Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, Hamurabi είπε Ναι το ξέρω αλλά είτε κατεβάσω ένα τορρεντ είτε 20 είτε 30 είτε 50 βάλω ταυτόχρονα η ταχύτητα είναι εκεί συνέχεια λες και έχει κόφτη με τρέλα σκαμπανεβασματα Δοκίμασε να περιορίσεις το upload να δεις αν αλλάζει κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, Hamurabi είπε Ναι το ξέρω αλλά είτε κατεβάσω ένα τορρεντ είτε 20 είτε 30 είτε 50 βάλω ταυτόχρονα η ταχύτητα είναι εκεί συνέχεια λες και έχει κόφτη με τρέλα σκαμπανεβασματα Έχω χρόνια να κατεβάσω από torrent. Δεν ξέρω αν έχει κόφτη στο free version. Κάπου θυμάμαι επέλεγα να κατεβάσει και από άλλα torrent sites και ανέβαινε η ταχύτητα, αλλά πάει καιρός και δεν θυμάμαι από που και πως, αλλά ήταν απλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 8 hours ago, sakisgri said: Στα torrent παίζει ρόλο πόσα άτομα έχουν το αρχείο και με τι ταχύτητα κάνουν seed (ανεβάζουν/μοιράζουν το αρχείο) και πόσοι το κατεβάζουν την συγκεκριμένη στιγμή. πχ αν μόνο εγώ μοιράζω ένα αρχείο και έχω upload speed τα 100mbps και 10 άτομα κατεβάζουν το αρχείο μου τοτε τα 100mbps θα μοιραστούν στους 10, δλδ 10mbps περίπου ο κάθε ένας. δεν παει ετσι ακριβως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 33 λεπτά πριν, tzotzo είπε δεν παει ετσι ακριβως. Αν εννοείς ότι και οι 10 που θα κατεβάζουν το αρχείο από εμένα παράλληλα θα κατεβάζουν και ένας από τον άλλον ανάλογα πιο κομμάτι από το αρχείο έχει ήδη ο κάθε ένας το γνωρίζω αυτό, απλώς δεν μπήκα σε τόση λεπτομέρεια. Εγώ έγραψα χοντρά χοντρά πως λειτουργεί. Ξέρω επίσης ρόλο παίζει και η ταχύτητα που έχει ο κάθε ένας άρα δεν μπορεί όλοι να κατεβάζουν/ανεβάζουν το ίδιο. Αν θες να συμπληρώσεις κάτι η να με διορθώσεις, καν' το δεν έχω τέτοιο θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου Κάπου διάβασα ότι σε μηχανικό δίσκο δε γίνεται να κατεβάζει το qbittorrent με ταχύτητα 1000αρα με φουλ ταχύτητα.δε ξέρω κατά πόσο ισχυει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 14 minutes ago, Hamurabi said: Κάπου διάβασα ότι σε μηχανικό δίσκο δε γίνεται να κατεβάζει το qbittorrent με ταχύτητα 1000αρα με φουλ ταχύτητα.δε ξέρω κατά πόσο ισχυει Μπορούνε. Εκτός αν είναι κανένας άθλιος από laptop στα 5400 RPM, που και πάλι μπορεί πολύ πάνω από τα 15 MB/s που βλέπεις, οπότε αλλού είναι το πρόβλημα. Επεξ/σία 10 Ιουνίου από infin1tyGR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 15 λεπτά πριν, Hamurabi είπε Κάπου διάβασα ότι σε μηχανικό δίσκο δε γίνεται να κατεβάζει το qbittorrent με ταχύτητα 1000αρα με φουλ ταχύτητα.δε ξέρω κατά πόσο ισχυει Ρίξε μια ματιά και σε αυτό το βίντεο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 30 λεπτά πριν, sakisgri είπε Ρίξε μια ματιά και σε αυτό το βίντεο \ εκανα οτι λεει τοβιντεο νομιζω δειχνει πιο καλα τωρα. αλλα συνεχιζει να συμπεριφερεται σαν κατι να τραβαει την ταχυτητα κατω. τωρα παει πιο συχνα 40-50-60mb/s αλλα για πολυ λιγο και ξαναοεφτει κοντα στο 15-20%. Και ξαναπαει σιτγμιαια κοντα στο 40-50% και παλι μετα κατω 15-20. ξεχασα να αναφερω οτι ειναι σε raspbbery pi4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Hamurabi είπε εκανα οτι λεει τοβιντεο νομιζω δειχνει πιο καλα τωρα. αλλα συνεχιζει να συμπεριφερεται σαν κατι να τραβαει την ταχυτητα κατω. τωρα παει πιο συχνα 40-50-60mb/s αλλα για πολυ λιγο και ξαναοεφτει κοντα στο 15-20%. Και ξαναπαει σιτγμιαια κοντα στο 40-50% και παλι μετα κατω 15-20. ξεχασα να αναφερω οτι ειναι σε raspbbery pi4 Κάπου διάβασα κάποιοι μετά από απεγκατάσταση λύθηκε το πρόβλημα με τα σκαμπανεβάσματα, μήπως θα ήθελες να το δοκιμάσεις. Επισης διάβασα καλά ειναι το upload speed να το εχεις στο 80%. Επεξ/σία 10 Ιουνίου από sakisgri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 6 hours ago, sakisgri said: Αν εννοείς ότι και οι 10 που θα κατεβάζουν το αρχείο από εμένα παράλληλα θα κατεβάζουν και ένας από τον άλλον ανάλογα πιο κομμάτι από το αρχείο έχει ήδη ο κάθε ένας το γνωρίζω αυτό, απλώς δεν μπήκα σε τόση λεπτομέρεια. Εγώ έγραψα χοντρά χοντρά πως λειτουργεί. Ξέρω επίσης ρόλο παίζει και η ταχύτητα που έχει ο κάθε ένας άρα δεν μπορεί όλοι να κατεβάζουν/ανεβάζουν το ίδιο. Αν θες να συμπληρώσεις κάτι η να με διορθώσεις, καν' το δεν έχω τέτοιο θέμα. Δεν το είπα για διόρθωση ούτε για μπηχτη, απλά το torrenting δεν είναι τόσο απλοικο Δοκίμασες σε PC το ίδιο torrent να δεις τι συμπεριφορά έχει; Εμένα σε μηχανικό δίσκο μου κάνει overload και με 2 mbps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy213 Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 7 hours ago, Hamurabi said: ξεχασα να αναφερω οτι ειναι σε raspbbery pi4 Εκεί θα έψαχνα πρώτα και μετά στο qbit. Μπας και το έχεις συνδεδεμένο με wifi και συγκεκριμένα στο 2.4GHz; Δοκίμασε και με ethernet ή/και άλλο PC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peterinio Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Χωρίς να είμαι ειδικός, παίζει να έχεις bottleneck από το RPi4. Λογικά περιορισμός κυρίως σε ram και ταχύτητα εγγραφής στον δίσκο που αποθηκεύεις τα torrents. Προσωπικά με RPi4, γράφω σε εξωτερικό WD και κατεβάζω με 10mbps max, ενώ η σύνδεση μου ειναι 100άρα Fiber - ταυτόχρονα στο PC Μου τα torrents κατεβαίνουν σχεδόν με 10πλάσια ταχύτητα. Προηγουμένως που είχα το RPi1 model B είχα max 2mbps κατέβασμα. edit: όλα τα παραπάνω με ethernet Επεξ/σία 10 Ιουνίου από peterinio 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2 ώρες πριν, jimmy213 είπε Εκεί θα έψαχνα πρώτα και μετά στο qbit. Μπας και το έχεις συνδεδεμένο με wifi και συγκεκριμένα στο 2.4GHz; Δοκίμασε και με ethernet ή/και άλλο PC. οχι οχι με ετηερνετ 1000αρι ειναι 1 ώρα πριν, peterinio είπε Χωρίς να είμαι ειδικός, παίζει να έχεις bottleneck από το RPi4. Λογικά περιορισμός κυρίως σε ram και ταχύτητα εγγραφής στον δίσκο που αποθηκεύεις τα torrents. Προσωπικά με RPi4, γράφω σε εξωτερικό WD και κατεβάζω με 10mbps max, ενώ η σύνδεση μου ειναι 100άρα Fiber - ταυτόχρονα στο PC Μου τα torrents κατεβαίνουν σχεδόν με 10πλάσια ταχύτητα. Προηγουμένως που είχα το RPi1 model B είχα max 2mbps κατέβασμα. edit: όλα τα παραπάνω με ethernet Αυτο υποψιαζομαι και εγω...μαλλον εκει ειναι το θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου Δοκίμασα με το λάπτοπ μου ,με καλώδιο πάντα ,και χτυπάει 60-70mb/s με τη μια. Όποτε όντως στο rpi4 είναι το bottleneck. Είτε στον hdd γιστι το rpi4 είναι σε hdd ενώ το laptop se ssd. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peterinio Δημοσ. 11 Ιουνίου Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 19 hours ago, Hamurabi said: Όποτε όντως στο rpi4 είναι το bottleneck. Είτε στον hdd γιστι το rpi4 είναι σε hdd ενώ το laptop se ssd. Ακούγεται λογικό...Θα πάω ενα βημα παραπάνω και θα σου πω ότι μάλλον ειναι μόνο το RPi. Πιστεύω ακομα και τον HDD να βάλεις στο λαπτοπ σου, τις ίδιες ταχύτητες θα δεις (60-70mbp/s που λες). Εγώ έχω παραδεχτεί οτι το RPi δεν ειναι για να κατεβάσεις κάτι γρήγορα και άμεσα. Λόγω της κατανάλωσης του σε ρεύμα, σε συμφέρει απλά να το αφήνεις το βράδυ πχ να κατεβάζει, κάτι το οποίο θα ήταν κοστοβόρο αν ήταν PC ή Laptop. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα