dainese_1 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Στις 16/2/2025 στις 9:27 ΜΜ, d_gkal είπε Μόλις τελειώσει ο χρόνος θα τους πεις να συνεχίσει η έκπτωση και για δεύτερο ετος και θα το κάνουν για να μη χάσουν πελάτη. Τουλάχιστον αυτό είπαν σε εμένα όταν τους ρώτησα τι θα γίνει όταν λήξει ο χρόνος. Το εχω κανει , τους εχω παραακλεσει , τιποτα , θα ερθει η σειρα όλων.. Επεξ/σία 18 Μαρτίου από dainese_1
d_gkal Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου On 18/03/2025 at 14:12, dainese_1 said: Το εχω κανει , τους εχω παραακλεσει , τιποτα , θα ερθει η σειρα όλων.. Αλλάζεις εταιρεία αν δε σε καλύπτει 😌
Dimitris156 Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Για όσους έχουν και τηλεφωνία, μπορείτε να καλέσετε σε 5ψηφιο με χρέωση; Καλω και μου λέει το υπόλοιπό μου δεν επαρκεί. Κανονικά δε θα έπρεπε απλά να με χρεώσει στον επόμενο λογαριασμό; Edit: Πήρα τηλέφωνο στην inter telecom, για λόγους προστασίας από υπέρογκες χρεώσεις δε σε αφήνει να καλέσεις. Μπορείς να μπεις στο site τους όμως και να προσθέσεις χρήματα. Επεξ/σία 21 Μαρτίου από Dimitris156
vassilis018 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου On 21/02/2025 at 23:12, infin1tyGR said: Καιρό τώρα είναι έτσι για όσους είναι Θεσσαλονίκη και βγαίνουν με Net Assist (για το θέμα του τραγικού latency). Το έχω δει να βγαίνει και από Free-IX κατά καιρούς και να κάνει γύρους πάλι... Γενικά το routing της Inalan από Θεσσαλονίκη είναι κακό. Το σημερινό packet loss φαίνεται και στο Smokeping: https://smoke.narfhosting.net/cgi-bin/smokeping.cgi?target=Inalan.INetAssist αυτό με το τραγικό latency, ισχύει και για τα online games? Γιατί έχει εδώ και κανά 2μήνο έχει ανέβει το ping στο παιχνίδι που παίζω. Παλιά με HCN δεν είχα τέτοιο θέμα.
infin1tyGR Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 36 minutes ago, vassilis018 said: αυτό με το τραγικό latency, ισχύει και για τα online games? Γιατί έχει εδώ και κανά 2μήνο έχει ανέβει το ping στο παιχνίδι που παίζω. Παλιά με HCN δεν είχα τέτοιο θέμα. Ποιο παιχνίδι; Έχεις κάποια IP από τους servers του;
vassilis018 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 21 minutes ago, infin1tyGR said: Ποιο παιχνίδι; Έχεις κάποια IP από τους servers του; Battlefield2042 παίζω. ούτε ξέρω πως βρίσκω την IP τους
MTS Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου (επεξεργασμένο) Ερώτηση γιατι στην αρχή νόμιζα ότι είχε πέσει η ταχύτητα, οπότε έκανα edit την ερώτηση. Σε σύνδεση του router με mesh (mercusys h50g) και μετά από το mesh στο pc είναι λογικό να υπάρχει μειωμένη ταχύτητα (από 900 σε 600mbps) ; Επεξ/σία 3 Απριλίου από MTS
pantelikas Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Έχω mesh τριπλό σύστημα με καλώδιο συνδεμένο και πιάνω πάνω από 950 speedtest. Καλώδιο όλες οι συνδέσεις. Τα mercusys μεταξύ τους επίσης με καλώδιο. Οπότε μόνο οι ασύρματες συνδέσεις πέφτουν χαμηλότερα ανάλογα τις δυνατότητες της συσκευής. Αν έχεις ασύρματα τα mercusys μεταξύ τους λογικό να έχει πτώση ταχύτητας ανάλογα τις συνθήκες.
GREG10ARIS Δημοσ. Παρασκευή στις 05:29 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:29 μμ Καλησπερα, Εχω και εγω συνδεσει mesh ασυρματα βεβαια, αλλα παρατηρω αρκετο lag σε πολυ απλα πραγματα. Το speedtest πιανει ~300 (εχω 1000αρα συνδεση) αλλα δε με πειραζει αυτο, ειναι ηδη υψηλη ταχυτητα. Λετε να υπαρχει προβλημα με το mesh (το εχω κανει ηδη reset προσφατα και συχνα κανω reboot router-mesh οπως προτεινουν) ή καποιο αλλο τεχνικο προβλημα οπως εχει αναφερθει σε προηγουμενες σελιδες; Ειμαι Θεσσαλονικη, κεντρο αν βοηθαει καπως
infin1tyGR Δημοσ. Παρασκευή στις 08:54 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:54 μμ Δοκίμασε χωρίς mesh γιατί μάγοι δεν είμαστε να σου πούμε τι φταίει.
NikosKallithea Δημοσ. Σάββατο στις 01:37 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:37 πμ Λοιπον περιμέναμε τον μεγα οτε και του υπόλοιπους μέγα εδω και χρόνια στην καλλιθεα να φέρουν ινα και τι έκαναν γεμισαν τον κόσμο άχρηστες καμπίνες vdsl και κουραφεξαλα επάνω στον χαλκό πεταμένα λεφτά δηλαδή. Ηρθε και η inalan και σε διο τρεις μήνες γέμισε την Καλλιθέα με FTTH♥️ 1
GREG10ARIS Δημοσ. Σάββατο στις 01:59 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:59 μμ 17 ώρες πριν, infin1tyGR είπε Δοκίμασε χωρίς mesh γιατί μάγοι δεν είμαστε να σου πούμε τι φταίει. Και χωρις mesh τα ιδια, απο κινητο παντα γιατι στο δωματιο που δουλευω δε φτανει με τιποτα. Το εβγαλα χθες που εβλεπα απο smart tv και ημουν στο κινητο, μεγαλο lag ακομα και στα μηνυματα στα social, το δε νετφλιξ μου κολλησε ποσες φορες..
icenex Δημοσ. Τρίτη στις 10:12 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:12 πμ (επεξεργασμένο) Καλησπερα στα παιδια, εχω καποιες αποριες σχετικα με inalan αν μπορει καποιος να μου τις λυσει που εχει εμπειρια θα ημουν ευγνωμων.Αλλα πρωτα ας εξηγησω την περιπτωση μου για να εχετε μια ολοκληρωμενη αποψη. Τωρα ειμαι με cosmote vdsl 100αρα πριν απο αυτους ημουν nova adsl κ οταν ηρθε vdsl 100αρα εβαλα αυτη αλλα ειχα αποσυνδεσεις κ δεν τερματιζε η γραμμη.Οποτε η νοβα μου προτεινε να κατεβω σε παλι adsl πραγμα που δεν ηθελα γιατι το εχω φαει στην μαπα πανω απο 10+ χρονια εδω που ειμαι κ με το ζορι επιανα 10mbps.Τους ειπα θα παω σε αλλο παροχο μηπως ειναι καλυτερα κ μου ειπαν τα ιδια θα εχετε ευτυχως δεν τους ακουσα δοκιμασα την τυχη μου με cosmote και βρηκα την υγεια μου, εχω μετρημενες στα δαχτυλα αποσυνδεσεις ολο αυτον τον καιρο κ η γραμμη τερματιζει.Ειμαι σε αυτους κοντα 4 χρονια συγκεκριμενα το καλοκαιρι κλεινω το δευτερο διετες συμβολαιο και πληρωνω χοντρικα 37.9 το μηνα για 100αρα απεριοριστα σταθερα και 420 σε κινητα.Οποτε ολο αυτον τον καιρο ελεγα χαλαλι τους τα παραπανω λεφτα αφου δεν υπαρχει καλυτερη εναλλακτικη μιας και δεν υπαρχει fiber to home απο κανεναν αλλον παροχο. Οπως καταλαβαινετε αυτο πλεον εχει αλλαξει γιατι εδω και 3-4 μηνες εχει περασει μπροστα στην πορτα μου οπτικη ινα η inalan κ υπαρχει και το κουτι της στην πολυκατοικια.Η βασικη μου ερωτηση ειναι απο που ακριβως θα περασει η ινα για να ερθει σπιτι μου γιατι εχω διαβασει διαφορα κουλα με καλωδια να κρεμονται απο μπαλκονια κ να ειμαι ειλικρινης οσο και καλο να ειναι το τυρακι της τιμης σε σχεση με αυτα που προσφερουν συν την μπονους εκπτωση αν εισαι πρωτος στην πολυκατοικια.Με χαλαει ας πουμε να πρεπει να στησω νεα καλωδιωση στο σπιτι αν οντως αλλαξει το σημειο που εχω το ρουτερ.Συγκεκριμενα τωρα εχω το ρουτερ διπλα στην εξωπορτα δηλαδη στην καθετη που εχει το σπιτι και θα ηθελα να παραμεινει ετσι.Ασε που αν οντως το φερουν απο το μπαλκονι δεν ξερω που θα κανουν την τρυπα μιας και εχω διπλη συρομενη μπαλκονοπορτα και στην μερια που ειναι το κουτι της αν πεις οτι θα την πανε ολο ευθεια πανω μεχρι το μπαλκονι μου θα ερθει στην μερια που εχω το air condition.Και σαν να μην φτανει αυτο αυτο σημαινει οτι το ρουτερ θα το αφησουν εκει διπλα στην μπαλκονοπορτα η θα το φερουν ας πουμε εκει που θελω. Επισης κατι αλλο μπορουν ας πουμε να πανε την γραμμη μεχρι την καθετη της πολυκατοικιας και απο εκει κ περα ας ειμαι με χαλκο και ας εχω καποιες απωλειες?Γινεται αυτο η λεω λαλακιες και αν γινεται για τι απωλειες μιλαμε?Ρωταω πιο πολυ για να γλυτωσουμε τις τρυπες κ τα καναλια με καλωδια μεσα στο σπιτι. Τελος επειδη θελω να εχω και σταθερη ο αριθμος μενει η θα αναγκαστω να αλλαξω και αριθμο υπαρχει δηλαδη φορητοτητα? Επεξ/σία Τρίτη στις 10:16 πμ από icenex
alxandros_gr Δημοσ. Τρίτη στις 10:42 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:42 πμ 24 minutes ago, icenex said: Επισης κατι αλλο μπορουν ας πουμε να πανε την γραμμη μεχρι την καθετη της πολυκατοικιας και απο εκει κ περα ας ειμαι με χαλκο και ας εχω καποιες απωλειες?Γινεται αυτο η λεω λαλακιες και αν γινεται για τι απωλειες μιλαμε?Ρωταω πιο πολυ για να γλυτωσουμε τις τρυπες κ τα καναλια με καλωδια μεσα στο σπιτι. Τελος επειδη θελω να εχω και σταθερη ο αριθμος μενει η θα αναγκαστω να αλλαξω και αριθμο υπαρχει δηλαδη φορητοτητα? Η οπτική θα τερματίσει μέσα στο σπίτι στο ρουτερ που θα σου δώσουν. Λογικά θα ανέβουν ευθεία πάνω στο μπαλκόνι και μετά χρειάζεται μόνο μια μικρή τρύπα για να μπει η οπτική μέσα. Κανάλι δεν χρειάζεται. Εσωτερικά στο σπίτι δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα να σου τερματίσουν τη γραμμή εκεί που είναι το υπάρχον ρουτερ. Διαλέγεις ένα από τους VOIP παρόχους που συνεργάζονται και κρατάς τον αριθμό σου με φορητότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα