Προς το περιεχόμενο

Inalan Megathread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, poulinos είπε

ναι φρεατια δεν υπαρχουν συνεχεια.μπορει να ειναι πιο πισω. και γενικως η inalan εχει περασει τα περισσοτερα απο πεζοδρομια.

Για να καταλάβουν μερικοί (όχι εσύ προφανώς) δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τα λοιπά ζώα isps που μας περνάνε για ζώα.Συμμετρική γραμμή με 28 ευρώ είναι τα καλύτερα 28 ευρώ που ξοδεύω κάθε μήνα.
Έχει αλλάξει τελείως τον τρόπο που δουλεύω στο σπίτι,παλιότερη ήθελα να κάνω φορμάτ και λόγω τον προγραμμάτων που δουλεύω (πρέπει να κάνω download βιβλιοθήκες) και λόγω 2 games έπρεπε να κάνω πλάνο 3 ημερών για να κατέβουν όλα αυτά.Τώρα έτσι και το αποφασίσω σε 5 ώρες max έχω το πισί πλήρες

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 377
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

24 minutes ago, Silok said:

Για να καταλάβουν μερικοί (όχι εσύ προφανώς) δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τα λοιπά ζώα isps που μας περνάνε για ζώα.Συμμετρική γραμμή με 28 ευρώ είναι τα καλύτερα 28 ευρώ που ξοδεύω κάθε μήνα.
Έχει αλλάξει τελείως τον τρόπο που δουλεύω στο σπίτι,παλιότερη ήθελα να κάνω φορμάτ και λόγω τον προγραμμάτων που δουλεύω (πρέπει να κάνω download βιβλιοθήκες) και λόγω 2 games έπρεπε να κάνω πλάνο 3 ημερών για να κατέβουν όλα αυτά.Τώρα έτσι και το αποφασίσω σε 5 ώρες max έχω το πισί πλήρες

το θεμα ειναι οτι η καλυψη της Inalan ειναι πολυ μικρη.με το vdsl πολυ γρηγορα καταφεραν να δωσουν πολυ καλυτερες ταχυτητες στους πιο πολλους και σιγα σιγα θα γινει και το ftth. παντως το vdsl ελυσε παρα πολλα θεματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, poulinos είπε

το θεμα ειναι οτι η καλυψη της Inalan ειναι πολυ μικρη.με το vdsl πολυ γρηγορα καταφεραν να δωσουν πολυ καλυτερες ταχυτητες στους πιο πολλους και σιγα σιγα θα γινει και το ftth. παντως το vdsl ελυσε παρα πολλα θεματα.

Δεν διαφωνώ καθόλου,το πρόβλημα ήταν πως κι εγώ περίμενα vdsl από την wind και το χρονοδιάγραμμά τους ήταν για q1 2019 και ακόμη δεν έχουν δώσει τίποτε και η ιναλάν για μένα ήταν το μάνα εξ ουρανού.

Επεξ/σία από Silok

12 minutes ago, Silok said:

Δεν διαφωνώ καθόλου,το πρόβλημα ήταν πως κι εγώ περίμενα vdsl από την wind και το χρονοδιάγραμμά τους ήταν για q1 2019 και ακόμη δεν έχουν δώσει τίποτε και η ιναλάν για μένα ήταν το μάνα εξ ουρανού.

και α/κ κεραμεικου ειχαν πει οτι θα βαλει η wind οσο ξερω αλλα ακομα τιποτα. γενικως καποιες περιοχες εχουν μεινει πισω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Inalan νμζ επίσης είναι ξένων κεφαλαίων και συμφερόντων άρα συνεπώς δεν το βρίσκω πιθανό όταν σκάψει όλη την Ελλάδα (γραφειοκρατία 😝) να καταλήξει σαν τους σημερινούς ελληνικούς παροχους. Ελπίζω δλδ

Επεξ/σία από Realakias

2 λεπτά πριν, poulinos είπε

και α/κ κεραμεικου ειχαν πει οτι θα βαλει η wind οσο ξερω αλλα ακομα τιποτα. γενικως καποιες περιοχες εχουν μεινει πισω.

Εύοσμο έχουν περάσει καμπίνες,ήρθε και η ΔΕΗ και πέρασε καλώδια αλλά οι καμπίνες δεν κάνουν ούτε γκιχ(έχω στήσει αυτί)

2 hours ago, Realakias said:

Η Inalan νμζ επίσης είναι ξένων κεφαλαίων και συμφερόντων άρα συνεπώς δεν το βρίσκω πιθανό όταν σκάψει όλη την Ελλάδα (γραφειοκρατία 😝) να καταλήξει σαν τους σημερινούς ελληνικούς παροχους. Ελπίζω δλδ

παρα πολλα προβληματα στους ελληνικους παροχους εχουν να κανουν με τα προβληματα στο χαλκο και γενικοτερα με την συνεργασια με οτε.οταν εχεις το δικο σου δικτυο ολα ειναι πολυ καλυτερα.

2 hours ago, Silok said:

Εύοσμο έχουν περάσει καμπίνες,ήρθε και η ΔΕΗ και πέρασε καλώδια αλλά οι καμπίνες δεν κάνουν ούτε γκιχ(έχω στήσει αυτί)

ποιος ξερει τι περιμενουν.δεν εχουν περαστει ζευκτικα μηπως με τα καφαο του οτε?ποιος ξερει.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω εταιρία που καλύπτει το δίκτυο της ιναλαν. Με 100/100 και αν ισχύει το 3.5ΤΒ bandwidth τον μήνα και για εταιρείες τι κάνω που έχω την ημέρα 6 ώρες το λιγότερο livestream στα 1080 καθώς και μοντάζ που είναι περίπου 100-500gb την Βδομάδα; με καλύπτει το πακέτο αυτό; 

Επίσης γιατί αρπα κόλλα; 

Επεξ/σία από logo15

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 minutes ago, logo15 said:

Με 100/100 και αν ισχύει το 3.5ΤΒ bandwidth τον μήνα και για εταιρείες τι κάνω που έχω την ημέρα 6 ώρες το λιγότερο livestream στα 1080 καθώς και μοντάζ που είναι περίπου 100-500gb την Βδομάδα; με καλύπτει το πακέτο αυτό; 

Αν δεν πάρεις το οικιακό πακέτο, δεν νομίζω ότι έχουν αντίστοιχο περιορισμό στο επαγγελματικό, το οποίο βέβαια είναι ακριβότερο.

Επεξ/σία από ThReSh

2 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Αν δεν πάρεις το οικιακό πακέτο, δεν νομίζω ότι έχουν αντίστοιχο περιορισμό στο επαγγελματικό, το οποίο βέβαια είναι ακριβότερο.

Προσπάθησα να δω πόσο και τι άλλα προσφέρει το εταιρικό αλλά δεν βρήκα άκρη. Έχεις γνώση μήπως; 

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, logo15 said:

Προσπάθησα να δω πόσο και τι άλλα προσφέρει το εταιρικό αλλά δεν βρήκα άκρη. Έχεις γνώση μήπως; 

Δεν γνωρίζω διότι στο site γράφουν για οικιακές συνδέσεις μόνο. Απλά θυμάμαι τον αντιπρόσωπό τους να αναφέρει στο adslgr την απουσία ορίου στα επαγγελματικά πακέτα.

Οπότε μόνο με τηλέφωνο θα μάθεις από αυτούς.

Επεξ/σία από ThReSh

On 22/08/2019 at 23:58, logo15 said:

Έχω εταιρία που καλύπτει το δίκτυο της ιναλαν. Με 100/100 και αν ισχύει το 3.5ΤΒ bandwidth τον μήνα και για εταιρείες τι κάνω που έχω την ημέρα 6 ώρες το λιγότερο livestream στα 1080 καθώς και μοντάζ που είναι περίπου 100-500gb την Βδομάδα; με καλύπτει το πακέτο αυτό; 

Επίσης γιατί αρπα κόλλα; 

ζητας εταιρικο.β.πρεπει να δεις αν μετα τα 3,5 tb εχεις cap και στα ποσα.

• 3 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...