Lioner Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα σας, εχω την εξης απορια, τον υπολογιστη μου τον εχω πανω κατω 5 χρονια και θελω να εγκαταστησω ενα game τελευταιας γενιας.. Το ερωτημα μου ειναι, πως θα μπορεσω να καταλαβω τι ακριβως χρειαζεται να αλλαξω στον υπολογιστη μου για να τρεξω τετοια ειδους παιχνιδια? Παραδειγμα, θελει να βαλω περισσοτερη ΡΑΜ? Θελει να αλλαξω την καρτα γραφικων μου? Ολο τον επεξεργαστη? Δεν εχουν βγαλει η AMD INTEL κτλ τετοιου ειδους προγραμματα? Δεν ξερω αν με καταλαβατε, ευχαριστω.
meletis_m Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα, το σύστημα που έχεις τώρα απο τι σύνθεση αποτελείται? Γράψε ακριβώς τους τίτλους παιχνιδιών που θές να παίξεις για να δούμε τις απαιτήσεις συστήματος.
Lioner Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Intel Core 2 Duo E8500 @ 3.16GHz RAM 4,00GB Dual-Channel DDR2 @ 399MHz Graphis card ATI Radeon HD 7750 To παιχνιδι ειναι Grand Theft Auto 5
Haldol Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Πρακτικά χρειάζεσαι καινούριο υπολογιστή και όχι απλά "αναβάθμιση". Το GTA V έχει ως ελάχιστες απαιτήσεις έναν C2Q Q6600 και VGA την HD4870.
stelios18120 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Πας για δυνατότερο pc συνολικά. Οποτέ ετοιμάσουν να δώσεις αρκετα €€€
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα