DjBl3nd Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Στη Θεσ/νίκη λειτουργεί η OCN και στην Αθήνα η Inalan. Πληροφορίες στο site της και εδώ και εδώ και ίσως και σε άλλα νήματα αυτού του forum. Εάν γκουγκλάρεις την εταιρεία, θα βρεις αντίστοιχα νήματα και σε άλλα fora. ευχαριστω φιλε και εννοεις μηπως hcn και οχι ocn;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Έχω διαβάσει και για τις δύο και νομίζω ότι η hcn είναι η δραστήρια και η ocn εμφανίστηκε τελευταία και μάλιστα με την αναφορά κάποιου μέλους ότι είχε καρφώσει στην πρόσοψη του σπιτιού του ένα κουτί που δεν είχε μέσα τίποτε και άλλος του απάντησε ότι είναι υπαρκτή και έχει σύνδεση και είναι ευχαριστημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 για inalan δεν έχω κάποιο πρόβλημα σε διάστημα περίπου 8-10 μηνών. Το μοναδικό ήταν όταν υπήρξε πρόβλημα στη σύνδεση στο εξωτερικό, και υπήρχε downtime περίπου 10 ώρες αν θυμάμαι καλά επειδή δεν υπήρχε εναλλακτικό δίκτυο. Με ανακοίνωσή τους ανέφεραν ότι πλέον υπάρχει οπότε και δε θα υπάρξει αδυναμία παροχής υπηρεσιών σε αντίστοιχες περιπτώσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piranhagr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα, στην περιοχή μου υπάρχει η εταιρία InaLan που λεει οτι προσφέρει 100Mbps(D/U) την εχει δοκιμάσει κανεις; τι γνώμη έχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Ισχυει. http://www.adslgr.com/forum/threads/872485-Inalan?p=6113911#post6113911 Αν εχεις χρονο για διάβασμα. Αν μπορουσα να την βαλω θα το εκανα ΧΘΕΣ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Προσπάθησε να κάνεις αναζήτηση με αυτή τη λέξη κλειδί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piranhagr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Προσπάθησε να κάνεις αναζήτηση με αυτή τη λέξη κλειδί. το έβαλα σε αναζήτηση στο foroum αλλα δεν μου εβγαλε και κατι και πήρα αποφαση να κανω το ποστ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Είναι η μετεξέλιξη του παλιότερου παρόχου Halkoslan.....Δεν άντεξα, με συγχωρείτε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 το έβαλα σε αναζήτηση στο foroum αλλα δεν μου εβγαλε και κατι και πήρα αποφαση να κανω το ποστ Δεν ψάχνεις σωστά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos xaritos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 ειναι μονο μεταμορφωση νεα ιωνια και γαλατσι και απο οτι εχω μαθει θελουν να επεκταθουν στον δημο της αθηνας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikonst Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 οποιος εχει βαλει Inalan στη θεσσαλονικη παρακαλω ας κανει καποια κριτικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Torasu Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Κάνω bump αυτό το thread διότι ετοιμάζομαι αυτή τη βδομάδα να βάλω FTTH 100Mbps από την Inalan, δυτική Θεσσαλονίκη. Εάν έχει κάποιος εμπειρίες από αυτή την εταιρία, καλό θα ήταν να τις μοιραστεί μαζί μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikonst Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/5/2018 στις 4:59 ΠΜ, Torasu είπε Κάνω bump αυτό το thread διότι ετοιμάζομαι αυτή τη βδομάδα να βάλω FTTH 100Mbps από την Inalan, δυτική Θεσσαλονίκη. Εάν έχει κάποιος εμπειρίες από αυτή την εταιρία, καλό θα ήταν να τις μοιραστεί μαζί μας. Βαλτην με κλειστα ματια ....σε ποια περιοχη του Ευοσμου μενεις?κοντα στην 25ηςΜαρτιου? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Torasu Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 On 06/02/2018 at 8:23 AM, ikonst said: Βαλτην με κλειστα ματια ....σε ποια περιοχη του Ευοσμου μενεις?κοντα στην 25ηςΜαρτιου? Ναι, sweet spot. Την έβαλα σήμερα και πραγματικά "πετάει"! Ευχαριστώ για το post σου. Τα παιδιά ευγενικά και ευχάριστα, ύστερα από την αίτηση πέρασαν το καλώδιο σε λίγες ώρες και ενεργοποίηση επι τόπου. Πιάνω ~95mbps up/down όλο το 24ωρο (speedtest ss αργότερα). Προτείνεται με 1000 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Στις Wed Feb 07 2018 στις 10:24 ΜΜ, Torasu είπε Ναι, sweet spot. Την έβαλα σήμερα και πραγματικά "πετάει"! Ευχαριστώ για το post σου. Τα παιδιά ευγενικά και ευχάριστα, ύστερα από την αίτηση πέρασαν το καλώδιο σε λίγες ώρες και ενεργοποίηση επι τόπου. Πιάνω ~95mbps up/down όλο το 24ωρο (speedtest ss αργότερα). Προτείνεται με 1000 . Ανατολικά υπάρχει κάτι τέτοιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα