Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήρθε ο τεχνικός μου πέρασε σήμερα τη γραμμή.

Όλα καλά έπιασε 200 ταχύτητα.

Μέσα σε ένα 2ωρο ίντερνετ τέλος.

Πήρα τηλέφωνο την εξυπηρέτηση μου είπαν μέχρι το ρούτερ έχει ίντερνετ κανονικά. Άρα έχει θέμα το ρούτερ ξαφνικά και μάλιστα μέσα στις πρώτες 2 ώρες?

Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά.

Επεξ/σία από Parolos4
  • Απαντ. 423
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μάλλον πανελλαδικά ήταν, γιατί ούτε το τηλ τους απαντούσε...ευτυχώς μετά από κανα 15λεπτο επανήλθαν όλα

Δημοσ.
Στις 19/11/2024 στις 4:51 ΜΜ, Parolos4 είπε

Ήρθε ο τεχνικός μου πέρασε σήμερα τη γραμμή.

Όλα καλά έπιασε 200 ταχύτητα.

Μέσα σε ένα 2ωρο ίντερνετ τέλος.

Πήρα τηλέφωνο την εξυπηρέτηση μου είπαν μέχρι το ρούτερ έχει ίντερνετ κανονικά. Άρα έχει θέμα το ρούτερ ξαφνικά και μάλιστα μέσα στις πρώτες 2 ώρες?

Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά.

ti έγινε τελικά?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Kthulhou είπε

μάλλον πανελλαδικά ήταν, γιατί ούτε το τηλ τους απαντούσε...ευτυχώς μετά από κανα 15λεπτο επανήλθαν όλα

απο τοτε το linkedin, skroutz και discord κανουν να φορτωσουν λες και εχω εχω 1mbps αντι για 1gbps. Επιπλεον, το netflix ετσι στο ακυρο βγαζει error εχετε 0mbps και πρεπει να το πας πισω και να πατησεις continue watching. Ενω το youtube πχ βαζω 4k βιντεο και βλεπω οτι παει και 600mbps το ιδιο και το speedtest. Δεν καταλαβαινω τι παιζει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kthulhou είπε

ti έγινε τελικά?

Το θέμα λύθηκε σήμερα, μου είπαν ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα με την IP, συνηθισμένο σε νέες συνδέσεις όπως είπαν.

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Jordan1972 είπε

απο τοτε το linkedin, skroutz και discord κανουν να φορτωσουν λες και εχω εχω 1mbps αντι για 1gbps. Επιπλεον, το netflix ετσι στο ακυρο βγαζει error εχετε 0mbps και πρεπει να το πας πισω και να πατησεις continue watching. Ενω το youtube πχ βαζω 4k βιντεο και βλεπω οτι παει και 600mbps το ιδιο και το speedtest. Δεν καταλαβαινω τι παιζει.

Και εμενα η αληθεια ειναι οτι σημερα εχει τρελο λαγκ στη φορτωση απλων ιστοσελιδων..

Δημοσ.

Καλημερα, σκεφτομαι να παω σε Inalan και επειδη φιλος που ηταν στην HCN μου ειπε οτι αντιμετωπιζε 2λεπτα disconnects 2-3 φορες την εβδομαδα και αδυναμια για wifi calls, θελω να μαθω αν καποιος αντιμετωπιζει αναλογα προβληματα με Inalan. Περιοχη Νεαπολη Θεσσαλονικης.

Δημοσ.
Στις 21/11/2024 στις 3:46 ΜΜ, GREG10ARIS είπε

Και εμενα η αληθεια ειναι οτι σημερα εχει τρελο λαγκ στη φορτωση απλων ιστοσελιδων..

Συνεχιζει σε εσενα ακομα;

ανοιγω την bwin και κανει 3 εργασιμες μερες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Jordan1972 είπε

Συνεχιζει σε εσενα ακομα;

ανοιγω την bwin και κανει 3 εργασιμες μερες

Ναι και σημερα τραγικα τα πραγματα, ολα τα sites κανουν ποση ωρα να φορτωσουν λες και εχω 1mbps συνδεση..

Εστειλα στο τσατ τους και παλευω να βγαλω ακρη. Αν δεν το φτιαξουν μεσα στη βδομαδα φυσικα δεν πληρωνω τον επομενο μηνα.

Δημοσ.

Update: απο τις 17+ που υποτιθεται με εβαλαν σε γραμμη προτεραιοτητας για να μιλησω με τεχνικο τελικα με πηραν στις 22+.

Απ οτι μου ειπε κι αλλοι εχουν ακριβως το ιδιο προβλημα, τα speedtest δειχνουν καλα αλλα οι ιστοσελιδες φορτωνουν πολυ αργα. Θα εχουμε νεοτερα αυριο, προτεινω οσοι εχετε το ιδιο θεμα να μιλησετε μαζι τους μηπως βγει ακρη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...