Προς το περιεχόμενο

Iqos: νέα μορφή καπνίσματος

margaritagr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, aris_rom είπε

Καλησπέρα! Ακόμα δεν έχω κάνει ούτε ένα τερέα με το ιλούμα καθώς τελειώνω κάτι χιτς που έχω ακόμα. Αλλά αυτό είναι κάτι που θέλω να το κάνω. Δεν θέλω να ενεργοποιείται αυτόματα όταν θα εισάγω το τερέα καθώς λόγω εργασίας μπορεί να το εισάγω αλλά να μην το κάνω κατευθείαν. Έχω MacBook Pro. Πώς το έκανες; Αρκεί απλώς να συνδέσω το ιλούμα με το λαπτοπ μέσω του καλωδίου c to c; Και ποια εφαρμογή θα χρειαστώ;

Direct link για mac: https://downloads.rrp-backend.com/gr/widget/common/mac/latest

direct link για windows: 

https://downloads.rrp-backend.com/gr/widget/common/win/latest

Μετα την εγκατασταση οταν το τρεξεις θα παει πανω πανω στη μπαρα, στο λεω μην το ψαχνεις. 

το site με ολα τα apps ειναι αυτο: https://gr.iqos.com/el/iqos-app-el#

το seo τους ειναι για κλωτσιες, αμα ψαξεις για iqos app ΟΛΑ τα λινκς βγαζουν 404. Τους το εχω πει 1 μηνα τωρα αλλα στα @@ τους.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις τώρα, Predatorkill είπε

Direct link για mac: https://downloads.rrp-backend.com/gr/widget/common/mac/latest

direct link για windows: 

https://downloads.rrp-backend.com/gr/widget/common/win/latest

Μετα την εγκατασταση οταν το τρεξεις θα παει πανω πανω στη μπαρα, στο λεω μην το ψαχνεις. 

το site με ολα τα apps ειναι αυτο: https://gr.iqos.com/el/iqos-app-el#

το seo τους ειναι για κλωτσιες, αμα ψαξεις για iqos app ΟΛΑ τα λινκς βγαζουν 404. Τους το εχω πει 1 μηνα τωρα αλλα στα @@ τους.

Θεός αδερφέ, σε ευχαριστώ! Με γλύτωσε από ώρα ψαξίματος!

Επίσης fun fact. Εάν βγάλεις το holder από την θήκη χωρίς να καρφώσεις τερέα και το κρατήσεις σταθερό για λίγα δευτερόλπετα και το κουνήσεις θα ανάψουν τα φωτάκια του. Σα να έχει accelerometer και να καταλαβαίνει την κίνηση ή κάτι τέτοιο. Δοκιμάστε το. 

• Like 1

δουλεύει σε κανέναν σας ο συγχρονισμός δεδομένων στην εφαρμογή? αυτό που μετράει πόσα heets και/ή terea κάπνισες και πότε.

σε μένα απλά μένει στο "συγχρονίζονται δεδομένα" για πολλή ώρα (τέταρτο και) και δείχνει 0.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, taris είπε

δουλεύει σε κανέναν σας ο συγχρονισμός δεδομένων στην εφαρμογή? αυτό που μετράει πόσα heets και/ή terea κάπνισες και πότε.

σε μένα απλά μένει στο "συγχρονίζονται δεδομένα" για πολλή ώρα (τέταρτο και) και δείχνει 0.

Σε mac συγχρονιζει γρηγορα (usb συνδεση) αλλα δειχνει παντα 0.

Επεξ/σία από Predatorkill

Όντως είναι πιο αεράτη-ελαφριά η τζούρα σε σχέση με τα χιτς. Δεν με χαλάει παρόλα αυτά. Το γεγονός ότι δεν έχω κατάλοιπα καπνού και να το καθαρίζω κάθε ημέρα είναι τεράστιο μπόνους. 

Έκανα τα Σιένα οπότε θα ανέβω σε russet ή σε bronze για να αντισταθμίσω την αεράτη τζούρα. 

Αυτό που παρατήρησα από το πρώτο κιόλας είναι ότι ανεβάζει αρκετά μεγάλη θερμοκρασία το holder. Δεν είναι deal breaker αλλά είναι άξιο αναφοράς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 hours ago, aris_rom said:

Όντως είναι πιο αεράτη-ελαφριά η τζούρα σε σχέση με τα χιτς. Δεν με χαλάει παρόλα αυτά. Το γεγονός ότι δεν έχω κατάλοιπα καπνού και να το καθαρίζω κάθε ημέρα είναι τεράστιο μπόνους. 

Έκανα τα Σιένα οπότε θα ανέβω σε russet ή σε bronze για να αντισταθμίσω την αεράτη τζούρα. 

Αυτό που παρατήρησα από το πρώτο κιόλας είναι ότι ανεβάζει αρκετά μεγάλη θερμοκρασία το holder. Δεν είναι deal breaker αλλά είναι άξιο αναφοράς.

έκανα ένα πακέτο russet για να δω αν μου αρέσει περισσότερο αλλά όπως και στα heets ναι μεν υπάρχει λίγο περισσότερη ένταση αλλά δεν μου αρέσει τόσο η γεύση. Όσο για τα bronze δε νομίζω ότι έχουν καμία σχέση με τα παραπάνω. Ωραία είναι για 1-2 που και που, αλλά για πολλά πακέτα πολύ "σοκολατίλα" που γίνεται ενοχλητική. 

Όσοι κάνουμε Sienna νομίζω 3-4 πακέτα και μετά δεν θα μας φαίνεται η διαφορά...

edit: στα russet η πρώτη ραβδος μου έμεινε μέσα, όταν πήγα να την βγαλώ και με ζόρισε πολύ για να βγει, ενώ η δεύτερη λίγο πριν βγει έκοψε αλλά ήταν αρκετά έξω και βγήκε. Μετα ήμουν υποψιασμένος και πρόσεχα περισσότερο. Δεν ξερω αν παρατήρησε κάτι αντίστοιχο κάνένας άλλος...

Επεξ/σία από BillT

Πλήρως απογητευμένος με το iluma. Έχω αγοράσει το prime από την Παρασκευή και ο μόνος λόγος που το προσπαθώ ακόμα είναι επειδή το περίμενα πως και πως και έχω ήδη μία κούτα russet.

Καθόλου χτύπημα στο λαιμό η τζούρα του σε σχέση με τα heets, ελπίζω μελλοντικά κάπως να τα διορθώσουν τα terea αν είναι εφικτό.

Το ότι δεν χρειάζεται καθάρισμα μεγάλο συν δεν το συζητάω, άλλα τι να το κάνω αν δεν το ευχαριστιέμαι σαν τσιγάρο.

Παιδιά επειδή ακούω και έχω πει και εγώ διάφορα για το χτύπημα με τη νέα συσκευή, ένα παλικάρι από την iqos, μου έδωσε μια συμβουλή και την οποία την ακολούθησα και μάλλον πάει καλά. Δοκιμάστε τα silver παρόλο που είναι ελαφρύτερα. Μπορεί σαν καπνός, σαν γεύση να πλασάρεται σαν ελαφρύτερο ΑΛΛΑ στο λαιμό βαράει αλύπητα. Εάν κάποιος δεν λυπάται 4 ευρώ ας κάνει μια δοκιμή και ας το δοκιμάσει. Εγώ πλέον είμαι στα ασημί αφού τελικά τόσο τα καφέ όσο και τα κόκκινα στο χτύπημα και μόνο στο χτύπημα είναι αρκετά πιο πάνω από όλα τα άλλα. Τώρα να είναι ιδέα μου; Μπορεί. Αλλά μου το είπανε και το έκανα άρα προφανώς υπάρχει και σε άλλους. Εγώ πάντως το άλλαξα. 

21 λεπτά πριν, harris231 είπε

Παιδιά επειδή ακούω και έχω πει και εγώ διάφορα για το χτύπημα με τη νέα συσκευή, ένα παλικάρι από την iqos, μου έδωσε μια συμβουλή και την οποία την ακολούθησα και μάλλον πάει καλά. Δοκιμάστε τα silver παρόλο που είναι ελαφρύτερα. Μπορεί σαν καπνός, σαν γεύση να πλασάρεται σαν ελαφρύτερο ΑΛΛΑ στο λαιμό βαράει αλύπητα. Εάν κάποιος δεν λυπάται 4 ευρώ ας κάνει μια δοκιμή και ας το δοκιμάσει. Εγώ πλέον είμαι στα ασημί αφού τελικά τόσο τα καφέ όσο και τα κόκκινα στο χτύπημα και μόνο στο χτύπημα είναι αρκετά πιο πάνω από όλα τα άλλα. Τώρα να είναι ιδέα μου; Μπορεί. Αλλά μου το είπανε και το έκανα άρα προφανώς υπάρχει και σε άλλους. Εγώ πάντως το άλλαξα. 

Εννοεις στα Terea ισχυει αυτο? Γιατι σε heets εγω ασημενια εκανα παλια και μετα τα γυρισα σε κοκκινα για καλυτερο χτυπημα!

Αν πλεον στα Terea αλλαξε αυτο, ε ας δοκιμασω ενα ασημενιο! Αν και με τα κοκκινα καλα ειναι, νομιζω ειναι απλα θεμα συνηθειας.

Πάνω-κάτω τα εχουν γράψει και τα υπόλοιπα παιδιά αλλά και εμένα η αίσθηση είναι λίγο απογοήτευση..

Αρχικά το holder είναι λίγο πιο βαρύ και επειδή είναι μεταλλικό γλιστράει πανευκολα. Επίσης είναι πιο δύσκολο στο να το χειριστείς χωρίς να κοιτάς π.χ πριν έβγαζα το holder απο τη βάση και κουμπωνα heet στα "τυφλά".

Το σημαντικότερο πρόβλημα είναι όμως η πυκνότητα και η ένταση του αερολυματος. Έκανα amber και πήρα σε terea το ίδιο, αλλα καμία σχέση.. θα δοκιμάσω russet & sienna μπας και το σώσουμε.. Αν σπάσετε πάντως ένα χρησιμοποιημένο terea θα δείτε ότι ο καπνός ειναι σε περισσότερο βαθμό άθικτος σε σχέση με ενα heet (δλδ δεν θερμαίνεται όλη η ποσότητα)

• Like 1

Τι να πω ρε παιδιά. Εμενα μου ήρθε σήμερα. Αποφάσισα την αλλαγή λόγω της κατάργησης των bronze σε heets και φυσικά επέλεξα τα αντίστοιχα terea. Και με τους πόντους που είχα μαζέψει ήρθε πιο καλά οικονομικά.  Μπορώ να πω ότι μου κάθισαν πιο καλά από τα heets. Καταλαβαίνεις την γεύση καλύτερα συν του ότι με γέμισε πιο πολύ και αυξήθηκε η ώρα του να καπνίσω το επόμενο. Λίγο πιο βαρύ και πιο μεγάλο από το 3 duo και αυτό νομίζω θα είναι προβληματακι όταν μπαίνει σε τσέπη. Σίγουρα όμως πιο premium συσκευή....και ας μην είναι η premium. Άλλο ένα θέμα , για εμένα, είναι ότι και από τις δύο πλευρές το terea είναι το ίδιο. Εύκολα το μπερδεύεις αν κάνεις αυτοματοποιημένες κινήσεις. Συν του ότι είχα συνηθίσει στα heets αυτά που τελείωναν να τα έβαζα ανάποδα στο κουτί τους και τώρα αυτά ...και είναι το ίδιο...και βγαίνουν καθαρά. Οπότε δεν μπορείς να τα ξεχωρίσεις 😁

10 ώρες πριν, markosf είπε

Τι να πω ρε παιδιά. Εμενα μου ήρθε σήμερα. Αποφάσισα την αλλαγή λόγω της κατάργησης των bronze σε heets και φυσικά επέλεξα τα αντίστοιχα terea. Και με τους πόντους που είχα μαζέψει ήρθε πιο καλά οικονομικά.  Μπορώ να πω ότι μου κάθισαν πιο καλά από τα heets. Καταλαβαίνεις την γεύση καλύτερα συν του ότι με γέμισε πιο πολύ και αυξήθηκε η ώρα του να καπνίσω το επόμενο. Λίγο πιο βαρύ και πιο μεγάλο από το 3 duo και αυτό νομίζω θα είναι προβληματακι όταν μπαίνει σε τσέπη. Σίγουρα όμως πιο premium συσκευή....και ας μην είναι η premium. Άλλο ένα θέμα , για εμένα, είναι ότι και από τις δύο πλευρές το terea είναι το ίδιο. Εύκολα το μπερδεύεις αν κάνεις αυτοματοποιημένες κινήσεις. Συν του ότι είχα συνηθίσει στα heets αυτά που τελείωναν να τα έβαζα ανάποδα στο κουτί τους και τώρα αυτά ...και είναι το ίδιο...και βγαίνουν καθαρά. Οπότε δεν μπορείς να τα ξεχωρίσεις 😁

Αυτό πότε έγινε;;;;

Μόλις τώρα, harris231 είπε

Αυτό πότε έγινε;;;;

Εδώ και μέρες έχουν στείλει μήνυμα ότι λόγω της παγκόσμιας έλλειψης στο χαρτί συσκευασίας , τα bronze θα είναι σε έλλειψη. Ήδη τα βρίσκεις δύσκολα έως καθόλου στα περίπτερα και σε κάποια μαγαζιά iqos. Τώρα πως γίνεται η παγκόσμια έλλειψη σε χαρτί να επηρεάζει μόνο το bronze , δεν μπορώ να το καταλάβω. 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άνθρακας ο θησαυρός και από μένα!

Πλουσιότερο αερόλυμα? Όχι βέβαια. Γεύση μηδέν, μυρωδιά καπνού (σαν φυτό εννοώ) μηδέν, χτύπημα μηδέν.

Ζεστός αέρας! 

Κάνω Russet (Terra) από την αρχή και τώρα τα Russet Terea είναι ατμογεννήτριες!

Το σώζω με Silver / Bronze?

Anti roll design έπρεπε ήδη να είχε προβλεφθεί. Κατρακυλάει όπου το αφήσεις! 

Το μόνο συν είναι ο καθαρισμός και τα υπολείμματα αλλά όχι και ότι δεν χρειάζεται καθάρισμα "ποτέ"

Πίσω στα heets / iqos3 duo λοιπόν!

Edit: Δεν μου ήρθε τίποτα για έλλειψη Bronze...

20220708_102115.jpg

Επεξ/σία από drgt

Δοκίμασε και τα πορτοκαλί για να πούμε πως το προσπάθησες και δεν το άφησες. Ώρες ώρες μου φαίνεται καλό το Iluma αλλά και κάποιες άλλες δεν παλεύεται και πάω στο 3. Ίσως έχει να κάνει με την κατάσταση που έχουμε τον κορεσμό σε νικοτίνη. Επίσης μη σας ξεγελάει το ότι η λεπίδα δεν φαίνεται και γλυτώσαμε τα τζούφια τσιγάρα. Θα εξηγήσω τι εννοώ: Όταν είχαμε το 3 παρατηρούσαμε πως σε κάποια τσιγάρα, ο καπνός ΔΕΝ καιγόταν ομοιόμορφα και σε εκείνες τις περιπτώσεις δεν είχαμε καλή αίσθηση χτυπήματος και αερολύματος. Τι κάναμε; Βγάζαμε τη ράβδο και την πετούσαμε και βάζαμε άλλη. Στο ιλούμα απλά σε περιπτώσεις που εγώ είχα την ίδια άσχημη εμπειρία, ξεκοίλιασα τη ράβδο και τι είδα μέσα οεο; Ο καπνός ΞΑΝΑ δεν είχε θερμανθεί ομοιόμορφα. Σε αντίστοιχο τσιγάρο που είχα τέλεια εμπειρία απο χτύπημα και σώμα αερολύματος, το ξαναξεκοίλιασα και μαντέψτε...όλος ο καπνός ήταν κατάμαυρος, ομοιόμορφος και είχε ξεραθεί και τριβότανε σε μικρά μαύρα κομματάκια. 

Συμπέρασμα; Και εδώ έχουμε το φαινόμενο της ανόμοιας θέρμανσης ΑΛΛΑ απλά εδώ πλέον δεν φαίνεται και απλά το βαφτίζεις αυθυποβολή και απλά λες πως είναι ελαφρύτερο και διαφορετικής φιλοσοφίας. Τώρα αν στη συνέχεια κάτσει και κάποιο καλύτερο, απλά δεν το σχολιάζεις διότι πάντα σχολιάζουμε το αρνητικό και όχι το θετικό. Το θετικό το απολαμβάνουμε και πάμε στο επόμενο. 

Αυτά από εμένα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...