Προς το περιεχόμενο

Inalan Megathread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

12 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Οκ, εξαρτάται πώς το έχουν ρυθμίσει, οπότε μάλλον όντως δεν μπορείς. Απλώς δεν ισχύει εντελώς αυτό που σου είπαν. Υπάρχουν άλλα σκέτα ONT ή router σε bridge που συνεχίζεις να μπαίνεις κανονικότατα στο interface τους.

τι να σου πω ετσι μου ειπαν . γενικα παντως ηταν αρνητικοι οταν τους ζητησα bridge mode, λες και δεν θελαν να το κανουν

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 377
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδιά καλησπέρα

Βάζει οπτική ίνα η ιναλαν στα μέρη μου. Στον ΟΤΕ μέχρι 50vdsl πάει δεν έχει διαθεσιμότητα για παραπάνω. Να πάω σε ιναλαν είναι αξιοπιστη;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρώην συνρομητής Ιναλαν για 4 χρόνια.
Οι τύποι είναι απίστευτοι με την καλή και την κακή έννοια ταυτόχρονα.
Με την καλή είναι πως όταν κοπεί η γραμμή  τρέχουν οι τεχνικοί της σαν παλαβοί ν'αποκαταστήσουν τη βλάβη.
Το πρόβλημα είναι ότι σκάβουν επιφανειακά και τώρα που περνάνε οπτικές οι μεγάλοι πάροχοι γίνεται σφαγείο.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι τουλάχιστον για την Βόρεια Ελλάδα ότι έχουν αλλάξει την δρομολόγηση προς το εξωτερικό από τον περασμένο Μάρτιο.
Εκεί που είχα 25-45 ms το πολύ ξαφνικά από πρώτη Μαρτίου ανέβηκα στα 55-85 με τρελλό packet loss.
Σε άπειρες επικοινωνίες με το τεχνικό τμήμα έλεγαν κλασσικά πως έφταιγαν οι σέρβερς του παιχνιδιού.
Για κακή τους τύχη είχα backup γραμμή adsl που κλείδωνε στα 5,5 κι όμως έπαιζε απρόσκοπτα και με 40-55ms.
Συνάδελφος που μένει κάνα χιλιόμετρο μακρυά είχε lag ακριβώς τις ίδιες ώρες με μένα σε άλλο παιχνίδι.
Άρχισε φυσικά να χειροτερεύει.
Ανέβαζε 250-700 ms με αποτέλεσμα το παιχνίδι να είναι unplayable για 5-10 λεπτά.
Όταν το ξανάκανε κάρφωνα την adsl και πήγαινε κρέμα.
Τελικά οι admins των τεχνικών αποφάνθηκαν πως η γραμμή είναι μια χαρά και ποτέ δεν απαντήθηκε η ερώτησή μου
"Γιατί την ίδια στιγμή που εγώ έχω lag και ανεβάζω 250ms για αρκετά λεπτά το λαπτοπ δίπλα μου την ίδια ώρα στο ίδιο παιχνίδι,στον ίδιο σέρβερ πάει πένα?.

Αν διαβάσετε και στο telegram πολλοί κάνουν παράπονα για lag και οι τύποι απλά επειμένουν να τα βλέπουν όλα σαν μεμονωμένες περιπτώσεις ενώ υπάρχει καθολικό πρόβλημα στην Θεσσαλονίκη λόγω της δρομολόγησης.
Πλεόν για κάποιον που θέλει να βλέπει ταινίες ή να κατεβάζει ότι βρει καλή είναι,για ανταγωνιστικό gaming μακρυά.
Μπείτε στο telegram να δείτε τι γίνεται κάθε μέρα

Επεξ/σία από Silok
  • Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

καλησπερα, τωρα ανακαλυψα αυτο το dedicated thread και κακως spamαρα με νεο θεμα.

Χτες περασε ινες η Inalan στο δρομο μου. Η Inalan ειναι μερος του καρτελ (cosmote-nova-vodafone) που εχουν μοιρασει την Αθηνα και περνανε και μπορεις να κανεις συνδρομη σε οποιονδηποτε απο τους 3 ασχετα ποιος εχει περασει τις ινες, ή ειναι μονη της ανεξαρτητη και μπορω να κανω συνδρομη μονο στην Inalan?

24 minutes ago, Thrylos7 said:

καλησπερα, τωρα ανακαλυψα αυτο το dedicated thread και κακως spamαρα με νεο θεμα.

Χτες περασε ινες η Inalan στο δρομο μου. Η Inalan ειναι μερος του καρτελ (cosmote-nova-vodafone) που εχουν μοιρασει την Αθηνα και περνανε και μπορεις να κανεις συνδρομη σε οποιονδηποτε απο τους 3 ασχετα ποιος εχει περασει τις ινες, ή ειναι μονη της ανεξαρτητη και μπορω να κανω συνδρομη μονο στην Inalan?

Ανεξάρτητη είναι αλλά διάβασε το παραπάνω ποστ μου

1 hour ago, Silok said:

Ανεξάρτητη είναι αλλά διάβασε το παραπάνω ποστ μου

το διαβασα φιλε μου.....

αλλα οταν δεν εχεις αλλη επιλογη? 😕 Να μεινω δηλαδη με 50/5 χαλκο και 28ε ενω μπορω με 24ε να εχω 1000/1000 ?

Γιαυτο ρωτησα αν ειναι μεσα στο καρτελ να δω αν μπορουσα να βαλω κατι αλλο.....αλλα αποτι φαινεται παιζουν μονοι τους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, Thrylos7 said:

το διαβασα φιλε μου.....

αλλα οταν δεν εχεις αλλη επιλογη? 😕 Να μεινω δηλαδη με 50/5 χαλκο και 28ε ενω μπορω με 24ε να εχω 1000/1000 ?

Γιαυτο ρωτησα αν ειναι μεσα στο καρτελ να δω αν μπορουσα να βαλω κατι αλλο.....αλλα αποτι φαινεται παιζουν μονοι τους

Εγώ πάντως από 200/200 πήγα σε 50/5 και πλέον στο gaming και όχι μόνο είμαι μια χαρά.
Δεν ξέρω την περιοχή που μένεις αλλά μπες telegram και αν δεις ν'αναφέρεται συχνά τότε πάρε τα ρίσκα σου.
3 άτομα στη δουλειά αγανακτήσαμε με τους άμπαλους,όχι ότι οι άλλοι είναι καλύτεροι αλλά όταν δείχνω με ντοκουμέντα ότι έχει θέμα η γραμμή και αυτοί μου λένε ότι είναι μια χαρά τότε για μένα είναι σαν το καρτέλ,για να μην πω χειρότεροι.
Πλέον έχει ήδη σκάψει η nova σε μένα οπότε μόλις λήξει το συμβόλαιό μου με την voda θα πάω στο ftth της nova

1 minute ago, Silok said:

Επεξ/σία από Silok

Καλησπέρα. Επειδή είδα ότι είναι να έρθει και στην περιοχή μου, έκανα μια πρόωρη αίτηση φορητότητας τηλεφωνικά για να κλειδώσω και το -50%. Ωστόσο βλέπω το αργούν και τελειώνει μες το μήνα το συμβόλαιο στη Νοβα, όπου μπορώ να ανανεώσω στη τωρινή τιμή, 23€ αντί 26€ που το έχουν πάει τώρα. Η αίτηση δεν είναι δεσμευτική έτσι? Επίσης μου είχε πει τότε ότι η εταιρία σε κάποιες περιπτώσεις καλύπτει ένα πόσο σε περίπτωση φορητότητας, ξέρετε αν ισχύει αυτό?

Καλησπέρα παιδιά. Εμένα δεν έχει περάσει κανείς οπτική στο μικρό στενάκι που μένω.

Παρόλα αυτά τις τελευταίες μέρες η ιναλαν έχει σκάψει όλους τους δρόμους κυκλικά  γύρω μου κ μου είπαν ότι θα έρθει σε δεύτερη φάση άλλη εταιρία όπου θα μεταφέρει απτά κουτιά που βάλανε οι πρώτοι οπτική στα σπίτια που κάνανε αιτήσεις.

Άντε να δούμε πότε θα είναι αυτή η δεύτερη φάση 

Καλησπέρα παιδιά ένα update.

Ενώ όπως σας είπα έχουν σκάψει μέχρι 200 μέτρα πάνω απτό σπίτι μου και τελείωσαν τώρα τα μπαλωσανε από πάνω και τέλος.ηρθαν σήμερα και βάλανε κουτιά ιναλαν και έξω απτό σπίτι μου.παρολο που δεν έχει σκαφτεί ως εκεί ο δρόμος.ποια είναι η διαδικασία τώρα;πόσο σύντομα θα έχω διαθεσιμότητα από αυτούς;

On 08/12/2023 at 16:08, Hamurabi said:

Καλησπέρα παιδιά ένα update.

Ενώ όπως σας είπα έχουν σκάψει μέχρι 200 μέτρα πάνω απτό σπίτι μου και τελείωσαν τώρα τα μπαλωσανε από πάνω και τέλος.ηρθαν σήμερα και βάλανε κουτιά ιναλαν και έξω απτό σπίτι μου.παρολο που δεν έχει σκαφτεί ως εκεί ο δρόμος.ποια είναι η διαδικασία τώρα;πόσο σύντομα θα έχω διαθεσιμότητα από αυτούς;

Από τη στιγμή που έχεις κουτί στο σπίτι είναι πλέον το τελικό στάδιο,ραντεβού με τον τεχνικό και σε 1-2 ωρίτσες θα είσαι κομπλέ.Να υποθέσω ότι έχεις κάνεις αίτηση?Αν όχι και πάλι έτσι και κάνεις αίτηση από τη στιγμή που έχεις κουτί είναι εύκολο.
Εγώ όταν είχα κάνει την αίτηση το κοντινότερο κουτί ήταν στα 200 μέτρα,μέσα σε 10 μέρες έφτασαν σε μένα και με σύνδεσαν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Silok είπε

Από τη στιγμή που έχεις κουτί στο σπίτι είναι πλέον το τελικό στάδιο,ραντεβού με τον τεχνικό και σε 1-2 ωρίτσες θα είσαι κομπλέ.Να υποθέσω ότι έχεις κάνεις αίτηση?Αν όχι και πάλι έτσι και κάνεις αίτηση από τη στιγμή που έχεις κουτί είναι εύκολο.
Εγώ όταν είχα κάνει την αίτηση το κοντινότερο κουτί ήταν στα 200 μέτρα,μέσα σε 10 μέρες έφτασαν σε μένα και με σύνδεσαν

Αδερφέ τους πήρα τηλ και μου είπαν πρέπει να ενεργοποιηθεί το κουτί πρώτα.ναι αίτηση έχω κάνει .

Α και κάτι άλλο,που μένεις,πόσο καιρό έχεις ιναλαν και κατά πόσο είσαι ευχαριστημένος;

Έχω πετύχει δύο διαφορετικούς τεχνικούς του ΟΤΕ κ οι δύο μου είπαν με ιναλαν θα κλάψω με μαύρο δακρυ

Επεξ/σία από Hamurabi

13 hours ago, Hamurabi said:

Αδερφέ τους πήρα τηλ και μου είπαν πρέπει να ενεργοποιηθεί το κουτί πρώτα.ναι αίτηση έχω κάνει .

Α και κάτι άλλο,που μένεις,πόσο καιρό έχεις ιναλαν και κατά πόσο είσαι ευχαριστημένος;

Έχω πετύχει δύο διαφορετικούς τεχνικούς του ΟΤΕ κ οι δύο μου είπαν με ιναλαν θα κλάψω με μαύρο δακρυ

Καλά σου είπαν,έχω γράψει πιο πίσω σεντόνι

17 ώρες πριν, Silok είπε

Καλά σου είπαν,έχω γράψει πιο πίσω σεντόνι

βλεπω οτι γραφεις για παιχνιδια. εμενα ποου δεν με ενδιαφερουν τα παιχνιδια δε θα ειμαι οκ;

μονο κατεβασμα με ενδιαφερει και το μεγαλο upload.

Στις 12/12/2023 στις 6:59 ΜΜ, Hamurabi είπε

Εγώ πάντως που έχω βάλει Inalan (Αθήνα) 1000αρα γραμμή, δεν έχω κανένα θέμα απολύτως. Παίζω παιχνίδια κανονικά + κατεβάζω με την μέγιστη ταχύτητα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...