Προς το περιεχόμενο

Inalan Megathread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 377
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

20 λεπτά πριν, ANAGNPANA είπε

Επομένως μετά το 6μηνο δεν θα αλλάξει η τιμή απλά τους δεσμεύουν για τουλάχιστον 6 μήνες .

Εισαι σιγουρος γι αυτο;

Εγω οπως το καταλαβαινω μετα το 6μηνο η τιμη θα διαμορφωθει με βαση τον καταλογο εκεινης της περιοδου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά να ρωτήσω 2 πράγματακια;

Μου είχαν κάνει 50% εκπτωση για 1000αρα καθώς ήμουν ο πρώτος στην πολυκατοικία.

Σήμερα μου έβαλαν τα καλώδια στο κουτι έξω απτό σπίτι οπότε περιμένω σύντομα τη σύνδεση στο σπίτι.

1)πόσο καιρό λέτε θα περιμένω περίπου;

2)νομίζω η προσφορα που μου κανανε είναι χωρίς τηλέφωνο.συμφσιρει να κάνω φορητότητα κ να βάλω κ τηλεφωνο ή συμφαιρει καλύτερα συνδρομή σε μια εταιρία για ip telephony?

3)ο αδερφός μου που περιμένει κ αυτός να αλλάξει από ΟΤΕ σε ιναλαν τους ρώτησε για το τηλέφωνο τη διαδικασία αν θα κάνουν φορητότητα Άπτον ΟΤΕ κ του είπαν δε θα κάνει τίποτα όταν έρθει ο τεχνικός να τον συνδεσειαυτοματως το τηλέφωνο του Άπτον ΟΤΕ θα πάει στην ιναλαν.ισχυεο αυτό;;

Επεξ/σία από Hamurabi

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, Hamurabi said:

του είπαν δε θα κάνει τίποτα όταν έρθει ο τεχνικός να τον συνδεσειαυτοματως το τηλέφωνο του Άπτον ΟΤΕ θα πάει στην ιναλαν.ισχυεο αυτό;;

Για κανέναν λόγο δεν ισχύει αυτό. Πρέπει να γίνει φορητότητα του αριθμού (και άρα να καταργηθεί η γραμμή του ΟΤΕ) για να τον διατηρήσει στην Inalan.

Επεξ/σία από infin1tyGR
  • Thanks 1

Εμένα μου είχα προτείνει,στην αρχική επικοινωνία για 24μηνο συμβόλαιο,αλλά το φοβήθηκα και πήγα ,με το μήνα.μεχρι στιγμής (3 μήνες κλεισμένοι),είμαι πολύ ευχαριστημένος!

Υ.Γ Αν κάνουν και τίποτα προσφορές,σε παλιούς πελάτες,θα είναι πολύ δυνατή κίνηση από μέρους τους!

Καλησπέρα παιδιά μου ήρθαν σήμερα έβαλα 1000αρα.

Κάποιες ερωτήσεις γιστι δυστηχως δεν είναι σαν τον ΟΤΕ,έκαναν τρύπα απέξω μέσα στο σπίτι πέρασαν το καλώδιο και γεια σας. 

1)Θέλω σε ένα μικρό σημείο η Καναλάκι η κάποια άλλη λύση όσο πιο μινιμαλ γίνεται.εχετε κάποια ιδέα;είναι για 1 μέτρο απόσταση ίσα ίσα για το καλωδιακι της ίνας που είναι λεπτό ,να το βάλω πάνω απτό σοβατεπί ναναι όσο αυτό μη προεξέχει.

2)Δεύτερη ερώτηση. Έκαναν τρύπα από έξω μέσα και έβαλαν το καλωδιακι.το θέμα είναι πως μπορώ να το κλείσω εκεί.μη μπαινουν απτή τρύπα υγρασίες ή οτιδήποτε.να βάλω απλά σιλικόνη ή υπάρχει καμία ιδέα πιο όμορφη;

3)Τελευταία ερώτηση... συγχρονιζω πάνω κάτω 950/950.γιστι όχι 1000;

Ευχαριστώ προκαταβολικά 

46 minutes ago, Hamurabi said:

συγχρονιζω πάνω κάτω 950/950.γιστι όχι 1000

Τόσο δίνει max το 1000άρι interface που έχει το router σε speedtest κλπ (δεν είναι συγχρονισμός). Υπάρχει και ένα overhead που χρειάζεται για την επικοινωνία οπότε συνήθως βλέπεις 940-950 «καθαρά» Mbps.

1 ώρα πριν, Hamurabi είπε

Καλησπέρα παιδιά μου ήρθαν σήμερα έβαλα 1000αρα.

Κάποιες ερωτήσεις γιστι δυστηχως δεν είναι σαν τον ΟΤΕ,έκαναν τρύπα απέξω μέσα στο σπίτι πέρασαν το καλώδιο και γεια σας. 

1)Θέλω σε ένα μικρό σημείο η Καναλάκι η κάποια άλλη λύση όσο πιο μινιμαλ γίνεται.εχετε κάποια ιδέα;είναι για 1 μέτρο απόσταση ίσα ίσα για το καλωδιακι της ίνας που είναι λεπτό ,να το βάλω πάνω απτό σοβατεπί ναναι όσο αυτό μη προεξέχει.

2)Δεύτερη ερώτηση. Έκαναν τρύπα από έξω μέσα και έβαλαν το καλωδιακι.το θέμα είναι πως μπορώ να το κλείσω εκεί.μη μπαινουν απτή τρύπα υγρασίες ή οτιδήποτε.να βάλω απλά σιλικόνη ή υπάρχει καμία ιδέα πιο όμορφη;

3)Τελευταία ερώτηση... συγχρονιζω πάνω κάτω 950/950.γιστι όχι 1000;

Ευχαριστώ προκαταβολικά 

Εκαναν μεγαλη μανουρα με το σκαψιμο? Απο μπαλκονι το περασανε μεσα στο σπιτι? Αν μπορεις βαλε 1-2 φωτος με την τρυπα και με τη "ζημια" που κανανε

Όχι ρε συ δε κάνανε καμιά ζημιά.

Μια τρύπα όπου πέρασε το καλώδιο μέσα.το άφησαν κάτω πεταμένο και τέλος.τελοσπαντων δε με νοιάζει γιατί θα μπει μέσα σε έπιπλο κ δε θα φαίνεται μόνο μισό με ένα μέτρο είναι εκτεθειμένο κ θέλω κάπως να το Καλυψω.

Αλλά και η τρύπα όπως κ να το κάνουμε αν και είναι λιιιιιγο πιο φαρδιά απτό καλώδιο μου χαλάει καλώς τη μόνωση,θέλω Νανσί φραγισμενο το σπίτι μη μπαίνουν ούτε υγρασίες ούτε τίποτα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάρε στόκο έτοιμο κ βάλε κ από μέσα κ από έξω, 4-5 ευρώ το κουτάκι έχει max

σε τέτοιο στυλ, μικρό κουτάκι

https://www.polychromo.gr/akrilikoς-stokos-oikodomwn

πήγαινε κάπου με σιδηρικά κλπ στη γειτονιά σου κ πάρε

Επεξ/σία από Kthulhou

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καμιά λύση πιο όμορφη έχει κανείς καμιά ιδέα;

Πχ καμιά dummy πρίζα που να βάλω στο σημείο και να βγαίνει το καλώδιο ή κάτι πιο όμορφο γενικά από ένα καλώδιο που ξεπετάγεται Άπτον τοίχο με άτομο γύρω γύρω.; Το σκέφτηκα κ εγώ τον στοκο αλλά προσπαθώ να σκεφτώ κάτι πιο ομορφο

Επεξ/σία από Hamurabi

Καλησπέρα παιδιά μόλις μπήκα στο χορό με 1000αρα γραμμή.

Στα τορρεντσ (qbittorrent)  παρατηρώ ότι είναι μόνιμα κοντά στα 15mb/s η ταχύτητα είτε κατεβάζω ένα τορρεντ είτε βάλω λίστα με 30 τορρεντσ πάλι το ίδιο. Εκεί κοντά είναι. Και επίσης έχει τρέλα σκαμπανεβάσματα συνέχεια. Μπορεί να πάει 800kb/s μετά 15mb/s και καπάκι 2mb/s και συνέχεια αυτό το πράγμα.

Δεν έχω βάλει όριο στη ταχύτητα ούτε up oute down

Σε speedtest me bgαζδι 950/950

1 ώρα πριν, Hamurabi είπε

Καλησπέρα παιδιά μόλις μπήκα στο χορό με 1000αρα γραμμή.

Στα τορρεντσ (qbittorrent)  παρατηρώ ότι είναι μόνιμα κοντά στα 15mb/s η ταχύτητα είτε κατεβάζω ένα τορρεντ είτε βάλω λίστα με 30 τορρεντσ πάλι το ίδιο. Εκεί κοντά είναι. Και επίσης έχει τρέλα σκαμπανεβάσματα συνέχεια. Μπορεί να πάει 800kb/s μετά 15mb/s και καπάκι 2mb/s και συνέχεια αυτό το πράγμα.

Δεν έχω βάλει όριο στη ταχύτητα ούτε up oute down

Σε speedtest me bgαζδι 950/950

Στα torrent παίζει ρόλο πόσα άτομα έχουν το αρχείο και με τι ταχύτητα κάνουν seed (ανεβάζουν/μοιράζουν το αρχείο) και πόσοι το κατεβάζουν την συγκεκριμένη στιγμή.

πχ αν μόνο εγώ μοιράζω ένα αρχείο και έχω upload speed τα 100mbps και 10 άτομα κατεβάζουν το αρχείο μου τοτε τα 100mbps θα μοιραστούν στους 10, δλδ 10mbps περίπου ο κάθε ένας.

Ναι το ξέρω αλλά είτε κατεβάσω ένα τορρεντ είτε 20 είτε 30 είτε 50 βάλω ταυτόχρονα η ταχύτητα είναι εκεί συνέχεια λες και έχει κόφτη με τρέλα σκαμπανεβασματα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...