Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτόματα θα γίνει η αυξηση ταχύτητας; 

Επίσης το 1gbps κοστίζει 34€/μήνα; 

Και με το 50% πρώτου πελάτη βγαίνει 17/μήνα; Και με το voucher πέφτει στα 7€/μήνα;;;; 

Σωστά στο σκέφτομαι;

Δημοσ.
16 minutes ago, d_gkal said:

Επίσης το 1gbps κοστίζει 34€/μήνα; 

Και με το 50% πρώτου πελάτη βγαίνει 17/μήνα;

Με τις νέες τιμές που ανακοίνωσαν, δεν νομίζω ότι θα συνεχίσει πλέον η έκπτωση πρώτου πελάτη μετά την 1/12. Σήμερα λήγει θεωρητικά.

Δημοσ.

Έχω ήδη 50% και απ οτι ρώτησα πριν λίγες ημέρες μπορώ να κάνω upgrade και να συνεχίσει η έκπτωση. 

Αν δεν άλλαξε κάτι θα το κανω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 minutes ago, d_gkal said:

Έχω ήδη 50% και απ οτι ρώτησα πριν λίγες ημέρες μπορώ να κάνω upgrade και να συνεχίσει η έκπτωση. 

Αν δεν άλλαξε κάτι θα το κανω

Επειδή ρώτησες και για την αύξηση ταχύτητας υποθέτω ότι έχεις 200άρα αυτή τη στιγμή. Σε αυτή την περίπτωση δεν δικαιούσαι και το voucher. Το 50% ναι, θα μείνει και αν επεκτείνεις το συμβόλαιο.

Επεξ/σία από infin1tyGR
Δημοσ.
23 minutes ago, public menace said:

Πριν απο 5 λεπτα, εκανα speedtest, και εχει γινει αναβαθμιση ηδη,στην γραμμη μου !

Όντως! 325 μέτρησα μόλις τώρα!

Just now, infin1tyGR said:

Επειδή ρώτησες και για την αύξηση ταχύτητας υποθέτω ότι έχεις 200άρα αυτή τη στιγμή. Σε αυτή την περίπτωση δεν δικαιούσαι το voucher.

Πλέον 300 πηγα

Δημοσ.
Στις 30/11/2024 στις 5:35 ΜΜ, infin1tyGR είπε

Με τις νέες τιμές που ανακοίνωσαν, δεν νομίζω ότι θα συνεχίσει πλέον η έκπτωση πρώτου πελάτη μετά την 1/12. Σήμερα λήγει θεωρητικά.

αν εισαι ηδη ο πρωτος τι γινεται? Τωρα πληρωνω 24 τον μηνα σε 1gbs. Εικαζω οτι δεν θα αλλαξει κατι πχ να μας πανε στα 17 τον μηνα

Δημοσ.
48 minutes ago, jimakos234 said:

αν εισαι ηδη ο πρωτος τι γινεται? Τωρα πληρωνω 24 τον μηνα σε 1gbs. Εικαζω οτι δεν θα αλλαξει κατι πχ να μας πανε στα 17 τον μηνα

Σε υπάρχοντα συμβόλαια δεν θα αλλάξει κάτι.

Δημοσ.

Συγνωμη αν εχει ηδη απαντηθει αν και δεν νομιζω, οσοι εχουμε 100αρα χωρις τηλεφωνο στα 19.90€ δεν δικαιουμαστε καποια αναβαθμιση?

Δημοσ.
5 minutes ago, dionisis777 said:

Συγνωμη αν εχει ηδη απαντηθει αν και δεν νομιζω, οσοι εχουμε 100αρα χωρις τηλεφωνο στα 19.90€ δεν δικαιουμαστε καποια αναβαθμιση?

Επικοινώνησε μαζί τους αν μπορείς να πάρεις το Gigabit voucher και να πας σε 300άρα με 18€/μήνα για 20 μήνες.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορούν να συνδυαστούν οι προσφορές "1ος στην πολυκατοικία" και του voucher;

Π.χ.:
24 ευρώ ανά μήνα * 24 μήνες - 200 ευρώ του Voucher = 376 ευρώ για δυο χρόνια

Δημοσ.

Παιδια ξερω οτι δεν ειναι το καταλληλο νημα αλλα στην αιτηση για το voucher στην εισαγωγη στοιχειων κτηριου τα αντιστοιχα πεδία ειναι ανενεργα κ δεν επιδεχονται επεξεργασιας και ετσι δεν μπορω να προχωρησω την αιτηση. Εχει συμβει σε αλλον?

Δημοσ.
9 ώρες πριν, datio είπε

Μπορούν να συνδυαστούν οι προσφορές "1ος στην πολυκατοικία" και του voucher;

Π.χ.:
24 ευρώ ανά μήνα * 24 μήνες - 200 ευρώ του Voucher = 376 ευρώ για δυο χρόνια

Πριν λίγες μέρες που πήρα τηλέφωνο εγώ, μου είπαν πως το voucher συνδυάζεται με τη προσφορά για τον 1ο, τουλάχιστον για το 1GB.

Η έκπτωση της προσφοράς 50% ισχύει για τους πρώτους 12 μήνες μονο απ'το συμβόλαιο των 2 χρόνων, δηλαδή 17 * 12 και μετά 34 * 12, σύνολο 612 . Μαζί με το voucher, μου είπαν για 17 ευρώ και για τους 24 μήνες, που βγαίνει όντως 200 λιγότερα σύνολο.

Φαντάζομαι πως θα ισχύει το ίδιο για τη 300αρα σύνδεση αλλά πάρε και ένα τηλ αν θες να είσαι σίγουρος/η.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια πως βελτιωνεται η καλυψη του wifi εντος του σπιτιου με το F670L? Ειναι η μερα με τη νυχτα σε σχεση με το ZXHN288A της Wind  που ειχαμε (Στην ιδια θεση και τα 2). Υπαρχει κατι που μπορει να κανω οπως αναβαθμιση στο firmwire του router ή να πειραξω καποια συγκεκριμενη επιλογή στα καναλια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...