teopanta1 Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Παιδιά αυτήν την στιγμή δίνω 28 για 200/200 στην ιναλαν, καθώς ο ανταγωνισμός έχει ανέβει υπάρχει κάτι καλύτερο αυτή την στιγμή σε καλύτερη τιμή;
Titos301 Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, teopanta1 είπε Παιδιά αυτήν την στιγμή δίνω 28 για 200/200 στην ιναλαν, καθώς ο ανταγωνισμός έχει ανέβει υπάρχει κάτι καλύτερο αυτή την στιγμή σε καλύτερη τιμή; με 28,875€ το μήνα για 24 μήνες, nova, 1Gbps/100Mbps +απεριόριστα κινητά/σταθερά ή με 22,75€ το μήνα για 24 μήνες, nova, 500Μbps/50Mbps +απεριόριστα κινητά/σταθερά 1
freelove Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2023 Στις 31/5/2023 στις 11:00 ΠΜ, Titos301 είπε με 28,875€ το μήνα για 24 μήνες, nova, 1Gbps/100Mbps +απεριόριστα κινητά/σταθερά ή με 22,75€ το μήνα για 24 μήνες, nova, 500Μbps/50Mbps +απεριόριστα κινητά/σταθερά Αυτό με 22.75€ είναι που αφαιρεί τους 3 μήνες δώρο 1
chriskalfas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Γεια σας έχω προβλημα εδω και ενα χρονο περιπου με υψηλο ping kai packet loss ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ SERVERS. οταν λεω συγκεκριμενα στα μισα servers που θα παιξω τα οποια αλλη μερα δνε εχουν προβλημα αλλη μερα εχουν. Επισης οταν εχω 400ping ή 90ping με 40%packetloss το speedtest τρεχει κανονικα χωρις προβλημα. Παιζω call of duty Modern Warfare και SCUM παντα με παρέα. Παντα εχω ΜΟΝΟ εγω προβλημα ενω ολοι εχουν κανονικα. Αν γινει κάποιος party leader θα εχω παντα 450ping. Αν παρω εγω το party και γινω εγω party leader υπαρχει περιπτωση να εχω 55ping και να παιζω κανονικα. Το συμπερασμα ειναι οτι το ιντερνετ μου δεν συμβαδιζει με το 80% των servers. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ να λυσω το προβλημα χωρις επιτυχια γιατι δεν μπορουνε να συνενοηθουνε μεταξυ τους. Μου στελνουνε ατομο να αλλαξει ρουτερ και να ελενξει τη γραμμη 5φορες μεχρι στιγμής ενω δεν φταει κατι τετοιο ζηταω να μιλήσω με κάποιον απο το IT department και μου το αρνουνται. Μου εχουν βαλει static Ip με χρεωση μπας και λυθει το προβλημα. με βελτιωση στο ποσο συχνα το κανει καποιες φορες και αλλες φορες το κανει ποιο συχνά. Κάποιος κάποια ιδέα να βοηθήσει? Γιατι η εταιρία δεν λεω με παιρνουν καθε μερα τηλεφωνο αλλα μου στελνει απλα ασχετους στο σπιτι να δουνε το ρουτερ. Οσοι μιλαω μαζι τους δεν εχουν ιδεα και μιλαω καθε φορα με διαφορετικο ατομο με αποτελεσμα να μην μπορουν ουτε αυτοι να σηνευνοηθουν μεταξυ τους και ουτε να βγαλω ακρη. Και οι IT τους δεν μιλανε με κανεναν πελατη γιατι δεν το επιτρεπει η πολιτική. Εχω αγανακτήσει. Ξέρει κανεις καμια καλη εταιρια στην Θεσσαλονικη για να παω εκει? Η εχει καποιος να προτεινει καποια λυση? Η Inalan ηταν η καλυτερα εταιρια με διαφορα μεχρι στιγμής αλλα πλεον η χειροτερη. Μακρια. Οποιος σκευτεται να βαλει το συνηστω να μην το κανει πλεον.
Silok Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Θ'αφήσω εδώ την εμπειρία μου και ίσως βοηθήσει. Τουρνουά στο world of tanks και τελευταίο βράδυ (3 Μαρτίου νομίζω) επί 10 λεπτά ήταν unplayable με 999 ms.Μετά από τα σχετικά καντήλια ευτυχώς που είχα και δεύτερη γραμμή vodafone adsl που κλείδωνε στα 5,5 αλλά έπαιζα χωρίς lag. Μου μπαίνουνε ψύλλοι στ'αυτιά και παρακολουθώ τη γραμμή.Από την επόμενη μέρα ενώ έπαιζα με 25-45 ms max άρχισε να παίζει από 45-65-70 με lag spikes περίπου 3-4 ανά ώρα. Συνάδελφος που έχει κι αυτός inalan και μένει 500 μέτρα από μένα άρχισε κι αυτός να έχει lag στο warcraft και ξεκίνησε το ίδιο διάστημα με το δικό μου θέμα. Επί 2 μήνες παρακολουθούσα τη γραμμή και απλά είχα κάπως συμβιβαστεί με το πρόβλημα καθώς οι τεχνικοί έκαναν διάφορα.Κάνω αναβάθμιση στην vodafone σε vdsl 50άρα. Κάθε βράδυ στις 10 νταν είχαμε lag κι εγώ κι ο συνάδλεφος σε διαφορετικά παιχνίδια και αν ήταν πιο νωρίς απλά διαπιστώναμε την άλλη μέρα ότι το είχαμε και οι 2 την ίδια ώρα. Ένα απόγευμα ήταν απελπιστικό το packetloss και κάρφωσα την vodafone. Αποτέλεσμα,χαμηλότερα ms όπως όταν έπαιζε παλιότερα η inalan,σε συζήτηση που είχα με τεχνικό του ξέφυγε ότι η βόρεια Ελλάδα πλέον δεν δρομολογείται από Αθήνα αλλά βγαίνει από Βουλγαρία. Για να μην τα πολυλογώ η vodafone έπαιζε άψογα ενώ η inalan τραγικά.Τους είχα στείλει και τα σχετικά screens και με τις 2 γραμμές με διαφορά 10λέπτου και η απάντησή τους ήταν αλλαγή δρομολόγησης και αν δεν γίνει κάτι πάμε σε αλλαγή ρουτερ. Αλλάζουμε τελικά το ρούτερ,είχα το παλιό το 2,4 και μου έφεραν το καινούριο το 5g. Το αποτέλεσμα ήταν να ανεβάσω κι άλλα ms,πλέον έπαιζα από 65-85 με περισσότερα lag spikes. Στην τελευταία βλάβη που έδωσα ο τεχνικός είπε πως δεν κατάφερα να κάνει κάτι και πως θα το δώσει στους admin.Την επόμενη μέρα με πήρα το παλληκάρι και μου είπε πως οι admins αποφάνθηκαν πως η γραμμή είναι μια χαρά.Αυτό φυσικά μου γύρισε τα μυαλά και μιας κι έληγε το συμβόλαιό μου έκανα διακοπή και αύριο πάω να παραδώσω το ρούτερ.4μιση χρόνια ευχαριστημένος συνδρομητής και ξαφνικά τα πάνω κάτω,κάναμε διακοπή και εγώ και ο συνάδελφος. Επίσης αν μπεις στο telegram θα δεις ότι γίνεται χαμός από packetloss και ενώ έχει πρόβλημα σίγουρα η περιοχή μου (Εύοσμος-Ηλιούπολη) αυτοί επιμένουν να το κοιτάζουν ατομικά. Σίγουρα κάτι παίζει με την δρομολόγηση που έκαναν από Βιλγαρία αλλά εγώ σταμάτησα πλέον να πληρώνω χαβαλέ λεφτά σε μια γραμμή που έγινε άχρηστη για gaming. To world of tanks έχει δικό του ms μετρητή και packetloss indicator και τα έβλεπα realtime. Σε pings που έδινα από γραμμή εντολών ήταν πλέον όλα ανεβασμένα στους σέρβερς του παιχνιδιού αλλά και σε άσχετα sites. Η vodafon ήταν πιο γρήγορη με διαφορά και δεν το πίστευαν τα μάτια μου και το μυαλό μου αυτό Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2023 από Silok
pkout Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 μιας και ληγει το συμβολαιο που εχω στο τελος του μηνος αποφασισα να παω στην Ιnalan, μετα απο 2-3 τηλεφωνικες επικοινωνιες για τα προγραμματα τους κατεληξα αναμεσα στα 200mbps με 28€ χωρις δεσμευση συμβολαιου και σε μια προσφορα που τρεχει τωρα με 1gbs στα 33,6€ με η χωρις τηλεφωνια με δεσμευση 24 μηνες ( η τηλεφωνια δεν με ενδιαφερει παρα μονο το ιντερνετ ) . ρωταω λοιπον τι εξοπλισμο δινουν ONT η router γιατι θελω να χρησιμοποιησω το δικο μου ρουτερ και αρχισανε καλο ειναι να χρησιμοποιησετε τον δικο μας εξοπλισμο κτλ και οτι μπορω να κανω χρηση του bridge mode, αποφασιζω λοιπον να βαλω την 200αρα σε bridge mode και αφου με παιρνουν τηλεφωνο για ραντεβου με τον τεχνικο μου λενε οτι για χρηση bridge mode πρεπει να κανω συμβολαιο . αφου λοιπον του λεω οτι σε καμμια απο τις προηγουμενες τηλεφωνικες επικοινωνιες δεν μου το ειπανε αυτο με ξαναπαιρνουν τηλεφωνο μετα απο κανενα μισαωρο να μου που οτι γινετε. απλα κανω μια ενημερωση οτι παρολο που εχει αλλαξει ο νομος ολες οι εταιριες προσπαθουν να πασαρουν ακομα τον δικο τους εξοπλισμο και εχω διαβασει οτι το κανουν και αλλες εταιριες.
pkout Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Τελικά έκανα σύνδεση και μου έδωσαν τον router zte ρυθμισμένο σε bridge mode. Ξέρεις κάνεις πως μπορώ να μπω στο μενού του zte τώρα που είναι σε bridge mode?
infin1tyGR Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 1 hour ago, pkout said: Ξέρεις κάνεις πως μπορώ να μπω στο μενού του zte τώρα που είναι σε bridge mode? Δοκίμασε με σύνδεση υπολογιστή στην άλλη Ethernet port και καρφωτή διεύθυνση στο 192.168.100.0/24 subnet.
pkout Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 10 ώρες πριν, infin1tyGR είπε Δοκίμασε με σύνδεση υπολογιστή στην άλλη Ethernet port και καρφωτή διεύθυνση στο 192.168.100.0/24 subnet. δυστυχως δεν δουλεψε.
GaGaS_Thess Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα . Τον Ιούλιο είχα κλειδώσει την προσφορά του 1000 Down / 1000 Up με 24 € για 24 μήνες συμβόλαιο σαν ο 1ος που κάνω αίτηση στην οικοδομή μου . Πριν από λίγο με κάλεσε η γυναίκα που γύρισε από την δουλειά και μου είπε ότι έχουν βάλει χαρτιά κάτω από το σπίτι παρακαλώ μην παρκάρετε αύριο 7 με 2 για εργασίες και από πάνω το λογότυπο της INALAN . Κάλεσα για επιβεβαίωση ότι ακόμα ισχύει η προσφορά που είχα κλειδώσει τότε και μου είπαν ναι . Έρχομαι σε 2 ερωτήσεις τώρα που με προβληματίζουν . Κάπου διάβασα ότι έχει όριο δεδομένων και δεν είναι απεριόριστα . Ισχύει κάτι τέτοιο ; Γιατί έχω ένα Series X και τα παιχνίδια του είναι 100 + GB θα έχω κόφτη ; Το 2ο έχει να κάνει με streaming . Πολλές φορές βλέπω αγώνα online μέσω σελίδων . Παίζει να τα κόβει η INALAN και να χρειάζομαι VPN ; Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2023 από GaGaS_Thess
infin1tyGR Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δεν έχει όριο δεδομένων, ούτε έχει ακουστεί να κόβει συγκεκριμένα πράγματα. 1
GaGaS_Thess Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Δεν έχει όριο δεδομένων, ούτε έχει ακουστεί να κόβει συγκεκριμένα πράγματα. έχουμε ιδέα τι διαφορά θα δω με ethernet στην κονσόλα και με wifi ; Αν η διαφορά είναι χαοτική να τραβήξω καλώδιο αν η διαφορά είναι μικρή να μείνω στην κονσόλα με το wifi
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Άντε να πιάνεις 500Mbps με το WiFi 5 του Xbox. 1
dimgko Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα στην ομάδα, έχω συμβόλαιο στη Nova με 100αρα γραμμή και σταθερό. Δυστυχώς τις τελευταίες εβδομάδες έχω πέσει στα 2-50mbps και κάθε πρωί πρέπει να κάνω restart το ρούτερ, διότι έχω lag-spikes (έχω μιλήσει με την Nova.. και μαντέψτε). Τέλος πάντων, σήμερα άκουσα για την Inalan και ήθελα να σας ρωτήσω, τι γνώμη έχετε και εάν όντως αξίζει να πάω σε αυτούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα