Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το διάβαζα στο telegram group τους και πριν γίνω συνδρομητής να αναφέρεται. Δεν ξέρω με σιγουρία τι ισχύει. Θέλω να πω ότι μια μέση χρήση εγώ δεν είχα πρόβλημα. Μόλις τελειώσει η έκπτωση της 1000άρας σαν πρώτος στην πολυκατοικία θα ρίξω την ταχύτητα όπως μια χαρά δούλευα και με την cosmote και την wind 200άρα. Θα μου λείψει μόνο το upload 2-3 φορές τον χρόνο που θα ανεβάσω ένα τεράστιο backup. 

• Απαντ. 461
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 hours ago, pantelikas said:

Το διάβαζα στο telegram group τους και πριν γίνω συνδρομητής να αναφέρεται. Δεν ξέρω με σιγουρία τι ισχύει. Θέλω να πω ότι μια μέση χρήση εγώ δεν είχα πρόβλημα. Μόλις τελειώσει η έκπτωση της 1000άρας σαν πρώτος στην πολυκατοικία θα ρίξω την ταχύτητα όπως μια χαρά δούλευα και με την cosmote και την wind 200άρα. Θα μου λείψει μόνο το upload 2-3 φορές τον χρόνο που θα ανεβάσω ένα τεράστιο backup. 

Μόλις τελειώσει ο χρόνος θα τους πεις να συνεχίσει η έκπτωση και για δεύτερο ετος και θα το κάνουν για να μη χάσουν πελάτη. 

Τουλάχιστον αυτό είπαν σε εμένα όταν τους ρώτησα τι θα γίνει όταν λήξει ο χρόνος.

• Like 5
Δημοσ.

Πλέον είμαι με inalan 1gbps +phone απεριόριστα.

Αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση, πραγματικά τρομερή όμως, ήταν το πότε και το πως συνδέθηκα.

Δευτέρα ή Τρίτη(κόλλησα τώρα δεν είμαι σίγουρος) συμφωνώ(όχι cgnat, wifi 6 router και δεν θυμάμαι τι άλλο ζήτησα..) τηλεφωνικά λοιπόν να γίνω συνδρομητής τους.  Δίνω και το voucher.

Μου κλείνουν αμέσως ραντεβού με τεχνικό για Τετάρτη πρωί στέλνοντας μου και τα συμβόλαια, φορητότητα, etc στο email..

Έρχεται ο τεχνικός και νωρίτερα από την ώρα του ραντεβού αφού με κάλεσε στο κινητό αν μπορεί να έρθει.. πάει λοιπόν να ξεκινήσει την εγκατάσταση αφού συμφωνήσαμε πως θέλω να προχωρήσει η οπτική για να μπει μέσα στο σπίτι.. λέει ας δούμε πρώτα και το κουτί τις inalan που έχω έξω από το σπίτι..

Κομμένη οπτική, δεν έφτανε στο κουτί τίποτα.. το βγάζει φωτογραφία(τις μετρήσεις του κουτιού, και το στέλνει).. λέει χίλια συγνώμη κάποιος άλλος πάροχος θα έχει σκάψει μετά από εμάς και μας έχει κόψει την οπτική, μας το κάνουν συνέχεια αυτό λέει. Αλλά θα έρθουν γρήγορα πιστεύω, μην ανησυχείτε μου λέει.. Μου κλείνει ραντεβού για την αυριανή μέρα.. Πέμπτη πρωί.. του λέω μα θα την έχουν κολλήσει τόσο γρήγορα!! Ελπίζω μου λέει.. και χαιρετιόμαστε..(καλό Πάσχα σκέφτομαι..) 

Μπαίνω στο σπίτι και λέω άντε να πάω να κάνω τπτ ψώνια.. σε 15 λεπτά σκάρτα βγαίνω να πάρω την μηχανή να φύγω.. Τσούπ ένας άλλος τεχνικός τις inalan σκάλιζε το κουτί. Του λέω ΕΠ!! τι κάνεις εκεί; 😁

Κοιτάζω να δω τι γίνετε με την οπτική σας.. κάτω στην αρχή του δρόμου μου, είχε άλλο κουτί τις inalan που είχε κανονικά σήμα και συνδρομητή συνδεδεμένο μου λέει. Είναι κομμένη από εκεί μέχρι εδώ. Εγώ στο τέλος του δρόμου, το ενεργό κουτί στην αρχή.. Του λέω άντε καλή τύχη και φεύγω.. Τετάρτη όλα αυτά..

Πέμπτη πρωί ακούω σκαψίματα από μηχανήματα έξω από το σπίτι μου, λέω wtf κάνουν 8 παρά το πρωί.. 

Βγαίνω έξω και βλέπω να σκάβουν όλο τον δρόμο από inalan. Από το σπίτι μου μέχρι την αρχή του δρόμου και με ζικ ζακ, που υπήρχε το ενεργό κουτί.. 

Τους λέω έκπληκτος βρήκατε το κόψιμο που είναι;

Δεν κάνουμε κολλήσεις λέει θα περάσουμε καινούργια οπτική σε όλο το στενό στην θέση τις παλιάς..

Νάτος και ο τεχνικός που θα μου την πήγαινε μέσα στο σπίτι.. Καλημέρα μου λέει ξεκινάμε.. μα του λέω δεν έχει οπτική καν το κουτί σας.. Εγώ στις 10:00 έπρεπε να φύγω γιατί μου έτυχε κάτι που δεν αναβαλλόταν, οπότε λέω άντε να προλάβουμε να μπει μέσα στο σπίτι η οπτική γιατί πρέπει να φύγω. Έτσι και έγινε.. έφυγα με την οπτική και το router μέσα στο σπίτι εκεί που έπρεπε να πάει να κάτσει..

Στις 12:00 με παίρνει στο κινητό είστε έτοιμος μου λέει καλώς ήρθατε στην inalan.. έκανα ελέγχους απομακρυσμένα τα βλέπω όλα καλά αν χρειαστεί ή δείτε τίποτα περίεργο με καλείτε και έρχομαι και από κοντά..  

Είχα ίντερνετ, τηλέφωνο κανονικότατα.. Τετάρτη πρωί το πρώτο ραντεβού, Πέμπτη μεσημέρι με κομμένη οπτική στον δρόμο άγνωστο που, είχα συνδεθεί!!

Δεν έχω δει τίποτα ακόμα από τις υπηρεσίες τους, οπότε κρίνω μόνο προς το παρόν την συντονισμένη και γρήγορη εγκατάσταση τους που είναι απίστευτη.

Έγραψα αυτό το σεντόνι, γιατί μου έκανε τρομερή εντύπωση, δεν το περίμενα και δεν θα το πίστευα αν το άκουγα από κάποιον άλλον!!!

image.jpeg.e5881024d297ed4eed7d84a0be12375c.jpeg

πάρκινσον.. μια κουνημένη φωτό από Blizzard

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
9 hours ago, ChrisAce said:

πάρκινσον.. μια κουνημένη φωτό από Blizzard

Use the Prtsc Luke! 😛

(καλορίζικη!)

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Thresh είπε

Use the Prtsc Luke! 😛

(καλορίζικη!)

Αμάν!! δεν το σκέφτηκα καν!!! 😁

Πωωω κόλλημα. Είχε περάσει και η ώρα, γερνάω κιόλας.. 

Thx thx 😄

Δημοσ.

Υπάρχει πρόβλημα με την Inalan και σέρβερ που βρίσκονται σε Γερμανία (όχι όλοι).
Κάτι γίνετε με τη δρομολόγηση τους, ειδικά από σήμερα το μεσημέρι.
Θα παρακαλούσα όσους έχουν inalan ας κάνουν ένα download test με ανώνυμη και να ενημερώσουν...
Ενα link για download test είναι το https://ash-speed.hetzner.com/

Πιστεύω ότι έχουν image.jpeg.e77588356d847f3e81b4b2f55d0ab5d5.jpegμείνει από bandwidth ή έχει πρόβλημα η netassist-gw.inalan.gr

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καιρό τώρα είναι έτσι για όσους είναι Θεσσαλονίκη και βγαίνουν με Net Assist (για το θέμα του τραγικού latency). Το έχω δει να βγαίνει και από Free-IX κατά καιρούς και να κάνει γύρους πάλι... Γενικά το routing της Inalan από Θεσσαλονίκη είναι κακό.

Το σημερινό packet loss φαίνεται και στο Smokeping: https://smoke.narfhosting.net/cgi-bin/smokeping.cgi?target=Inalan.INetAssist

Επεξ/σία από infin1tyGR
Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους! 

Μετακομιζω και θελω να συνδεσω ιντερνετ οπτικη στη θεσσαλονικη. Ειμαι μεταξυ inalan και hcn καθως αλλοι παροχοι δεν προσφερουν οπτικη (οτε). Εχω ακουσει πολυ καλα απο εξηπηρετηση ιναλαν αλλα καποιοι ορκιζονται με hcn και ειμαι πολυ μπερδεμενος με αυτα που διαβαζω εδω. 

Εργαζομαι απο το σπιτι και ασχολουμε με βασεις δεδομενων οποτε η αξιοπιστεια και το latency ειναι απιστευτα σημαντικα για εμενα. Ειχα κλειδωσει σε ιναλαν αλλα τωρα με τις τελευταιες αναφορες στο latency δεν ξερω.
Θα μπορουσε καποιος να βοηθησει λιγο να ξεκαθαρισουν μερικα πραγματα.
Να σημειωσω οτι η τιμη δεν με αφορα καθολου και εχω μιλησει και με τους δυο παροχους και εχουν και οι δυο διαθεσιμοτητα δυκτιου.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Εξωτερικο σε διαφορες τοποθεσιες παγκοσμιως κυριως εντος ευρωπης. 
Η δουλεια μ περιεχει καθηστεριση λογω της φυσης της ως προς τον ρολο μ στο συστημα οποτε απο μερια παροχου χρειαζομαι την γρηγοροτερη ανταποκριση ωστε να βοηθησω την κατασταση.
Αν ειναι να προσθετονται πολλα μς λογω του παροχου θα υπαρχει προβλημα.
Επισεις οι αποσυνδεσεις ακομα και μικρες μπορουν να με κανουν να χασω πολυτιμα λεπτα μεχρι να ξαναμπω στο συστημα.

Δημοσ.

Μπορείς από εδώ να κάνεις traceroutes από nodes της Inalan στη Θεσσαλονίκη (όχι Αθήνα, είναι διαφορετικό το routing) προς τους προορισμούς που θες και να δεις αν είναι αποδεκτό το latency:

https://bgp.he.net/AS200736#_traceroute

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...