Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο τη σιτγμη που ο επεξεργαστης δεν χτυπαει 100αρια οπως πριν ισως ειναι καλυτερα να τον κρατησω. Αλλωστε τωρα δεν ζοριζεται οπως πριν. Εξτρα μνημη χρειαζομαι και μια καλυτερη καρτα γραφικων.

Προφανώς και έπεσε το utilisation, αφού δεν κάνει throttle στα 800mhz πια.

Λογικότατο είναι.

• Like 2
  • Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ψυχτρα οκ,πηρες

μνηνη οκ,λες θα παρεις,

δεν εχεις ssd..

και θες να μεινεις με τον c2d e7500 και να παρεις καρτα γραφικων??

θα κανεις gaming? καταρχην τι καρτα θα βαλεις διοτι αν βαλεις καμια δυνατη βλεπω να βαραει σιγουρα 100αρια ο επεξεργαστης..

Θα κανω gaming αλλα περιορισμενων προδιαγραφων. Εχω ξαναναφερει πως τα παιχνιδια που παιζω δεν εχουν πολυ υψηλες απαιτησεις ουτε σε cpu ουτε σε γραφικα. Επισης σκεφτομαι σοβαρα και το ενδεχομενο για SSD 128 GB

Δημοσ.

Θα κανω gaming αλλα περιορισμενων προδιαγραφων. Εχω ξαναναφερει πως τα παιχνιδια που παιζω δεν εχουν πολυ υψηλες απαιτησεις ουτε σε cpu ουτε σε γραφικα. Επισης σκεφτομαι σοβαρα και το ενδεχομενο για SSD 128 GB

παρε ssd  εδω εισαι http://www.skroutz.gr/s/387725/Mushkin-Chronos-120GB-7mm.html

Δημοσ.

Nαι, δεν αντιλεγω,ενας q6600 τουλαχιστον ειναι must για οποιαδηποτε χρηση... οπως και ο ssd πλεον..Αν τα αλλαζες και τα δυο θα νομιζες οτι εχεις αλλο υπολογιστη..

Μεχρι στιγμης αλλαξες ψυχτρα.. τι ποσο διαθετεις για την υπολοιπη αναβαθμιση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...