Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα και καλη χρονια!

εχει κανεις θεματα με τη γραμμη για κεντρο Θεσσαλονικης;

με ενδιαφερει να μην εχει αποσυνδεσεις κυριως.

ειμαι αναμεσα στη φοιτητικη 1000αρα με 28€ (εχουν βαλει ηδη στην πολυκατοικια μου και δεν δικαιουμαι το 50%) ή 360 απο hcn με 26€.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, GREG10ARIS είπε

καλημερα και καλη χρονια!

εχει κανεις θεματα με τη γραμμη για κεντρο Θεσσαλονικης;

με ενδιαφερει να μην εχει αποσυνδεσεις κυριως.

ειμαι αναμεσα στη φοιτητικη 1000αρα με 28€ (εχουν βαλει ηδη στην πολυκατοικια μου και δεν δικαιουμαι το 50%) ή 360 απο hcn με 26€.

Hcn μακράν πιο σταθερή από inalan αλλά με μικρότερο δίκτυο. Δες το telegram channel της inalan όπου καθημερινά αναφέρονται αποσυνδέσεις. Αν θες κάτι σταθερό πας στην Cosmote με το αντίστοιχο κόστος..

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, iamlost είπε

Hcn μακράν πιο σταθερή από inalan αλλά με μικρότερο δίκτυο. Δες το telegram channel της inalan όπου καθημερινά αναφέρονται αποσυνδέσεις. Αν θες κάτι σταθερό πας στην Cosmote με το αντίστοιχο κόστος..

Σε ευχαριστω δεν το ηξερα το τελεγκραμ, οντως πολυ συχνες οι αναφορες για αποσυνδεσεις. Υπαρχει κατι αντιστοιχο για hcn? Υπαρχει καλυψη στην περιοχη μου απ οσο βλεπω.

Κοσμοτε δινουμε αρκετα για 100αρα (29€) και τωρα που τελειωνει το συμβολαιο πιστευω θα μας την ανεβασουν κι αλλο, αλλα αποσυνδεσεις οντως παρα πολυ σπανιες..

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά . Την Τρίτη έρχεται ο τεχνικός της Inalan για να συνδέσει την γραμμή ( 1000 MBPS Up/Down )  . Μπορεί κάποιος να μου πει αν στο router που δίνουν μπορώ να συνδέσω σκληρό δίσκο USB ; 

Δημοσ.
Στις 14/12/2023 στις 4:33 ΠΜ, Hamurabi είπε

Περιοχή;

Και πόσο καιρό την έχεις;

Ζωγράφου και την έχω απο τέλη Νοεμβρίου του 23. Μέχρι στιγμής κανένα παράπονο και φουλ ευχαριστημένος.

Δημοσ.
Στις 5/1/2024 στις 1:52 ΜΜ, GaGaS_Thess είπε

Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά . Την Τρίτη έρχεται ο τεχνικός της Inalan για να συνδέσει την γραμμή ( 1000 MBPS Up/Down )  . Μπορεί κάποιος να μου πει αν στο router που δίνουν μπορώ να συνδέσω σκληρό δίσκο USB ; 

Περιοχή;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Hamurabi είπε

Περιοχή;

Άνω Ηλιούπολη εδώ και μια εβδομάδα αν δεις τον χάρτη κάλυψης έχει καλύψει παρά πολλές περιοχες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GaGaS_Thess είπε

Άνω Ηλιούπολη εδώ και μια εβδομάδα αν δεις τον χάρτη κάλυψης έχει καλύψει παρά πολλές περιοχες

Ρωτάω επειδή πριν τις γιορτές σκαψανε και περάσαν ίνες στο Βύρωνα που μένω κ μουχσν πει μετά τις γιορτές θα μας τα συνδέσουν .αλλά ακόμα δεν με έχει πάρει κάποιος.

Δημοσ.

Καλημέρα. Έκανα τη μετάβαση και εγω σε 100αρα χωρίς τηλέφωνο στα 19.90 αλλά σε σχέση με wind (50αρα) που ήμουν προηγουμένως έχω αρκετά χειρότερη κάλυψη σε WiFi στα εσωτερικά δωμάτια του σπιτιού αλλά και εκτός σπιτιού που δεν υφίσταται καν. Μπορώ να κάνω κάτι στις ρυθμίσεις του router για να βελτιώσω την συνδεσιμότητα?

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, έχει κανείς εμπειρία από σύνδεση Inalan στην περιοχή του Πολυγώνου/Γηροκομείο? Είμαι στην Cosmote προς το παρόν, με ομολογουμένω πολύ σταθερή γραμμή (100 Mbps) αλλά σκέφτομαι την αλλαγή σε Inalan, τόσο για το κόστος αποκλειστικά, όσο και για το bandwidth.

Thanks in advance.

Δημοσ.
Στις 16/1/2024 στις 11:42 ΠΜ, dionisis777 είπε

Καλημέρα. Έκανα τη μετάβαση και εγω σε 100αρα χωρίς τηλέφωνο στα 19.90 αλλά σε σχέση με wind (50αρα) που ήμουν προηγουμένως έχω αρκετά χειρότερη κάλυψη σε WiFi στα εσωτερικά δωμάτια του σπιτιού αλλά και εκτός σπιτιού που δεν υφίσταται καν. Μπορώ να κάνω κάτι στις ρυθμίσεις του router για να βελτιώσω την συνδεσιμότητα?

Αγόρασε ρούτερ τεχνολογίας WiFi 6 και βάλτο πίσω από της ιναλαν

• Like 1
Δημοσ.

κεντρο θεσσαλονικης εχω την 200αρα με τα 15, δεν εχω κανενα παραπονο και καμια αποσυνδεση. μονο μια μερα ειχαν βλαβη απο κατω (τους εκοψαν την ινα) και μεσα σε 3-4 ωρες την διορθωσαν, εγω ημουν δουλεια οποτε δεν με επηρεασε..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/1/2024 στις 3:06 ΠΜ, pkout είπε

Αγόρασε ρούτερ τεχνολογίας WiFi 6 και βάλτο πίσω από της ιναλαν

Και το router της Inalan (ZTE ZXHN F670l) οπως και το προηγουμενο της Wind (ZTE ZXHN 288A) ειναι, μαλλον, τεχνολογιας 6. Ή ετσι λεει τουλαχιστον το chatgpt (:P ) παρόλα αυτά η διαφορά ειναι αρκετα μεγαλη υπερ του router της Wind.

Επεξ/σία από dionisis777

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...