BlueBlood7 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Έχει υπωθεί αρκετές φορές ότι οι συμβατές μνήμες DDR3 σε G41, P45 είναι οι crucial είτε 4GB(2x2) είτε 8GB(2x4) http://www.skroutz.gr/s/4060024/Crucial-Ballistix-Sport-4GB-DDR3-1600MHz-BLS2CP2G3D1609DS1S00CEU.html 2
Sheogorath Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Και αλλες, αλλα αυτες ειναι πιο σιγουρες. 3
BlueBlood7 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Ναι ένα παράδειγμα έδωσα. Όπως επίσης και οι κίτρινες crucial και κάποιες άλλες αλλά δεν τις θυμάμαι.
Kostasiou Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Βασικα σκεφτομαι να αγορασω καινουρια RAM 8 GB με το σκεπτικο οτι αν χρειαστει καποια στιγμη να αλλαξω συστημα να εχω σχετικα καινουρια καποια μερη. Επι τη ευκαιρια θα ηθελα να ρωτησω το εξης. Μια καλη μητρικη ποσα χρονια μπορει να σου βγαλει? Εγω πχ εχω την P45 απο τα τελη του 2009. Το PC λειτουργει γυρω στις 6 ωρες ημερησιως.
Sheogorath Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Βασικα σκεφτομαι να αγορασω καινουρια RAM 8 GB με το σκεπτικο οτι αν χρειαστει καποια στιγμη να αλλαξω συστημα να εχω σχετικα καινουρια καποια μερη. Επι τη ευκαιρια θα ηθελα να ρωτησω το εξης. Μια καλη μητρικη ποσα χρονια μπορει να σου βγαλει? Εγω πχ εχω την P45 απο τα τελη του 2009. Το PC λειτουργει γυρω στις 6 ωρες ημερησιως. Μέχρι 4άρα ανα ντιμ βλεπει. Μόνο αυτές που σου προτείνουν.
life is music Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 και αυτη εδω ειναι συμβατη με την μιτρικη σου περνεις δυο τετοιεσ και ξενιαζεις http://www.skroutz.gr/s/2889294/Kingston-4GB-DDR3-1333MHz-KVR13N9S8-4.html Kostasiou
Kostasiou Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Συμβατες μνημες με την P45 ειναι οποιεσδηποτε DDR3 στα 1066/1333;
Kostasiou Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Παιδες σας ευχαριστω. Μενει να επιλεχτει η καρτα γραφικων. Θα ανοιξω θεμα αργοτερα.
LF21 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Ελπίζω να μην σκοπεύεις να αγοράσεις τον Q9650 που ανέφερες πριν γιατί δεν είναι καθόλου καλή αγορά, στο ένα τρίτο της τιμής του βρίσκεις Modded Xeon ίδιων επιδόσεων. Για το δικό σου συμφέρον το λέω. 1
TheELF Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Ο επεξεργαστης που εχω αυτη τη στιγμη ειναι ο παλαιος πλην τιμιος E7500 που τον αγορασα στα τελη του 2009. Οι απαιτησεις μου δεν ειναι ιδιαιτερως υψηλες. Τα βασικοτερα ειναι οτι δουλευω πολυ photoshop + επεξεργασια ηχου, βασικος browser ο Chrome (πολλα tabs ταυτοχρονα) και οχι πολυ υψηλων απαιτησεων gaming διοτι ενα παιχνιδι παιζω ολο και ολο και αυτο ειναι του 2008. Το λειτουργικο που χρησιμοποιω ειναι Windows 7 x64 και μεχρι στιγμης δεν βλεπω καποιο σημαντικο λογο για να παω στα Windows 10. Δούλεψε σε μικρότερο παράθυρο με ανοιχτό το coretemp ή κάτι παρόμοιο και δες αν ποτέ ανεβαίνει ο επεξεργαστής στο 100% ,λίγα είναι τα φίλτρα που δουλεύουν με πάνω από 1 πυρήνα οπότε με τον quad ίσως να μην δεις μεγάλη διαφορά(μόνο λόγο cache ή συχνοτήτων) αν δεν τα χρησιμοποιείς εσύ αυτά τα φίλτρα,άντε ο chrome να φορτώνει ποιο γρήγορα της σελίδες. Ram και SSD είναι πάντα καλή ιδέα αλλά οι ddr3 μνήμες να ξέρεις θα σου είναι άχρηστες για μελλοντική αναβάθμιση που αναφέρεις,αφού η Intel γύρισε σε ddr4 και η amd και αυτή στους νέους επεξεργαστές της θα έχει ddr4. Καλύτερα,από οικονομική άποψη,να βάλεις τώρα μόνο ssd και όταν το πάρεις απόφαση φτιάχνεις ένα σωστό μηχάνημα. Εκτός και αν τελικά δεις ότι πιάνεις συχνά 100% με την χρήση που κάνεις οπότε θα δεις διαφορά με τον quad.
Kostasiou Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μια εικονα του σε τι κατασταση βρισκεται το PC οταν παιζω Strike Fighters 2. Προκειται για game που αντικειμενικα δεν απαιτει μεγαλη υπολογιστικη ισχυ. Βεβαια οταν ειναι εγκατεστημενο το stock παιχνιδι δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Υπαρχουν ομως add ons που αυξανουν την καταναλωση cpu και ram κατακορυφα. Χρησιμοποιησα το Riva Tuner προκειμενου να δω τα νουμερα in game. Μεση λειτουργια cpu 65-75% με περιπτωσεις που φτανει το 100% Μεση θερμοκρασια cpu > 95°C (αυτο μαλλον οφειλεται στο οτι η ψυκτρα δεν παταει καλα) Μεγιστη χρησιμοποιηση μνημης 3700 MB Αν και φαινομενικα τα νουμερα αυτα δειχνουν οτι εστω και οριακα το PC αντεχει το παιχνιδι, στην πραξη πολλες φορες crashαρει και απαιτειται επανεκκινηση. Σημειωστε δε οτι προκειμενου να επιτευχθουν τα παραπανω νουμερα εχω απενεργοποιησει ολες τις αλλες εφαρμογες που δεν ειναι απολυτως απαραιτητες για την λειτουργια των windows ετσι ωστε να επιτευχθει η ελαχιστη δυνατη καταναλωση cpu και ram οταν το PC ειναι σε κατασταση idle (μη χρησιμοποιηση διαφανειας στα παραθυρα των windows, καταργηση περισσοτερων εφε, απενεργοποιηση ολων των προγραμματων που λειτουργουν στο παρασκηνιο εκτος απο anti virus και anti malware).
konpat Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μια εικονα του σε τι κατασταση βρισκεται το PC οταν παιζω Strike Fighters 2. Προκειται για game που αντικειμενικα δεν απαιτει μεγαλη υπολογιστικη ισχυ. Βεβαια οταν ειναι εγκατεστημενο το stock παιχνιδι δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Υπαρχουν ομως add ons που αυξανουν την καταναλωση cpu και ram κατακορυφα. Χρησιμοποιησα το Riva Tuner προκειμενου να δω τα νουμερα in game. Μεση λειτουργια cpu 65-75% με περιπτωσεις που φτανει το 100% Μεση θερμοκρασια cpu > 95°C (αυτο μαλλον οφειλεται στο οτι η ψυκτρα δεν παταει καλα) Μεγιστη χρησιμοποιηση μνημης 3700 MB Αν και φαινομενικα τα νουμερα αυτα δειχνουν οτι εστω και οριακα το PC αντεχει το παιχνιδι, στην πραξη πολλες φορες crashαρει και απαιτειται επανεκκινηση. Σημειωστε δε οτι προκειμενου να επιτευχθουν τα παραπανω νουμερα εχω απενεργοποιησει ολες τις αλλες εφαρμογες που δεν ειναι απολυτως απαραιτητες για την λειτουργια των windows ετσι ωστε να επιτευχθει η ελαχιστη δυνατη καταναλωση cpu και ram οταν το PC ειναι σε κατασταση idle (μη χρησιμοποιηση διαφανειας στα παραθυρα των windows, καταργηση περισσοτερων εφε, απενεργοποιηση ολων των προγραμματων που λειτουργουν στο παρασκηνιο εκτος απο anti virus και anti malware). Άλλαξε ψύκτρα οπωσδήποτε και μετά κοιτάς αν χρειάζεσαι αναβάθμιση. Έχω την εντύπωση ότι φταίει η υψηλή θερμοκρασία για ό,τι συμβαίνει στο pc σου. 1
life is music Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 πολυ μεαγλη θεμροκρασια φιλε μ εχεις βαλει κανα φανακι στο κουτι σου .....δευτερον εχεις αλλαξει παστα στον επεξεργαστη γτ η θερμοκρασιες ειναι υψηλες μπορει να οφειολοντε λογο της παστας και τριτον αν εχεις μινει με την στοκ βγαλτην και αν εχεις λεφτα αν λεω εχεις βαλε μια τ εμποριου ψυκτρα !!! Kostasiou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα