Just_travel_everywhere Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Στις 1/10/2024 στις 8:32 ΠΜ, iTzevelekos είπε Εγώ να ρωτήσω πως ακριβώς πιστεύεις ότι θα διακόψεις ένα συμβόλαιο και θα αρνηθείς να πληρώσεις τη ρήτρα που έχεις υπογράψει και δεσμευτεί νομικά να πληρώσεις; Θα τους πεις "εγώ δεν πληρώνω" και θα σου πουν "α συγγνώμη, εννοείται"; Αν δεν γίνει κάποια βάσιμη καταγγελία στο συμβόλαιό σου θα πληρωθούν αυτά τα χρήματα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Εάν δεν θέλει δεν τ πληρώνει . Έχω αφήσει απλήρωτη ρήτρα 15 χρόνια και δεν με ενόχλησαν ποτέ!!! Και ούτε δικαστικά προβλήματα ούτε φορολογικά
Fu Manchu Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Καλησπέρα και από μένα Εχω Nova 24ara και ψήνομαι να πάω σε Inalan Fiber. Η ερώτησή μου έχει να κάνει πιο πολύ με την καλωδίωση. Λόγω του ότι ρεύμα έχω σε μακρινή απόσταση θα χρειαστεί το καλώδιο να περάσει όλο το σπίτι, κολώνες, πράγμα το οποίο δεν θέλω. Θα μπορούσαν, εναλλακτικά, να μου τραβήξουν οπτική από την καμπίνα που θα έχουν στην πυλωτή; Λίγο πιο δίπλα είναι το δωμάτιο από πίσω στον ακάλυπτο και εκεί βολεύει περισσότερο να μπει η γραμμή/router. Ίσως να έχει απαντηθεί αλλά αν γνωρίζει κάποιος έχει ανάλογη αν μπορεί ας κάνει τον κόπο να απαντήσει, αν δλδ υπάρχει συννενόηση με τα συνεργεία που κανουν τις εγκαταστάσεις της Inalan Επιπλέον εμπειρικά, σε περιοχή που δεν έχει ακόμη κάλυψη, πόσος καιρός χρειάζεται για να σκάψουνε; Γύρω στο 6μηνο; Ευχαριστώ προκαταβολικά
Billator Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 7 ώρες πριν, Fu Manchu είπε Ίσως να έχει απαντηθεί αλλά αν γνωρίζει κάποιος έχει ανάλογη αν μπορεί ας κάνει τον κόπο να απαντήσει, αν δλδ υπάρχει συννενόηση με τα συνεργεία που κανουν τις εγκαταστάσεις της Inalan Υπάρχει συνεννόηση, τους έβαλα να το περάσουν από το ίδιο σημείο όπως ο ΟΤΕ και πλήρωσα μόνο τα επιπλέον κανάλια / μέτρα. Ζήτα να περάσει τεχνικός να το δείτε μαζί πως πρέπει να γίνει η εγκατάσταση σωστά. Μου κόστισε 45ευρώ κυρίως τυπικό είναι το κόστος γιατί τους πήρε 2-3 ώρες παραπάνω συγκριτικά με το πως είχαν περάσει γιόλο το καλώδιο της οπτικής πριν. 1
public menace Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Στις 5/11/2024 στις 2:55 ΜΜ, Fu Manchu είπε Καλησπέρα και από μένα Εχω Nova 24ara και ψήνομαι να πάω σε Inalan Fiber. Η ερώτησή μου έχει να κάνει πιο πολύ με την καλωδίωση. Λόγω του ότι ρεύμα έχω σε μακρινή απόσταση θα χρειαστεί το καλώδιο να περάσει όλο το σπίτι, κολώνες, πράγμα το οποίο δεν θέλω. Θα μπορούσαν, εναλλακτικά, να μου τραβήξουν οπτική από την καμπίνα που θα έχουν στην πυλωτή; Λίγο πιο δίπλα είναι το δωμάτιο από πίσω στον ακάλυπτο και εκεί βολεύει περισσότερο να μπει η γραμμή/router. Ίσως να έχει απαντηθεί αλλά αν γνωρίζει κάποιος έχει ανάλογη αν μπορεί ας κάνει τον κόπο να απαντήσει, αν δλδ υπάρχει συννενόηση με τα συνεργεία που κανουν τις εγκαταστάσεις της Inalan Επιπλέον εμπειρικά, σε περιοχή που δεν έχει ακόμη κάλυψη, πόσος καιρός χρειάζεται για να σκάψουνε; Γύρω στο 6μηνο; Ευχαριστώ προκαταβολικά Καλημερα φιλε μου...με την σειρα που ρωτας... απο οτι διαβασα το δωματιο που βγαινει στον ακαλυπτο σε βολευει περισσοτερο.Οταν κλεισεις ραντεβου με τους τεχνικους,αναφερε το,και λογικα θα σου προτεινουν την λυση της ταρατσας.Δηλ,να σου στειλουν την γραμμη μεσω ταρατσας,και να σου τρυπησουν στο δωματιο,που σε βολευει(ακαλυπτος).Θα σε ενημερωσουν και για το κοστος.Τωρα, στην τελευταια απορια σου,αν στην περιοχη ΔΕΝ υπαρχει καλυψη καθολου,ο καιρος,που μπορει να ερθουν ειναι αγνωστος.Οπως και να θυμασαι,οτι και να περασουν,οπτικη,απο τον δρομο,παλι θα χρειαστει χρονος,να κρεμασουν τα κουτια στις πολυκατοικιες.
Fu Manchu Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 52 λεπτά πριν, public menace είπε Καλημερα φιλε μου...με την σειρα που ρωτας... απο οτι διαβασα το δωματιο που βγαινει στον ακαλυπτο σε βολευει περισσοτερο.Οταν κλεισεις ραντεβου με τους τεχνικους,αναφερε το,και λογικα θα σου προτεινουν την λυση της ταρατσας.Δηλ,να σου στειλουν την γραμμη μεσω ταρατσας,και να σου τρυπησουν στο δωματιο,που σε βολευει(ακαλυπτος).Θα σε ενημερωσουν και για το κοστος.Τωρα, στην τελευταια απορια σου,αν στην περιοχη ΔΕΝ υπαρχει καλυψη καθολου,ο καιρος,που μπορει να ερθουν ειναι αγνωστος.Οπως και να θυμασαι,οτι και να περασουν,οπτικη,απο τον δρομο,παλι θα χρειαστει χρονος,να κρεμασουν τα κουτια στις πολυκατοικιες. Καλημέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Όντως το δωμάτιο βγαίνει σε ακάλυπτο. Αλλά υπάρχει πυλωτη όπου το μπαλκόνι του δωματίου είναι δίπλα. Άρα υπέθεσα ότι άμα κουμπωσουν το μποξακι εκεί, (υπάρχει εκεί ήδη ενα και του ΟΤΕ), απλά θα ρίξουν την ίνα με ένα Καναλάκι και θα τρυπήσουν στο δωμάτιο. Το θεωρώ την πιο ευέλικτη λύση.
public menace Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 1 ώρα πριν, Fu Manchu είπε Καλημέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Όντως το δωμάτιο βγαίνει σε ακάλυπτο. Αλλά υπάρχει πυλωτη όπου το μπαλκόνι του δωματίου είναι δίπλα. Άρα υπέθεσα ότι άμα κουμπωσουν το μποξακι εκεί, (υπάρχει εκεί ήδη ενα και του ΟΤΕ), απλά θα ρίξουν την ίνα με ένα Καναλάκι και θα τρυπήσουν στο δωμάτιο. Το θεωρώ την πιο ευέλικτη λύση. ok,ναι,και αυτο θα μπορουσε να γινει,αφου εσυ εχεις και καλυτερη ιδεα,για τον χωρο σου.Να θυμασαι οτι οι τρυπες,και τα μερεμετια,οποια και να ειναι,ειναι ελαχιστα,και δεν φαινονται. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Super Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου Προετοιμάζεται κι η Inalan σιγά σιγά, στέλνουν ΔΤ.
public menace Δημοσ. 12 Νοεμβρίου Δημοσ. 12 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Την παρασκευη 15/11, λογικα, θα ενεργοποιηθει μεσω gov.gr Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου από public menace
dionisis777 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου Δημοσ. 12 Νοεμβρίου Όσοι έχουμε πακέτο 100mbps στα 19.90€, αν θέλουμε να κάνουμε χρήση του gigabit voucher, το μικρότερο δυνατό πόσο που προκύπτει θα είναι των 300mbps στα 28€?
jimakos234 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου Δημοσ. 12 Νοεμβρίου Γινεται να βαλει κανεις συνδυαστικα? Πχ την προσφορα με τον 1ο σε μια πολυκατοικια + to voucher?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 45 minutes ago, jimakos234 said: Γινεται να βαλει κανεις συνδυαστικα? Πχ την προσφορα με τον 1ο σε μια πολυκατοικια + to voucher? Ναι το γράφει. 5 hours ago, dionisis777 said: Όσοι έχουμε πακέτο 100mbps στα 19.90€, αν θέλουμε να κάνουμε χρήση του gigabit voucher, το μικρότερο δυνατό πόσο που προκύπτει θα είναι των 300mbps στα 28€? Νομίζω ναι, εκτός αν είσαι κι ο πρώτος στην πολυκατοικία, οπότε 14/μήνα για τον 1ο χρόνο.
d_gkal Δημοσ. Σάββατο στις 11:23 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:23 μμ On 15/11/2024 at 19:29, Thresh said: Καλοοοοοο Σαν πρωτος έκανα 200 με 14€ Μπορώ να ανέβω σε ταχύτητα και να ισχύει το 50%;
Super Moderators Thresh Δημοσ. Σάββατο στις 11:30 μμ Super Moderators Δημοσ. Σάββατο στις 11:30 μμ 6 minutes ago, d_gkal said: Καλοοοοοο Σαν πρωτος έκανα 200 με 14€ Μπορώ να ανέβω σε ταχύτητα και να ισχύει το 50%; Δεν γνωρίζω. Αναγκαστικά ρωτάς είτε μέσω τηλεφώνου είτε από Telegram. 1
d_gkal Δημοσ. Κυριακή στις 07:36 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:36 μμ Ρώτησα telegram. Υπάρχει η δυνατότητα αύξησης ταχύτητας με διατήρηση του 50% αλλα με ανανέωση διάρκειας συμβολαίου. Η προσφορά της black Friday ισχύει ΜΟΝΟ για νέους πελάτες 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα