Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Διάβασα κάπου ότι η Inalan είναι η μόνη εταιρία που προσφέρει πρόσβαση στο ίντερνετ σε σταθερό δίκτυο χωρίς σταθερή γραμμή. Μου ακούγεται κάπως περίεργο που οι μεγάλες εταιρίες δε το προσφέρουν αυτό βέβαια δεν έχω ιδέα τι παίζει με αυτή τη τεχνολόγια. Όλες οι εταιρίες από ότι καταλαβαίνω προσφέρουν μονο κινητό ιντερνέτ με ειδική κάρτα αν δεν έχεις σταθερή γραμμή.

Εχει βάλει κανείς Inalan και τι εντυπώσεις του άφησε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/3/2020 στις 2:33 ΜΜ, aizensama24 είπε

Διάβασα κάπου ότι η Inalan είναι η μόνη εταιρία που προσφέρει πρόσβαση στο ίντερνετ σε σταθερό δίκτυο χωρίς σταθερή γραμμή. Μου ακούγεται κάπως περίεργο που οι μεγάλες εταιρίες δε το προσφέρουν αυτό βέβαια δεν έχω ιδέα τι παίζει με αυτή τη τεχνολόγια. Όλες οι εταιρίες από ότι καταλαβαίνω προσφέρουν μονο κινητό ιντερνέτ με ειδική κάρτα αν δεν έχεις σταθερή γραμμή.

Εχει βάλει κανείς Inalan και τι εντυπώσεις του άφησε?

κοίτα εαν έμενα στις περιοχές που  καλύπτει δεν θα το σκεφτομουν καν για άλλη εταιρεία.Είναι αξιόπιστη,τρελές ταχύτητες ,και φυσικά οικονομικότατη για αυτά που προσφέρει.Κοινώς,εάν υπήρχε σε όλη την Ελλάδα θεωρώ πως δεν θα είχε ανταγωνιστή όσον αναφορά καθαρά το διαδίκτυο και τις ταχύτατες του.Αλλα είτε για συμφέροντα είτε για την αθάνατη ελληνική γραφειοκρατία,ακόμα βρίσκεται σε ενα μικρό εύρος περιοχών δυστυχώς.

image.png.44abe7fdfe7fc9424e4e7cf6e7f76b27.png

Επεξ/σία από jerry banana
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 15/3/2020 στις 1:45 ΜΜ, jerry banana είπε

κοίτα εαν έμενα στις περιοχές που  καλύπτει δεν θα το σκεφτομουν καν για άλλη εταιρεία.Είναι αξιόπιστη,τρελές ταχύτητες ,και φυσικά οικονομικότατη για αυτά που προσφέρει.Κοινώς,εάν υπήρχε σε όλη την Ελλάδα θεωρώ πως δεν θα είχε ανταγωνιστή όσον αναφορά καθαρά το διαδίκτυο και τις ταχύτετες του.Αλλα είτε για συμφέροντα είτε για την αθάνατη ελληνική γραφειοκρατία,ακόμα βρίσκεται σε ενα μικρό εύρος περιοχών δυστυχώς.

image.png.44abe7fdfe7fc9424e4e7cf6e7f76b27.png

Ενα πουλακι καποτε μου ειπε οτι οι δημοι παιζουν τρελο παιχνιδι εναντια της, κυριως στο θεμα της εγκαταστασης του δικτυου (σκαψε, κλεισε δρομους κτλπ) γιατι παιζουν οικονομικα συμφεροντα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, DanielRGr είπε

Ενα πουλακι καποτε μου ειπε οτι οι δημοι παιζουν τρελο παιχνιδι εναντια της, κυριως στο θεμα της εγκαταστασης του δικτυου (σκαψε, κλεισε δρομους κτλπ) γιατι παιζουν οικονομικα συμφεροντα.

Δυστυχώς φίλε :(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα γκάις, θέλω τα φώτα σας εδώ πέρα μιας και δε σκαμπάζω πολλά με αυτά. Είμαι μέσα στο δίκτυο της Inalan και τον άλλο μήνα κατά πάσα πιθανότητα θα συνδεθώ με 200 download 200 upload fiber to the home. Τώρα έχω vodafone 24αρα και πιάνω γύρω στα 10 download και 0.70 upload με fastpath, θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος αν θα έχω κάποια τρελή διαφορά στο ping στα games, για παράδειγμα στο lol πιάνω 70 συνήθως όμως είμαι χωρίς ethernet και πάει και 90 100 και βάλε καμιά φορά για μεγάλο διάστημα, επίσης όταν ο αδερφός μου βλέπει κάνα live κολλάω πάλι όχι μόνο στα games όμως ακόμα κι αν θέλω να δω κάποια ταινία online πχ, έχει κάποιος κάποια ιδέα πάνω κάτω τι να περιμένω?

Επεξ/σία από MarlonBr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαφορά θα δεις στο πινγκ αλλά όχι σημαντική. Το πινγκ εξαρτάται κατά 80% από τους σερβερ της/του εκάστοτε εφαρμογής/παιχνιδιού. 

Όσον αφορά τα κολλήματα με τον αδερφού σου τώρα, θα βάλεις 200αρα οπτική ίνα κατευθείαν στο σπίτι, κάτι το οποίο σημαίνει ότι πολύ πιθανώς δεν θα ξεπεράσεις ποτέ τα 100mbps σε ταυτόχρονη χρήση, άρα θα μπορείς να παίζεις ελεύθερα ενώ αυτός κάνει κάτι άλλο.

Επεξ/σία από Realakias
Δημοσ.

Θα έβαζα 100/100 να πω την αλήθεια όμως επειδή θα ξεκινήσω να στριμάρω και έχει πέσει η τιμή της 200άρας στην ίδια τιμή με τη 100άρα απλά με 18 μήνες συμβόλαιο απ' ότι θυμάμαι λέω να πάω με τη μία εκεί.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, panoskir είπε

Πλέον η inalan με 18μηνη δέσμευση σου δίνει 200 down 200 up με 28€

άντε να μεγαλώσει το δίκτυό της.....τυχεροί όσοι είναι ήδη μέσα.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, greekfragma είπε

άντε να μεγαλώσει το δίκτυό της.....τυχεροί όσοι είναι ήδη μέσα.

Ήταν αναγκαία αυτή η αναβάθμιση που έκαναν γιατί στο down τους είχε φτάσει ο ανταγωνισμός (στο up δεν πρόκειται να τους φτάσει ο ανταγωνισμός ούτε σε 10 χρόνια).

Εγώ έχω 2 χρόνια και είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τις παρεχόμενες υπερεσιες.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 28/3/2020 στις 9:04 ΜΜ, panoskir είπε

Πλέον η inalan με 18μηνη δέσμευση σου δίνει 200 down 200 up με 28€

εισαι σιγουρος ???

Screen Shot 2020-04-25 at 11.43.54.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...