Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H imperial στα προμοτιον στα περίπτερα δίνει πακετακι pulze free. Τυχαία μίλησα στη κοπέλα ενώ συνήθως τα αποφεύγω τα promo και δεν είχε και ληψη στοιχείων κλπ. Απλά μου έδωσε το δείγμα.  Από γεύση τίποτα ίδιαιτερο για μένα αλλά με πολύ έντονο nicotine hit. 

• Like 1
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πάντως τα τερέα θεωρώ ότι θα είναι πιο ακριβά σε σχέση με τα χιτς. Η μόνη λύση στα μάτια μου για την εταιρία είναι να πάει τα τερέα στα 4.00 και τα χιτς να τα μειώσει στα 3.70 πχ. Αλλιώς πολλοί θα φύγουν σε άλλες λύσεις.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

🎓Καλησπέρα σας θα ήθελα την βοήθειά σας για το ερωτηματολόγιο μου.

🎓Το ερωτηματολόγιο θα σας πάρει 3 λεπτά αφορά μόνο χρήστες IQOS και θα με βοηθούσε σημαντικά στην πτυχιακή μου.

https://forms.gle/9pKwsWDcWqk4y78K8

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

• Like 1
  • Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κυκλοφόρησε το veev το ηλεκτρονικό τσιγάρο με pod της iqos και έχει βγει και εφαρμογή που βλέπετε την συσκευή σας στο κινητό

Screenshot_20220510-111915.png

Δημοσ.
4 ώρες πριν, dalan2007 είπε

Κυκλοφόρησε το veev το ηλεκτρονικό τσιγάρο με pod της iqos και έχει βγει και εφαρμογή που βλέπετε την συσκευή σας στο κινητό

Screenshot_20220510-111915.png

Διαβάζω στο YTube για καμμένες αντιστάσεις..

Δημοσ.
11 ώρες πριν, aris_rom είπε

Το περιμένω αύριο. Θα ενημερώσω για πρώτες εντυπώσεις και τα σχετικά. 

Το πήρα και εγώ. Καλό φαίνεται.

16 ώρες πριν, daPro είπε

Διαβάζω στο YTube για καμμένες αντιστάσεις..

Αν ισχύει φαντάζομαι θα τα αντικαθιστά αμέσως όπως και τα πακετακια heets

Δημοσ.

Παρέλαβα. Πρώτες εντυπώσεις απίστευτη ποιότητα η συσκευή και ο φορτιστής που το συνοδεύει.

Θα επανέλθω για τις γεύσεις και την απόδοση μόλις φορτίσει 

Λοιπόν κάνω στο duo 3 τα amber. 

Στο veev πήρα τα πορτοκαλί και τα κίτρινα. Τα πορτοκαλί έχουν γεύση amber και τα κίτρινα γεύση yellow των heets,είναι πάρα πολύ κοντά!!!! Είναι πιο αέρατα, δεν είναι η σφυχτη τζούρα των heets ωστόσο είναι μπόμπα μετά από μερικές τζουρες ζαλίστηκα.

Αρνητικά: Η κάψουλα μπαίνει και βγαίνει με δυσκολία, επίσης κάθε φορά που κάνεις τζούρα η συσκευή δονείται για όση ώρα ρουφάς

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

update: έβαλα την εφαρμογή η οποία απογειώνει την συσκευή. απενεργοποίησα τη δόνηση κατά την εισπνοή και την έβαλα να δονείται όταν γίνονται 15 τζουρες...

Επεξ/σία από Decano
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Decano είπε

update: έβαλα την εφαρμογή η οποία απογειώνει την συσκευή. απενεργοποίησα τη δόνηση κατά την εισπνοή και την έβαλα να δονείται όταν γίνονται 15 τζουρες...

Aυτο τι ρολο παιζει με την δονηση στις ποσες τζουρες θα ειναι?

Δωσε λιγο info γενικοτερα για την λειτουργια του αν μπορεις.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Aυτο τι ρολο παιζει με την δονηση στις ποσες τζουρες θα ειναι?

Δωσε λιγο info γενικοτερα για την λειτουργια του αν μπορεις.

από την εφαρμογή ελέγχεις την ποσότητα του καπνού (έχει δύο επιλογές για κανονικο και μειωμένο). Έχει επιλογή για δόνηση ανά πόσες τζουρες αν θέλεις να βάλεις μέτρο για να μη το κάνεις πιπίλα πχ 

Screenshot_20220511-152045.png.353e418de0fa53a522f53672cb4a0318.png

Μέχρι στιγμής με καλύπτει πλήρως. Γενικά είναι πιο βαρύ, οι δύο γεύσεις τέλειες, θέλω να δοκιμάσω και τις φρουτενιες αλλά τα δύο καπνικα είναι πολύ καλά και ισορροπημένα. Η επιλογή "μειωμένο" είναι πιο κοντά με τη ποσότητα αερολυματος των heets, ενώ η κανονική βγάζει πολύ περισσότερο καπνό 

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Decano είπε

από την εφαρμογή ελέγχεις την ποσότητα του καπνού (έχει δύο επιλογές για κανονικο και μειωμένο). Έχει επιλογή για δόνηση ανά πόσες τζουρες αν θέλεις να βάλεις μέτρο για να μη το κάνεις πιπίλα πχ 

Μέχρι στιγμής με καλύπτει πλήρως. Γενικά είναι πιο βαρύ, οι δύο γεύσεις τέλειες, θέλω να δοκιμάσω και τις φρουτενιες αλλά τα δύο καπνικα είναι πολύ καλά και ισορροπημένα. Η επιλογή "μειωμένο" είναι πιο κοντά με τη ποσότητα αερολυματος των heets, ενώ η κανονική βγάζει πολύ περισσότερο καπνό 

Απο θεμα κοστους?

Ποσο κραταει το καθενα?

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Απο θεμα κοστους?

Ποσο κραταει το καθενα?

Θα ξέρω τις επόμενες ημέρες. Όταν άνοιξα τις κάψουλες το υγρό ήταν λίγο πάνω από την μέση, τώρα που η μπαταρία έχει πέσει στο μισό είναι στην μέση το υγρό. Αν κρατάει η κάψουλα μια μέρα θα είναι σούπερ και με βλέπω να πορεύομαι μόνο με αυτό, θα δούμε είναι νωρίς για να πω για καταναλωση 

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Decano είπε

Θα ξέρω τις επόμενες ημέρες. Όταν άνοιξα τις κάψουλες το υγρό ήταν λίγο πάνω από την μέση, τώρα που η μπαταρία έχει πέσει στο μισό είναι στην μέση το υγρό. Αν κρατάει η κάψουλα μια μέρα θα είναι σούπερ και με βλέπω να πορεύομαι μόνο με αυτό, θα δούμε είναι νωρίς για να πω για καταναλωση 

οκ κανε μια ενημερωση οταν μπορεσεις για να ξερουμε περιπου ποσο βγαινει κι αν βγαινει φθηνοτερο απο το iqos.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Decano είπε

Ενδιαφερουσες οι πληροφοριες που εδωσες. Εχεις ξανακανει ατμισμα? 

Εγω εδω και καιρο ειμαι με heets, δεν εχω δοκιμασει ποτε ατμισμα και δεν ξερω πως θα ειναι.

Επισης εχει την ιδια μυρωδια με τα heets ??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...