pantelikas Δημοσ. Κυριακή στις 05:50 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:50 μμ Το διάβαζα στο telegram group τους και πριν γίνω συνδρομητής να αναφέρεται. Δεν ξέρω με σιγουρία τι ισχύει. Θέλω να πω ότι μια μέση χρήση εγώ δεν είχα πρόβλημα. Μόλις τελειώσει η έκπτωση της 1000άρας σαν πρώτος στην πολυκατοικία θα ρίξω την ταχύτητα όπως μια χαρά δούλευα και με την cosmote και την wind 200άρα. Θα μου λείψει μόνο το upload 2-3 φορές τον χρόνο που θα ανεβάσω ένα τεράστιο backup.
d_gkal Δημοσ. Κυριακή στις 09:27 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:27 μμ 3 hours ago, pantelikas said: Το διάβαζα στο telegram group τους και πριν γίνω συνδρομητής να αναφέρεται. Δεν ξέρω με σιγουρία τι ισχύει. Θέλω να πω ότι μια μέση χρήση εγώ δεν είχα πρόβλημα. Μόλις τελειώσει η έκπτωση της 1000άρας σαν πρώτος στην πολυκατοικία θα ρίξω την ταχύτητα όπως μια χαρά δούλευα και με την cosmote και την wind 200άρα. Θα μου λείψει μόνο το upload 2-3 φορές τον χρόνο που θα ανεβάσω ένα τεράστιο backup. Μόλις τελειώσει ο χρόνος θα τους πεις να συνεχίσει η έκπτωση και για δεύτερο ετος και θα το κάνουν για να μη χάσουν πελάτη. Τουλάχιστον αυτό είπαν σε εμένα όταν τους ρώτησα τι θα γίνει όταν λήξει ο χρόνος. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα