δεν είμαι σίγουρος τι σου έδωσαν να δοκιμάσεις... Το κουμπάκι δεν το πατάς συνεχώς για να ρουφάς τον καπνό αλλά το πατάς απλά στην αρχή για να ανάψει η αντίσταση στο κέντρο του stick. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bakalex Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 τι να πω, εγω πατουσα το κουμπακι και ρουφουσα. ισως πιο δυνατα απ'ο,τι επρεπε? παντως το φιλτρακι εκαιγε (το ενιωθα στα δοντια) και ο καπνος ηταν κλασμα του καπνου του κανονικου τσιγαρου. φυσικα ειναι πολυ καλυτερα να εχεις λιγο καπνο, απο τα ντουμανια του ηλεκτρονικου, ειδικα αμα καθεσαι εξω σε κανα μαγαζι και ντουμανιαζεις το μερος. επισης το αλλο καλο (το κυριοτερο για εμενα) ειναι οτι δε μυριζει καθολου. Εγω εκανα κανονικες τζουρες.Εβγαζε κανονικο καπνο.Ουτε ζεστο. Μηπως εβαλες την μπαρα πιο μεσα απο οτι επρεπε? Επισης θυμαμαι στις πρωτες σελιδες του νηματος,καποιο παιδι ειπε οτι στν αρχη τραβαγε τζουρα αλλα δεν του εβγαζε πολυ καπνο,μηπως ηταν καμμια ελλατωματικη παρτιδα ισως.. Τελος παντων,επειδη και γω δεν ειμαι ειδικος επι του θεματος,σημερα που θα παμε να παρουμε τις 2 προσφορες,θα παρουμε 2 διαφορετικες γευσεις καπνου να δοκιμασουμε.Μαλλον πορτοκαλί και κιτρινη.Μπορει να παρω και κανενα καφε πακετο(νεο) με την πιο βαρια γευση(αν υπαρχει κουτα με την προσφορα θα το προτιμουσα).Αυτο που ξερω παντως ειναι οτι ολες οι γευσεις περιεχουν 0,5 νικοτινη. Τωρα για την μυρωδια,τι να σου πω.Δεν εχω κανει ηλ.τσιγαρο με υγρα για να ξερω,αλλα το ΙQOS που δοκιμασα(σε ενα χωρο μαλιστα που καπνιζαν αρκετοι τυποι) μου αρεσε γιατι δεν μυριζε σχεδον καθολου. Αυτα βεβαια ως προλογος.Στην πραξη θα καταλαβει κανεις μονο αμα κανει κανονικη χρηση του IQOS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Εγώ μόνο τα menthol άντεξα (τα πράσινα) μιας και δεν καπνίζω συστηματικά. Τα άλλα 2 μου φάνηκαν χάλια στη γεύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα