CaptainChris Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 http://www.phonearena.com/phones/compare/BlackBerry-DTEK60,BlackBerry-DTEK50/phones/10276,10191 παιδιά τι γνώμη έχετε για τα νέα Blackberry? Εγώ έχω το Passport Silver Edition και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος είναι σαν κοσμικά και πολύ καλή και ποιοτική συσκευή. 1
ziaba Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 http://www.phonearena.com/phones/compare/BlackBerry-DTEK60,BlackBerry-DTEK50/phones/10276,10191 παιδιά τι γνώμη έχετε για τα νέα Blackberry? Εγώ έχω το Passport Silver Edition και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος είναι σαν κοσμικά και πολύ καλή και ποιοτική συσκευή. είναι καρακινέζικά κινητά tcl και έγραψαν πάνω blackberry για να πωλήσουν σε κοσμάκι σε τιμές επώνυμων συσκευών όπως γίνετε με τα alcatel
stsamp Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Εχω το DTEK 50 εδώ και δύο μήνες, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, πολύ καλή οθόνη, άριστη λήψη wifi, άριστη λήψη σήματος τηλεφώνου, πολύ καλό το ui blackberry (hub κλπ). Το μόνο μειονέκτημα η ένταση του ακουστικού σε θορυβώδη μέρη. Γενικά ένα πολύ καλό τηλέφωνο για κάποιον που δε θέλει να ξοδέψει μία περιουσία. Τηλέφωνα που έχω η είχα για σύγκριση htc 10, htc m9, htc a9, iPhone 7plus, Nokia lumia 930, lumia 640 και πολλά άλλα. Τελευταίο και σημαντικό πληκτρολόγιο άριστο με την καλύτερη πρόβλεψη λέξεων από όλα τα προαναφερθέντα.
CaptainChris Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Φυσικά στην Κίνα φτιάχνονται όπως όλα σχεδόν, αλλιώς θα είχανε τουλάχιστο 200€ παραπάνω. Και η Apple φτιάχνει τα IPhone στη Κίνα και τα πουλάει από 750€ έως όσο θελεις με κατώτερα χαρακτηριστικά!
Fulgore Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Ειναι οπως αναφερθηκε πιο κοντα στο Alcatel Idol 4s. Το θεμα ειναι οτι πλεον υπαρχει ισχυρος ανταγωνισμος σε αυτα τα χρηματα.Επισης και τα 360+ευρω μια περιουσια ειναι για αρκετο κοσμο 1
stsamp Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 318 € σε τρεις μέρες με dhl από Αγγλία (clove.co.uk)
ziaba Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 318 € σε τρεις μέρες με dhl από Αγγλία (clove.co.uk) το idol 4 έχει 234 ευρώ εδώ για ποιο λόγω να δώσει κάποιος 84 ευρώ επιπλέον για την ίδια συσκευή και με 12 μήνες εγγύησή
CaptainChris Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Κάποιος λόγος θα υπάρχει όπως το λογισμικό τής blackberry πού προστατεύει από ιούς και χακερς, το hub που δίνει εύκολα πρόσβαση σε όλα τα μηνύματα σου από παντού σε μία ματιά, τα στερεοφωνικά ηχεία...
panos- Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Κάποιος λόγος θα υπάρχει όπως το λογισμικό τής blackberry πού προστατεύει από ιούς και χακερς Android είναι σιγά την προστασία. 1
ziaba Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Κάποιος λόγος θα υπάρχει όπως το λογισμικό τής blackberry πού προστατεύει από ιούς και χακερς, το hub που δίνει εύκολα πρόσβαση σε όλα τα μηνύματα σου από παντού σε μία ματιά, τα στερεοφωνικά ηχεία... το hub υπάρχει και στο store https://play.google.com/store/apps/details?id=com.blackberry.infrastructure&hl=en τώρα για περί προστασίας από ιούς και χάκερς δεν έχω άποψή.... προσωπικά τόσα χρονιά με android ποτέ δεν με χουν hackαρει ούτε έχω κολλήσει virus p.s. stereo ηχεία έχει και το bakatel μιας και μιλάμε για ολόιδια συσκευή με λιγο πιο ψηλά χρονισμένο επεξεργαστή 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα