Προς το περιεχόμενο

Inalan Megathread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

19 ώρες πριν, AlphaAlpha είπε

Καλησπέρα συμφορουμίτες. Έχω περίπου ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο στη nova. Αν κάνω διακοπή και πάω στην inalan άμα διακόψω το συμβόλαιο και δεν πληρώσω τη ρήτρα θα έχω πρόβλημα;

Εγώ να ρωτήσω πως ακριβώς πιστεύεις ότι θα διακόψεις ένα συμβόλαιο και θα αρνηθείς να πληρώσεις τη ρήτρα που έχεις υπογράψει και δεσμευτεί νομικά να πληρώσεις; Θα τους πεις "εγώ δεν πληρώνω" και θα σου πουν "α συγγνώμη, εννοείται";

Αν δεν γίνει κάποια βάσιμη καταγγελία στο συμβόλαιό σου θα πληρωθούν αυτά τα χρήματα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

• Haha 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 377
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πελάτης της ιναλαν εδώ και μισό χρόνο (1000up/1000down) ,έχω να δηλώσω μηδέν αποσυνδέσεις και άριστη ταχύτητα και εξυπηρέτηση. Όσοι δεν έχει πάει ακόμα φτυστε τον κάθε πΟΤΕ και ελάτε ιναλαν.

Καλησπέρα. Έχω το zte f670l με ταχύτητα 200/200. Κουμπωμένα σαν access points 2 deco m4 τα οποία σε λίγο καιρό θα αναβαθμίσω με κατι καλύτερο. Οι ταχύτητες που πιάνω είναι 110/90. Αν ζητήσω bridge mode και βάλω τα deco ή το καινούριο router σε router mode και όχι σαν access point θα δω διαφορά ή θα εκμεταλλευτώ μόνο τα παραπάνω καλούδια του router μου; 

22 ώρες πριν, Donmitsos10 είπε

Καλησπέρα. Έχω το zte f670l με ταχύτητα 200/200. Κουμπωμένα σαν access points 2 deco m4 τα οποία σε λίγο καιρό θα αναβαθμίσω με κατι καλύτερο. Οι ταχύτητες που πιάνω είναι 110/90. Αν ζητήσω bridge mode και βάλω τα deco ή το καινούριο router σε router mode και όχι σαν access point θα δω διαφορά ή θα εκμεταλλευτώ μόνο τα παραπάνω καλούδια του router μου; 

Έχω κι εγώ deco M4 σε AP mode και πιάνω 160/160 σε μακρινό δωμάτιο. Ίσως το κινητό / υπολογιστής σου να σε περιορίζει. Σε άλλον πάροχο που τα έβαλα σε router mode δεν άλλαξε κάτι σε ταχύτητα

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άλλαξα πάροχο απο cosmote σε inalan και παρατήρησα οτι στο σταθερο τηλέφωνο η ωρα δεν είναι συγχρονισμένη με το δίκτυο. Με την cosmote η ωρα έμπαινε κατευθείαν μονη της. Τι φταίει εδω?

Η ωρα ειναι 3 ωρες πισω και το ετος 2019

Επεξ/σία από Filip22

Στις 28/8/2016 στις 1:24 ΜΜ, technology_guy είπε

Καλημερα. Κανοντας μια ερευνα στο ιντερνετ βρηκα την inalan η οποια δινει οπτικες ινες και 100mbps με τιμη πανω κατω ιδια με τον οτε. Επειδη το ονομα της εταιριας δεν το εχω ξανακουσει και δεν γνωριζω ποσο αληθευουν αυτα που υποσχεται η εταιρια, μπορει καποιος να μου πει αν αξιζει τον κοπο να αλλαξω την συνδεση με αυτη την εταιρια;

Καλησπέρα, μένω Νέα Πολιτεία Ευόσμου, έχω εδώ κ τρία χρόνια οπτική ίνα μόνο 100αρα ταχύτητα υποτίθεται και 28€ το μήνα χωρίς συμβόλαιο. Έχω αγανακτήσει κυριολεκτικά, 20 up και 40 down.....με το καλώδιο συνδεδεμένο, ούτε καν ασύρματο. Τους έχω ενοχλήσει πολλάκις κ μου λεν τουλάχιστον δύο φορές το μήνα να το κλείνω για πέντε λεπτά να κάνεις επανακινηση. Φίλος μου έχει πει ότι μπορεί να φταίει μέχρι κ η υγρασία αν υπάρχει στα καλώδια ότι επηρεάζει πολύ την ταχύτητα. Τι μπορώ να κάνω για αυτό;

Να αλλάξω καλωδίο;

Screenshot_2024-10-14-21-16-38-836_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

1 λεπτό πριν, Katrinsap είπε

Καλησπέρα, μένω Νέα Πολιτεία Ευόσμου, έχω εδώ κ τρία χρόνια οπτική ίνα μόνο 100αρα ταχύτητα υποτίθεται και 28€ το μήνα χωρίς συμβόλαιο. Έχω αγανακτήσει κυριολεκτικά, 20 up και 40 down.....με το καλώδιο συνδεδεμένο, ούτε καν ασύρματο. Τους έχω ενοχλήσει πολλάκις κ μου λεν τουλάχιστον δύο φορές το μήνα να το κλείνω για πέντε λεπτά να κάνεις επανακινηση. Φίλος μου έχει πει ότι μπορεί να φταίει μέχρι κ η υγρασία αν υπάρχει στα καλώδια ότι επηρεάζει πολύ την ταχύτητα. Τι μπορώ να κάνω για αυτό;

Να αλλάξω καλωδίο;

Αυτή η ταχύτητα είναι η ανώτερη που έχω πετύχει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ασύρματο είναι αυτό το speedtest πάντως, οπότε δεν μας λέει τίποτα. Βλακείες για υγρασίες κλπ. προφανώς δεν ισχύουν σε οπτικές ίνες.

Επεξ/σία από infin1tyGR

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Katrinsap είπε

Τι μπορώ να κάνω για αυτό;

ανοίγεις βλάβη στον πάροχο.ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΡΑΠΤΩΣ Αν όντως είναι οι ταχύτητες τετοιες ΜΕ ΚΑΛΩΔΙΟ, τους ενημερώνεις ότι βάσει νομου, αφού είναι VDSL ΔΕΝ θα πληρώνεις (απώλειες μεγαλύτερες του 10%). θα πάιρνεις συνέχεια screenshots κ στο email θα έχεις κοινοποίηση την ΕΕΤΤ.αν σε 30 μέρες δε φτιαχτεί, πήγαινε σε άλλον πάροχο, χωρίς πρόστιμα, κλπ

https://www.eett.gr/wp-content/uploads/2021/11/OpenNetNationalReg072020.pdf

κ εγώ νέα πολιτεία ευόσμου, κάτω από τον περιφερειακό κ με ιναλαν ηρέμησα. (ΠΡΙΝ η nova ενωθεί με τη wind, ήμουν επίσης οκ, όταν έγινε το κακό, για 1,5-2 μήνες μαλώναμε). έληξε το συμβόλαιο κ τους κούνησα μαντίλι

κάνε ΕΝΣΥΡΜΑΤΑ (η εικόνα σου είναι από ασύρματο τεστ) τεστ και εδώ https://www.hyperiontest.gr/?action=dashboard&v=no_tools

εγκεκριμένο από την ΕΕΤΤ

Επεξ/σία από Kthulhou

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, Katrinsap είπε

Να αλλάξω καλωδίο;

Αυτή η ταχύτητα είναι η ανώτερη που έχω πετύχει 

Κάνε το τεστ σε υπολογιστή, ενσύρματα και κατά προτίμηση με την εφαρμογή της Speedtest από Microsoft store και όχι μέσω browser. 

Γενικά οι βλάβες στην περιοχή του Ευόσμου έχουν τελειώσει καθώς όπου ήταν να σκάψουν τρίτοι έχουν ολοκληρώσει.

IMG_20241016_162917349.jpg

Επεξ/σία από kosmasgr
  • Like 1

• Super Moderators
On 15/10/2024 at 17:32, Katrinsap said:

Να αλλάξω καλωδίο;

Τι καλώδιο να αλλάξεις στο κινητό με το οποιο κάνεις το speedtest?

On 15/10/2024 at 20:54, Kthulhou said:

αφού είναι VDSL

Από πότε δίνει VDSL η Inalan?

Καλησπέρα! Μετακόμισα πρόσφατα Θεσσαλονίκη και το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής. Μετέφερα την γραμμή από την προηγούμενη πόλη στην Θεσσαλονίκη και με απογοήτευση με ενημερώνουν από την Nova ότι εκεί που μετακομίζω δεν υπάρχει κάλυψη για την 50 άρα όπως στην προηγούμενη πόλη και θα πρέπει να αρκεστώ στην 24. Πριν κάνω την μεταφορά είχα ζητήσει να κάνω υπαναχώρηση συμβολαίου εφόσον δεν μπορεί να καλύψει καν την ελάχιστη ταχύτητα που να επισημάνω στο συμβόλαιο είναι 50αρα και μου το είχαν αρνηθεί από το κατάστημα λέγοντας μου ότι βάση νόμου δεν καλύπτομαι και θα πρέπει να πληρώσω την ρήτρα. Το πρόβλημα όμως δεν είναι μόνο η ταχύτητα του δικτύου αλλά και η τρομερή που αστάθεια που υπάρχει, με την κατάσταση να γίνεται απελπιστική από ένα στάδιο και μετά... Φτάνουμε τώρα στην inalan που ακούω πολύ καλά λόγια από γνωστούς μου όπως και από έναν γείτονα στην πολυκατοικία. Ερωτώ τώρα εγώ, νομικά υπάρχει περίπτωση να καλύπτομαι και να μπορώ να φύγω από την nova χωρίς κάποια ρήτρα για να μεταβώ στην inalan;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...