jimakos234 Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου Εχω προσφορα σαν 1ος σε πολυκατοικια, για ενα χρονο 24 ευρω για 1gb και14 ευρω 200αρα, χωρις ομως να μπορω να κανω ομαλη μεταβαση (ρητρα αποχωρηση απο voda 65 ευρω περιπου που θα μπει απο την τεσπη μου). Τηλεφωνο δεν εχω ετσι κι αλλιως. Με την 200αρα κανω αποσβεση στο 6μηνο, με το 1gb δεν κανω αποσβεση (25 δινω τωρα voda για 100αρι αν και μη συμμετρικο). Για torrenting και kodi που χρησιμοποιω καποιες φορες, θα πρεπει να προσεξω κατι?πχ στην voda εχω αλλαξει dns σε cloudfare ( + pihole) Τι λετε, να προχωρησω? Δεν βλεπω καποιο ιδιαιτερο λογο να αλλαξω παντως, αυτα που κανω (προγραμματισμος browsing και λιγο Gaming) μια χαρα γινονται με την 100αρα, καθως και με την 200αρα. Απλα 1gb δεν ξανα ειχα ποτε, και απλα θα ηθελα να δω πως ειναι.
Billator Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου 7 ώρες πριν, jimakos234 είπε Εχω προσφορα σαν 1ος σε πολυκατοικια, για ενα χρονο 24 ευρω για 1gb και14 ευρω 200αρα, χωρις ομως να μπορω να κανω ομαλη μεταβαση (ρητρα αποχωρηση απο voda 65 ευρω περιπου που θα μπει απο την τεσπη μου). Τηλεφωνο δεν εχω ετσι κι αλλιως. Με την 200αρα κανω αποσβεση στο 6μηνο, με το 1gb δεν κανω αποσβεση (25 δινω τωρα voda για 100αρι αν και μη συμμετρικο). Για torrenting και kodi που χρησιμοποιω καποιες φορες, θα πρεπει να προσεξω κατι?πχ στην voda εχω αλλαξει dns σε cloudfare ( + pihole) Τι λετε, να προχωρησω? Δεν βλεπω καποιο ιδιαιτερο λογο να αλλαξω παντως, αυτα που κανω (προγραμματισμος browsing και λιγο Gaming) μια χαρα γινονται με την 100αρα, καθως και με την 200αρα. Απλα 1gb δεν ξανα ειχα ποτε, και απλα θα ηθελα να δω πως ειναι. Η inalan σου "πληρώνει" την ρήτρα, σου δίνει πιστωτικό του ίδιου ποσού, μου το πέταξε χθες σε διαφήμιση στο FB. Αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να συνδυάσεις και το 50% έκπτωση και αυτό το promo, μπορείς να τους ρωτήσεις.
infin1tyGR Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου Just now, Billator said: Αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να συνδυάσεις και το 50% έκπτωση και αυτό το promo, μπορείς να τους ρωτήσεις. Δεν γίνεται, το έχουν απαντήσει. Επιλέγεις ένα από τα δύο. 1
jimakos234 Δημοσ. 24 Μαϊου Δημοσ. 24 Μαϊου (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, infin1tyGR είπε Δεν γίνεται, το έχουν απαντήσει. Επιλέγεις ένα από τα δύο. Αυτο ακριβως μου ειπαν. Επισης τι εννοουν παρακάτω? Για το Basic1000, όπου ισχύει πολιτική μηναίας χρήσης 10%. Καθως για αυτο γινεται η προσφορα. Αν ειναι να παω στο basic 200. EDIT: Το βρηκα, οριο 310ΤΒ τον μηνα (ετσι ειπαν στο τηλ για επιβεβαιωση) Οποτε νομιζω ειμαι οκ Spoiler Επεξ/σία 24 Μαϊου από jimakos234
infin1tyGR Δημοσ. 24 Μαϊου Δημοσ. 24 Μαϊου 2 hours ago, jimakos234 said: EDIT: Το βρηκα, οριο 310ΤΒ τον μηνα (ετσι ειπαν στο τηλ για επιβεβαιωση) Πάλι τις ίδιες βλακείες λένε; Έλεος... Έτσι έλεγαν και στην αρχή στο Telegram και τους λέγαμε ότι δεν βγαίνει μαθηματικά και το διόρθωσαν τελικά ότι το 10% χρήσης είναι 35 TB τον μήνα. 1
jimakos234 Δημοσ. 24 Μαϊου Δημοσ. 24 Μαϊου 29 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Πάλι τις ίδιες βλακείες λένε; Έλεος... Έτσι έλεγαν και στην αρχή στο Telegram και τους λέγαμε ότι δεν βγαίνει μαθηματικά και το διόρθωσαν τελικά ότι το 10% χρήσης είναι 35 TB τον μήνα. Και παλι δυσκολο να τα φτασει ενας μεσος οικιακος χρηστης. Καταλαβαινω οτι μετα κανουν Throttle σε 200/200, σωστα? Τωρα με torrents/stream ειχα διαβασει πιο παλια οτι θα χρειαστω VPN, ισχυει κατι τετοιο πλεον?
infin1tyGR Δημοσ. 24 Μαϊου Δημοσ. 24 Μαϊου (επεξεργασμένο) 17 minutes ago, jimakos234 said: Καταλαβαινω οτι μετα κανουν Throttle σε 200/200, σωστα? Οι ίδιοι λένε ότι δεν σου κάνουν τίποτα. Απλώς σε παίρνουν τηλέφωνο και σου προτείνουν κάποιο πακέτο που να σου ταιριάζει (business φαντάζομαι). Στην ερώτησή μου «τι θα γίνει αν αρνηθώ το πακέτο» συνέχισαν να επιμένουν ότι δεν μπαίνει κανένας περιορισμός στην ταχύτητα της γραμμής ούτε σου κόβουν τη σύνδεση. Γενικά δεν βγάζεις άκρη μαζί τους. Πρέπει να τύχει σε κάποιον για να μάθουμε στα forum τι συμβαίνει όντως... (Αναφέρθηκε μια περίπτωση χρήστη που τον έριξαν στα 200 αλλά πρέπει να ήταν άσχετη γιατί είχε κάνει συμβόλαιο πριν τις 1/5 και δεν θα έπρεπε να τον επηρεάζει το νέο limit και επίσης υπήρχαν υποψίες DDoS στη γραμμή του οπότε ίσως το χειρίστηκαν διαφορετικά) 17 minutes ago, jimakos234 said: Τωρα με torrents/stream ειχα διαβασει πιο παλια οτι θα χρειαστω VPN, ισχυει κατι τετοιο πλεον? Το πρόβλημα υπήρχε με συγκεκριμένες IP που τους είχε παραχωρήσει η Cogent. Πάντως έχει χρόνια να αναφερθεί πρόβλημα από κάποιον και χωρίς VPN. Θεωρώ πως θα είσαι εντάξει. Επεξ/σία 24 Μαϊου από infin1tyGR 1
jimakos234 Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου Συνδεθηκα και εγω πλεον με 1000 down / 1000up. Το fritzbox που ειχα επι voda πανω με pihole, ip camsκΚλπ απλα το γυρισα να παιζει με WAN και ολα καλα χωρις πρακτικα αλλαγες. Εκλεισα και το wifi του modem(?) της inalan. Νομιζω δεν χρειαζεται κατι αλλο. Ερωτηση για τις πληρωμες. Πρακτικα ειναι σαν prepaid? Μου ειπαν οι ανθρωποι τωρα κατα την εγκατασταση οτι εβαλαν ενα μικρο ποσο και πρεπει να αγορασω για τον μηνα κανονικα (24 ευρω οπως η προσφορα) και μετα θα μου ερχονται λογαριαασμοι για τον επομενο μηνα, ανα μηνα. Μπηκα αντιστοιχα και πληρωσα 24 ευρω. Σωστά έπραξα ή εκανα πατατα?
infin1tyGR Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου (επεξεργασμένο) Προπληρώνεις προς το τέλος κάθε μήνα τον επόμενο μήνα. Επίσης στην αρχή έχει κάποιες επιπλέον χρεώσεις για εγκατάσταση (35€) και εγγύηση εξοπλισμού (28€ αν είναι ακόμα όπως παλιά και θυμάμαι σωστά, τα οποία σου τα επιστρέφουν τον 13ο μήνα). Επεξ/σία 31 Μαϊου από infin1tyGR 1
jimakos234 Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 24 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Προπληρώνεις προς το τέλος κάθε μήνα τον επόμενο μήνα. Επίσης στην αρχή έχει κάποιες επιπλέον χρεώσεις για εγκατάσταση (35€) και εγγύηση εξοπλισμού (28€ αν είναι ακόμα όπως παλιά και θυμάμαι σωστά, τα οποία σου τα επιστρέφουν τον 13ο μήνα). Για τον εξοπλισμο μου ειπαν ειναι δωρο λογο της προσφορας αν θυμαμαι σωστα. Δεν θυμαμαι αν ειπαν το ιδιο και για τα τελη. Λογικα στον 1ο λογαριασμο που θα ερθει κανονικα θα το καταλαβω.
infin1tyGR Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου (επεξεργασμένο) Νομίζω και η εγκατάσταση ήταν δωρεάν στην προσφορά, οπότε είσαι κομπλέ. Βγάλανε πάλι νέες προσφορές για το καλοκαίρι εν τω μεταξύ: https://inalan.gr/form-summer-offer-website/ Επεξ/σία 31 Μαϊου από infin1tyGR
GREG10ARIS Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 6 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Βγάλανε πάλι νέες προσφορές για το καλοκαίρι εν τω μεταξύ: Για 6μηνο συμβολαιο απ οτι βλεπω, καλη φαση να τραβηξουν πελατες και μετα να το ανεβασουν. Παντως και εγω με τη 1000αρα απολυτα ευχαριστημενος, δεν ειναι κακοβουλο το σχολιο προς την εταιρεια απλα αυτο θελουν να κανουν.
ANAGNPANA Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 1 ώρα πριν, GREG10ARIS είπε Για 6μηνο συμβολαιο απ οτι βλεπω, καλη φαση να τραβηξουν πελατες και μετα να το ανεβασουν. Παντως και εγω με τη 1000αρα απολυτα ευχαριστημενος, δεν ειναι κακοβουλο το σχολιο προς την εταιρεια απλα αυτο θελουν να κανουν. Εσυ τι συμβόλαιο έχεις ;
GREG10ARIS Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου 15 ώρες πριν, ANAGNPANA είπε Εσυ τι συμβόλαιο έχεις ; Δεν εχω δεσμευση συμβολαιου 😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα