Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ikonst είπε

εισαι σιγουρος ???

Screen Shot 2020-04-25 at 11.43.54.png

Ναι είμαι σίγουρος.

Capture.JPG

Επεξ/σία από panoskir
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τυχεροι , εμενα εχει φτασει στο σπιτι της αθηνας μολις 20 μετρα μακρια ........ και δεν ....

• Sad 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ένας φίλος μου έχει και του είναι υπεραρκετά και  το 100αρι 100αρι 99,9 για την ακριβεια αλλα να ξέρεις στους ήδη συνδρομητές πριν λίγο διάστημα είχαν κανει προσφορά και σου ανέβαζαν την ταχύτητα μέχρι 200 με τα ίδια λεφτά. Για την ακριβεια ο φίλος μ μετά την αναβάθμιση έπιανε 240

• Thanks 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάποιος που έχει βάλει στην περιοχή της Κυψέλης INALAN - κοντά στην Πατησίων. Ποιά η εμπειρία του; Έχει ταχύτητα 100/100; Πόσο συχνά συμβαίνει να χει βλάβη στο δίκτυο; Πόσο χρόνο τους παίρνει η αποκατάσταση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.

Επεξ/σία από tasos070
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 21/07/2020 at 21:36, tasos070 said:

Κάποιος που έχει βάλει στην περιοχή της Κυψέλης INALAN - κοντά στην Πατησίων. Ποιά η εμπειρία του; Έχει ταχύτητα 100/100; Πόσο συχνά συμβαίνει να χει βλάβη στο δίκτυο; Πόσο χρόνο τους παίρνει η αποκατάσταση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.

ολα αυτα ειναι ασχετα περιοχης. τα πακετα τα αναφερει στο site της. η αποκαταστσση εχει να κανει με το τι ζημια εχει γινει. αλλο να κοπει το καλωδιο που ερχετσι προς τα εσενα αλλο να κοπει το καλωδιο που ερχεται μεχρι την περιοχη. 

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα σας , 

Αντιμετωπιζω ένα πολύ περίεργο πρόβλημα στο οικιακό μου δίκτυο όπου έχω inalan . Έχω κάνει συνδρομή σε iptv m3u. Το πρόβλημα είναι πως δεν δουλεύει με τίποτα η εφαρμογή gse iptv μέσω WiFi inalan .
Δουλεύει άψογα με σύνδεση ΟΤΕ και με 4G δεδομένα . Δοκίμασα να βάλω vpn στο κινητό , να αλλάξω dns αλλά τίποτα . 
Αναφέρεται γενικά ότι είναι πρόβλημα του παρόχου . Μπλοκάρει τις iptv διευθύνσεις .
Ξέρει κάποιος να βοηθήσει ; 

Δημοσ.

Μίλα με αυτόν που σου έδωσε το iptv γιατί ίσως φαίνεται ότι προσπαθείς να συνδεθείς από εξωτερικό και στο κόβει. Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Μίλα με αυτόν που σου έδωσε το iptv γιατί ίσως φαίνεται ότι προσπαθείς να συνδεθείς από εξωτερικό και στο κόβει. Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.

Τους έστειλα ήδη μήνυμα αλλά θα βγάλω άκρη με τον κινέζο ; 
Πως κατάφερες να λύσεις το θέμα ; 

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους Σήμερα έκανα αίτηση στην ιναλαν και θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει θέματα με torrents ή πρόσβασης σε sites με streaming ταινιών ή iptv... ευχαριστώ

Δημοσ.
On 25/11/2021 at 17:12, yiannis35 said:

Καλησπέρα σε όλους Σήμερα έκανα αίτηση στην ιναλαν και θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει θέματα με torrents ή πρόσβασης σε sites με streaming ταινιών ή iptv... ευχαριστώ

δεν εχω ακουσει κατι ως τωρα να κοβουν torrents κτλ. Η Hol το εκανε καποτε και ειχε πεσει πολυ κραξιμο.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

VPN για torrents με Inalan, αλλιώς υπάρχει κίνδυνος περιορισμού της ταχύτητας της γραμμής επειδή τους στέλνει email η Cogent από την οποία μισθώνουν κυκλώματα.

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...